Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על רכב חדש.

הרכב אמור לשמש בעיקר רק אותי, אני מניחה שמדי פעם אסיע עוד כמה אנשים.

חשוב לי רכב אמין, חסכוני בדלק ונוחות נהיגה.

אשמח לעזרה.

פורסם

האם הלכת לבחון את הרכבים באולם התצוגה ובנסיעת מבחן? לדוגמא לי היאריס הייתה לא נוחה באופן קיצוני,

הקיה היא איפשהוא באמצע - היא נוחה, יחסית מרווחת ובסך הכל רכב בסדר - אבל לא מאוד חסכונית.

המאזדה היא הפייבוריטית שלי במקרה הזה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אישית הייתי הולך על המאזדה , אני אוהב את המראה והזריזות שלה. הריו קצת משעממת(השם ריו קצת אירוני) והטויטה לא יצא לי לנסוע אז קשה לי להגיד.

גם i20 יכולה להיות אופציה טובה. ואם אין לך חרדת צרפתיות אתה יכול לבדוק c3 , פיגו 208 ורנו קליאו.

פורסם
אישית הייתי הולך על המאזדה , אני אוהב את המראה והזריזות שלה. הריו קצת משעממת(השם ריו קצת אירוני) והטויטה לא יצא לי לנסוע אז קשה לי להגיד.

גם i20 יכולה להיות אופציה טובה. ואם אין לך חרדת צרפתיות אתה יכול לבדוק c3 , פיגו 208 ורנו קליאו.

אשמח לשמוע על הצרפתיות. האם החרדת אמינות מבוססת? שמעתי שלפגו 208 יש בעיות חשמל רבות. איך הסיטרואן והקליאו? יש כבר כמה שנים ניסיון כדי לדעת לגבי אמינות הרכבים? דלק?

פורסם
שמעתי שלפגו 208 יש בעיות חשמל רבות. איך הסיטרואן והקליאו? יש כבר כמה שנים ניסיון כדי לדעת לגבי אמינות הרכבים? דלק?

אם שמעת ממישהו שהחזיק 208, נשמח אם תשתפי. מצד שני אם שמעת ממישהו שלאבא שלו פעם היו בעיות חשמל עם ה-bx שלו, אז זה כבר די שונה היום.

ה-208 נחשבת אמינה בצורה סבירה לגמרי. כנראה שהיא לא תנצח את היאריס במבחן האמינות, אבל אם את קונה רכב חדש בסבירות מאוד גבוהה לא יהיו לך תקלות (ובטח שלא מהותיות) בשנים הראשונות (ובכל אופן, גם אם תיפלי על לימון, יש אחריות).

ה-c3 משתמשת באותם מכלולים של ה-208, אז יש סבירות לא רעה שהיא תהיה אמינה כמוה (אבל היא חדשה, אז לא נצבר מספיק ניסיון ספציפי). לקליאו יש גיר רובוטי שיש עליו מדי פעם דיווחים על תקלות, אני אישית הייתי מעדיף את השתיים האחרות.

ה-208 וה-c3 משתמשות במנוע 3 צילינדרים, הוא עשוי להרגיש מעט רועד בסרק. אם תחשבי עליהן ברצינות, מומלץ לעשות נסיעת מבחן לראות שזה לא מפריע לך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)
אשמח לשמוע על הצרפתיות. האם החרדת אמינות מבוססת? שמעתי שלפגו 208 יש בעיות חשמל רבות. איך הסיטרואן והקליאו? יש כבר כמה שנים ניסיון כדי לדעת לגבי אמינות הרכבים? דלק?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?459879-%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A6%D7%A8%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA - דיון שלם על צרפתיות

אני רק יודע שהם מגיעות עם יותר אבזור ובפחות מחיר מאשר המתחרות שלהן מיפן/קוריאה , ולפגו וסיטרואן יש אחריות של 5 שנים ככה שיש כיסוי...

החסרון המרכזי שיש להם זה איבוד ערך גדול יותר , אבל שוב אם זה הדאגה המרכזית אז עדיף לא לקנות רכב חדש בכל מקרה . במידה והדאגה זה אמינות אז הרכב באחריות לתקופה די ארוכה..

עריכה אחרונה על ידי borisYalzin
  • תוכן חדש...