Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה השתעשעתי במחשבה לשדרג את הרנו פלואנס 2010 1.6 שברשותי.

אני לא מתכוון להחליף את הרכב אבל הייתי רוצה להוסיף לו פיצ׳רים מדגמים חדישים או מאובזרים יותר.

לדוגמה:

• הגה מצופה עור

• מראה מתכהה וחיישני גשם

• בקרת אקלים

• בקרת שיוט

• והשיגעון האמיתי - פגוש ופנסים קודמים מהדגם מתוח הפנים לאחר 2013 שאני מוצא נאה מאוד ביחס לפני הצפרדע הנוכחיים.

כנראה שזה לא פרקטי, מה אתם חושבים?

פורסם

אני לא בטוח שאתה תוכל לעשות את כל השדרוגים האלו,

וגם אם תצליח, זה כרוך בהוצאה כספית גדולה, חיפוש חלקים וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כנראה שזה לא פרקטי, מה אתם חושבים?

שזה לא פרקטי.

הגה ומראה זה כנראה עוד פשוט.

חיישני גשם והתקנת בקרת אקלים לדעתי לא ישים - דורש התעסקות כבדה במערכת החשמל ומחשבי הרכב.

החלפת חצאית קדמית - אתה לא היחיד שהשתעשע בכך, לדעתי לא ישים וגם לא חוקי, להזכירך.

בקרת שיוט בלינק של יגאל לעיל יקרה בטירוף, אולי יש פתרון בדמות מערכות אפטרמרקט שמתחברות למצערת האלקטרונית ושקע OBD וסוגרות חוג על המהירות. ראה להלן:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?632190-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%94-1000-%D7%A7%D7%9E-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%92-%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%91%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%9B%D7%99%D7%9D/page5&highlight=%D7%91%D7%A7%D7%A8%D7%AA+%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%98

חזיר דיזל

פורסם
שזה לא פרקטי.

חיישני גשם והתקנת בקרת אקלים לדעתי לא ישים - דורש התעסקות כבדה במערכת החשמל ומחשבי הרכב.

בקרת שיוט בלינק של יגאל לעיל יקרה בטירוף,

היא יקרה בטירוף בגלל שזו מערכת מקורית (להבנתי) פלאג אנד פליי שאינה דורשת "התעסקות כבדה במערכת החשמל ומחשבי הרכב".

לדעתי זו האופציה הכי טובה להתקנה עצמית.

את מה שתחסוך בקניית מערכת אפטרמארקט זולה ומקומבנת, תשלם לבעלי מקצוע שיתקינו אותה ויסדרו את התקלות שיווצרו בתהליך.

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

לאחר שחפרתי קצת בגוגל - זה לא נראה כמו מערכת מקורית אלא מערכת אפטרמרקט מהסוג שתיארתי.

עדיין, בהחלט יכול להיות שזו האופציה העדיפה להתקנה.

במידה ומתקינים דגם עם ידית פיזית, צריך לברר לגבי התאמה להגה בצד שמאל (המערכת תוצרת אוסטרליה).

http://www.autostrada.com.au/renault-cruise-controls.html

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

• תוכן חדש...