Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אחי הגשים את החלום הרטוב שלו וקנה את הגולף קבריולט (97) שרצה כל חייו, ועכשיו יש לנו קושייה

יש איזשהו חומר שאיתו אפשר להחזיר לגג את המראה השחור המבריק שלו לאחר שנפגע מנזקי השמש?

תודה מראש,

אופיר בר-טל

פורסם

מיים והרבה סבון נוזלי + מברשת עדינה הם פתרון לא רע בכלל (בתנאי שהגג במצב סביר), כל דבר אחר נותן תחושה רגעית של שיפור אבל בטווח הארוך הורס יותר (ספריים ו/או שמנים למיניהם).

לצערי - ברגע שהגג נפגע מהשמש הוא לא ניתן להחזרה למצב חדש וזאת למרות שיש עשרות תכשירים המבטיחים חידוש/שיפור וכו' (את הכל ניסיתי לפני שהחלטתי להחליף גג ברכב שלי).....וגג חדש - עולה הרבה הרבה...

מי כמוני יודע...

אלון

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה, אנחנו נייסם את דבריך ונקרצף.

למרות שנראה לי שכל "הליכלוך" זה כתצואה מהשמש ואין מנוס בכל מקרה חסכת לנו כמה שקלים על חומרים לא מועילים תודה.:-D

פורסם

מים וסבון טובים להתחלה.

אחר כך בשביל לשמור על הגג אני מציע סיליקון. (אפשר גם סקיי ברייט).

רצוי לא למרוח את זה כשיש שמש. לייבש טוב את הגג לפני המריחה. שיהיה נקי!

פורסם
מים וסבון טובים להתחלה.

אחר כך בשביל לשמור על הגג אני מציע סיליקון. (אפשר גם סקיי ברייט).

רצוי לא למרוח את זה כשיש שמש. לייבש טוב את הגג לפני המריחה. שיהיה נקי!

סקאי ברייט? אתה מתכוון לספריים של כימגת ב 10 ש"ח?!

זה אסון. הם על בסיס שמן, והם "יטגנו" לך את הגג.

כדי לשמור על הגג הכי טוב צל. אם אין צל אז כיסוי (גם מונע מאנשים צרי עין לפגוע באוטו).

בניגוד למה שאלון כתב (205cti), עד כמה שאני יודע, תכשירים על בסיס סיליקוני ישמרו על הגג (יש משחה טובה מאד של קאר פלאן שאני משתמש בה להגה שלי שעשוי מעור. אחרי 4 שנים הוא עדיין נראה כמו חדש - בניגוד לרכבים מקבילים).

יובל.

פורסם

מחזק את דבריו של יובל לגבי התכשיר של קאר פלאן.

לגבי ניקיון STP TUFF STUFF יכול להיות לך לעזר רב. אני לא ממליץ עליו, אני רק אומר שהוא ינקה את הגג בטוח. יכול להיות שהוא גם יהרוס אותו באותה מידה אני לא יודע.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

STP son of a gon

יש בהום סנטר במחלקת רכב בקבוק שפריצר צהוב מנקה הכל

גגות(קבריולט ולא)דלתות,צמיגים,פגושים,דשבורד,טאסות

השפרץ על הגג ולאחר כיסוי מושלים יש לעבור עם ג'ילדה בתנועות של צביעה של הגג(אותו דבר גם בפגושים)

בטאסות\מגנזיום\דשבורד\חלקי מתכת יש לנגב הייטב

ובצמיגים אין לגוע

24 שעות אחרי והאוטו כמו חדש

מיכל עולה 40 שקל בהום סנטר ומספיק לפעמיים(של כל הרכב(פנים וחוץ))

פורסם

אופיר, מניסיון שלי והמלצות של אחרים, אין להשתמש ב-SON OF A GUN על צמיגים בגלל הריאקציה הכימית שהוא יוצר.

אני לא הייתי רץ ומנסה את זה על כל הגג, תנסה את זה על חלק פנימי או חלק קטן שלא רואים כדי לראות מה יהיו התוצאות, אם טוב, להמשיך, אם לא, חסכת לעצמך גג חדש.

ד"א הוא על בסיס סיליקון ולא שמן.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
Son of A Gun - זה לא היה במצבצע בהום-סנטר - או שהמבצע נגמר כבר?
זה היה במבצע של 20 שקל אבל אני לא רוצה להטעות אותו כי אולי נגמר

איזה בעיה זה יוצר בצמיגים(מנסיון אישי רק טוב אבל אולי לא שמתי לב למשהו)

פורסם
אופיר, מניסיון שלי והמלצות של אחרים, אין להשתמש ב-SON OF A GUN על צמיגים בגלל הריאקציה הכימית שהוא יוצר.

marcgano כשאתה שם את החומר אתה לא תראה כלום, אחרי שימוש (אחרי שלא תשים שוב.) אתה תראה איך הצמיגים נעשים יבשים בדפנות.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי רובר קבריולט 96 ואני כל שבוע או שבועיים מורח את הגג בחומר של SON OF A GUN של STP . הבקבוק הצהוב הקטן עם השפריצר זה עולה 25 שקל ולא 40 אני לא יודע מי המציא 40 שקל...40 אולי זה הבקבוק הגדול.

החומר שומר על הגג מיובש מהשמש ומי שאמר לי למרוח אותו הוא רון-קאר ברח' המסגר בת"א שהוא מתמחה בגגות קבריולט.

את החומר יש למרוח בתנועה סיבובית עד שרואים את הגג ממש שחור ומבריק. יש לבצע את זה רק אחרי שניקית את הגג מלכלוך וייבת אותו לגמרי.

הגג שלי דרך אגב הוא לא מבד כמו בבמוו אלא מחומר שנקרא ויניל.

• תוכן חדש...