Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בנין בן 3~

הצינור שמוביל מים מהמונה הראשי של הבניין למונים הדירתיים, אורכו כ-12 מ', ועובר תחת החצר של הדירה בקומה הראשונה.

מההתחלה היו בעיות של נזילות מהחיבורים, והקבלן לא ניסה להתחמק וניסה לתקן פעם אחר פעם - אך האינסטלטור שלו אדם לא מקצוען וגם ממש לא נעים הליכות, והנסיונות לתיקון לא הצליחו.

בשבוע שעבר האינסטלטור החליט להחליף את הצינור לכל אורכו, אך במקום לחפור בגינה + לחצוב בבטון וכו', פשוט השתמש בצינור המקורי כמוביל - והשחיל לתוכו צינור בקוטר 20 מ"מ מצד לצד.

הנזילות אכן פסקו, אך הפתרון הזה מרתיע אותי.

מדובר בצינור בקוטר של חצי מהצינור המקורי, ולמיטב הבנתי הלא מקצועית מיועד לשמש עבור דירה אחת בלבד, אבל כרגע השתמשו בו להוביל מים לכל 4 הדירות בבניין,

נקודה נוספת שעולה לי כרגע זה ואני צריך לבדוק את זה - ייתכן שגם נקודות כיבוי האש הקומתיים מוזנים מצינור זה. תיקני?

למען האמת אישית לא הרגשתי בירידה משמעותית בלחץ המים, אבל לא בחנתי את זה בימי שישי למשל כשכולם מתקלחים וכד'.

אני מחפש אינסטלטור שיראה את המצב הזה ויכתוב חוות דעת ברורה המסתמכת על התקן [באם ישנו כזה], האם מצב זה תקין או לא.

עוד לפני ביקור אינסטלטור, אם יש למישהו מסמכים רשמיים של התקנים בעניין אשמח לקבל.

תודה מראש

אשתדל להעלות תמונות בהמשך.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

חפש שמאי בניין. הוא צריך להיות מהנדס בניין שבקי בתקנים. יוכל גם להעריך את הנזק ועלות התיקון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פות"ש אתה צודק 100%.

אני יכול לומר לך שבבתים פרטיים משתמשים בצינורות בקוטר גדול יותר מ- 20.

בדרך כלל 25 או 32 תלוי במספר הצרכנים ובאורך הקו.

בכל מקרה 25 זה המינימום ואני מדבר על בית פרטי. לא בניין דירות. אז תבין לבד כמה שזה לא הגיוני.

• תוכן חדש...