Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מוצר משומש שאני רוצה למכור

יש לי חשבון באיביי

אבל לא חשבון של מוכר.

מה אני צריך לעשות כדי למכור?

איך אני מברר עלויות שילוח לכל מדינה?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

פורסם (נערך)

עוקב אחרי ההוראות באתר, אני זוכר שפעם ראשונה לקח לי קצת זמן לעשות הכל כמו שצריך (ואני חושב שהייתי צריך להגדיר גם כמה דברים בפייפל)

עלות שילוח לפי אתר הדואר בישראל, מומלץ אקו-פוסט (ככה יש לך מספר מעקב).

אתה כמובן לא מחוייב לרשום עלות משלוח כמו שעולה לך, אתה יכול לרשום מה שבא לך.

יש גם סרטוני יוטיוב "איך למכור באיביי בפעם הראשונה" https://www.google.co.il/search?q=how+to+sell+on+ebay&client=firefox-b&dcr=0&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=0ahUKEwiLktyT643YAhWKJcAKHdvtAj4Q_AUICigB&biw=1453&bih=937

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לפני הכל קח בחשבון שאם תקבל תשלום בפייפאל אז יגבו ממך 5%~, איביי יקחו לך גם 5%~ וגם תשלום עבור כל הזמן שהמוצר עומד למכירה.

מחירי משלוח הכי זולים לחול זה דרך דואר ישראל, רוב חברות השילוח לוקחות כמעת כפול.

לאחרונה מכרתי מוצר ב180$ (ציינתי שזה משלוח חינם לעולם, זה מעלה משמעותית את סיכוי המכירה ושם אותך בטופ של תוצאות החיפוש), משלוח עלה לצרפת כולל מס מעקב 80₪ (2קג)

פייפאל לקחו 9$, איביי לקחו גם 9$ על העסקה ו19$ על חודש שהוא עמד למכירה.

בקיצור נשאר לי נטו 120$

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לפני הכל קח בחשבון שאם תקבל תשלום בפייפאל אז יגבו ממך 5%~, איביי יקחו לך גם 5%~ וגם תשלום עבור כל הזמן שהמוצר עומד למכירה.

מחירי משלוח הכי זולים לחול זה דרך דואר ישראל, רוב חברות השילוח לוקחות כמעת כפול.

לאחרונה מכרתי מוצר ב180$ (ציינתי שזה משלוח חינם לעולם, זה מעלה משמעותית את סיכוי המכירה ושם אותך בטופ של תוצאות החיפוש), משלוח עלה לצרפת כולל מס מעקב 80₪ (2קג)

בקיצור נשאר לי נטו 120$

המוצר שלי שוקל לפחות 6 קילו

פורסם

תוכל לחשב עלות משלוח באתר הדואר

אם אני לא טועה, dhl היו הכי פחות יקרים מהשאר, יש אפשרות שיאספו ממך את המוצר או שתשלח אותו במנטה וכאלו מקומות במקום ללכת לסניף.

חברות השילוח זולות למי ששולח קבוע ולא חד פעמי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)
המוצר שלי שוקל לפחות 6 קילו

אתה יכול לשתף אותנו מה זה וכמה אתה מצפה שישאר לך ביד אחרי כל ההוצאות?

בקיצור נשאר לי נטו 120$

לא לוקחים לי כלום על מוצר שעומד למכירה אבל לוקחים לי 10% מאיביי ועוד 5% מפייפל אחרי המכירה

האם אתה מוכר יותר מ 10 מוצרים?

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
אתה יכול לשתף אותנו מה זה וכמה אתה מצפה שישאר לך ביד אחרי כל ההוצאות?

לא לוקחים לי כלום על מוצר שעומד למכירה אבל לוקחים לי 10% מאיביי ועוד 5% מפייפל אחרי המכירה

האם אתה מוכר יותר מ 10 מוצרים?

מכרתי אותו תוך יום...איפה אני רואה כמה כל אחד לקח?

• תוכן חדש...