Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לתקן כמה פגני צבע ברכב (שפשופים/שריטות קלות). יצא לי לתקן ברכב לבן עם ספריי שהביאו לי (לא יודע מהיכן נקנה). ומעוניין לעשות משהו דומה ברכב שלי (תכלת מטאלי). אני יודע שלcar fix יש ערכה,ושיש גם באיביי. אבל אני מוכן לשלם קצת יותר בשביל לקנות מהארץ ושיגיע בהקדם,השאלה היא איפה כדאי בארץ? מצרף פה כמה תמונות של השריטות(חלקן קשות יותר ופחות).1518081743063.jpg1518081759081.jpg1518081788833.jpg1518081807179.jpg

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

פורסם

יש לך TOPCOLOR וCARFIX לשניהם יש ערכות לתיקון וכל דבר לכוד.

שים לב למקומות עם חלודה שאתה צריך שייף אותם היטב ולשים צבע בסיס.

שריטות קלות שלא חדרו עד הפח אפשר למסך עם פוליש ידני, שריטות שהציפורן נתקעת חייב טאצ'אפ.

פורסם
יש לך TOPCOLOR וCARFIX לשניהם יש ערכות לתיקון וכל דבר לכוד.

שים לב למקומות עם חלודה שאתה צריך שייף אותם היטב ולשים צבע בסיס.

שריטות קלות שלא חדרו עד הפח אפשר למסך עם פוליש ידני, שריטות שהציפורן נתקעת חייב טאצ'אפ.

תודה על התגובה.

שני המקומות גם מוכרים צבע בסיס?

בעיקרון חלודה יש רק בצד אחד את הפס הארוך הזה ושאר האוטו לדעתי נקי. איך אני יודע איזו ערכה לקנות מcarfix למשל? יש להם שם הרבה דברים (מבקבוקון עם צבע ועד ספריי) ואני לא כל-כך יודע מה יעשה לי עבודה יותר טובה.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

• תוכן חדש...