Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע קניתי סכיני גילוח של ג'ילט מאתר azrieli.com. שקיבלתי אותם הופתעתי לגלות שזה איזה זיוף זול שכניראה מוכרים בשטחים או משהו, ניתן לראות לפי ההולגרמה שיש על האריזה שזה פשוט הדפסה רגילה והיא לא מחזירה אור ולא כלום ... מה גם ההדפסה עצמה לא אכותית ...

פניתי אליהם גם בפייסבוק וגם באתר ופשוט אין מענה. איזה בוט זורק לי כל פעם "נציגנו יחזור אליך" וכלום.

ממש הופתעתי שאתר בסדר גודל כזה שמשוייך לקבוצת קניונים מוכרת ימכור כזאת סחורה זולה ומזוייפת. זה גורם לחשוב האם יש חנויות גדולות אחרות שגם כן מרשות לעצמן למכור כזאת סחורה ...

בכל מקרה, תזהרו מהאתר.

25520890_10210025838954754_1497275190_o.jpg

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

באתר של ערוץ הקניות קניתי פעם מצלמת DOD לרכב מזוייפת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בערוץ הקניות מכרו פעם זמזם שנועד להרחקת יתושים - ביקשו משהו כמו 80 ש"ח ליחידה. בדקתי באיביי, קניתי 4 ב-15 ש"ח. וגם הם מצאו דרכם לפח אחרי שהמכשיר זמזם והיתושים עקצו. לפחות לא עקצו אותי ב-80 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש איך ולמי לדווח על מקרה כזה? הכי מעצבן אותי שהם פשוט מחפפים אותי בפייסבוק/במייל ...

פורסם

לפני שמתחילים להפיץ מכתבי שרשרת בפייסבוק... אולי מדובר ביבוא מקביל?

נכון, האריזה לא נראית מרשימה, אבל איך הסכינים?

אם יש לך במקרה סכין מקורי בדוק ותוכל לצלם את שניהם זה לצד זה, אשתכנע בוודאות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שמתחילים להפיץ מכתבי שרשרת בפייסבוק... אולי מדובר ביבוא מקביל?

נכון, האריזה לא נראית מרשימה, אבל איך הסכינים?

אם יש לך במקרה סכין מקורי בדוק ותוכל לצלם את שניהם זה לצד זה, אשתכנע בוודאות.

יש לי אחלה חיקוי של אוזניות JBL ששומעים בהם מצויין. זה אומר שזה בסדר למכור חיקויים אם הם טובים? יבוא מקביל או לא, על האריזה יש חותמת לבדיקת אותנטיות, ובדיקת אותנטיות היא לא עוברת אז מה אני אמור להסיק מזה?

אני לא מנסה לשכנע אף אחד .. רק מזהיר.

פורסם

קבעת שזה זיוף על סמך האריזה בלבד. סבבה.

איך הסכין? זהה או לא?

כותרת מפוצצת מול שאלה פשוטה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
פניתי אליהם גם בפייסבוק וגם באתר ופשוט אין מענה. איזה בוט זורק לי כל פעם "נציגנו יחזור אליך" וכלום.

תארוז את זה יפה, צרף מכתב קצר המסביר את השתלשלות העניינים עם דגש על זה שחברה גדולה ומכובדת כמו עזריאלי מוכרת חיקויים, שלח את זה ליבואן (דיפלומט אאל"ט), ותהנה מהתוצאות. אין לי ספק שלמכתב מעורכי הדין של דיפלומט עזריאלי יתיחסו גם יתיחסו.

פורסם

דווקא שרות הלקוחות של עזריאלי יעיל וטוב,יצא לי לפחות פעמיים להשתמש בהם.

לוקח להם איזה 2-3 ימי עסקים לחזור אלייך, אבל הם פתרו את הבעיות שהיו לי.

פורסם

מסכים עם FAZER, פנה ליבואן, תוצאות מובטחות.

לא מבין למה אין איזה גוף בארץ שמטפל בדברים האלו שקל לפנות אליו, גם הפייסבוק מוצף בזבל מזויף שאנשים מוכרים באופן פיראטי.

פורסם
דווקא האתר שלהם מסודר והשרות דיי טוב , תנסה את השירות ותראה מה הם אומרים אחר כך תיראה איך לפעול אם בכלל .

פניתי בפייסבוק ודרך היצירת קשר באתר. לשניהם לא קיבלתי מענה חוץ מ"נצגינו יחזור אליך". ביום רביעי שלחתי הודעה וסיננו וכאשר שלחתי בחמישי עוד הודעה הם רשמו שהם מצטערים והם יפנו את הפניה כפניה דחופה מאז עדין אין מענה.

לפי מה שהבנתי זה בכלל לא סחורה שלהם והאתר מתווך בין ספקים לקונים. אם ככה זה אשמת הספק ואשמתם שהם לא בודקים שהספקים שלהם מספקים סחורה אותנטית.

בכל מקרה, פניתי ליבואן, נעדכן.

עריכה: אות.

• תוכן חדש...