Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני סובל מכאבי גב תחתון חמורים כבר מספר שנים. ככל שאני יושב יותר (סטודנט) הכאבים החמירו.

הוצעתי ע"י קופ"ח כללית לנסות דיקור סיני.

למישהו בעל נסיון פה בטיפול הנ"ל לכאבי גב יש הערות/הארות? האם זה באמת יעיל או פיקציה שנועדה לסחוט ממני כסף?

תודה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם לפתור בגבולות בחדו"א נחשב ספורט - כן.

אחרת - לא. בכל מקרה - הפסקתי כל פעילות ספורטיבית דווקא בגלל כאבי הגב.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
שלום,

אני סובל מכאבי גב תחתון חמורים כבר מספר שנים. ככל שאני יושב יותר (סטודנט) הכאבים החמירו.

הוצעתי ע"י קופ"ח כללית לנסות דיקור סיני.

למישהו בעל נסיון פה בטיפול הנ"ל לכאבי גב יש הערות/הארות? האם זה באמת יעיל או פיקציה שנועדה לסחוט ממני כסף?

תודה.

אתה יודע מה הבעיה, ומזה נגזר הפתרון.

אם הקושי היא מהישיבה, אז תשלב ביומיום שלך פעילות של תנועה. לך למדריך פילאטיס/יוגה, תלמד כמה תרגילים לחיזוק וגמישות, ותבצע כמה פעמים במשך היום. זה כבר יעזור מאוד.

מעבר לזה, תרגול של ישיבה נכונה, בשילוב עם חיזוק הגב, יעזור.

בנוסף, תשלב פעילות גופנית. אני שוחה וזה כמובן מאוד מומלץ, אם שוחים חתירה/גב ועושים זאת נכון (אני רואה הרבה ששוחים עם מנח לא נכון של הראש, ועושים לעצמם רק נזק...). אם שחייה לא מתאים (כאמור, צריך מיומנות כדי לעשות זאת נכון), אז יש יוגה, פילאטיס, ובטח יש גם דרכים לעבוד נכון בחדר כושר כדי לתקוף את הסוגייה.

אחרת, אתה יכול לדקור את עצמך כמה שאתה רוצה, אתה לא מטפל בבעיה, והעניין הוא שזה לא משתפר עם הגיל...

אתה חייב למצוא את הפעילות שמתאימה לך, כי לא להיות פעיל זה הכי גרוע. זה רק מקבע את המצב ולאחר מכן מחמיר אותו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

פעילות גופנית פחות או יותר מסודרת, שלא קשורה בכלל לגב (!) תסדר לך אותו די מהר.

זה נשמע מנוגד לאינטואיציה אבל זה עובד. אני יושב כל החיים, ובתקופות שאני לא מצליח לאזן

עם פעילות גופנית באינטנסיביות נמוכה-בינונית הגב סובל.

לא צריך יוגה ולא צריך בהכרח גמישות וממש לא צריך לכוון שום פעילות ספציפית לאזור מסוים בגוף.

פשוט להזיז את הדם, להזיז את העצמות ולהזיז את השרירים.

אם הכאבים הגיעו למצב כזה שאתה אפילו לא יכול לחשוב על התחלה של פעילות גופנית,

אז כדאי אולי לטפל באופן זמני בעיה עם כירופרקט/אוסתאופט ולו רק כדי להקטין את סף הכאב -

עד למצב שבו אתה יכול להתחיל לנוע.

או פשוט לא לעשות כלום ולחכות כמה ימים עד שיעבור.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפני שנה וחצי בערך אובחנה לי פריצת דיסק,

עשיתי טיפולים של דיקור אצל רופאה מומחית במרפאת כאב בהע"כ-3 טיפולים הקלו מאוד על הכאבים, פילאטיס (בהמלצתה) העלים אותם.

לשמחתי על אף שהפסקתי עם הפילאטיס כבר לפני שנה+ (לצערי..) הכאבים לא חזרו.

גם אחותי סובלת מפריצת דיסק, גם לה אותה רופאה עזרה מאוד (וגם לאבי, אבל אצלו זה לא היה פריצת דיסק אלא כאבים אחרים).

פורסם
לפני שנה וחצי בערך אובחנה לי פריצת דיסק,

עשיתי טיפולים של דיקור אצל רופאה מומחית במרפאת כאב בהע"כ-3 טיפולים הקלו מאוד על הכאבים, פילאטיס (בהמלצתה) העלים אותם.

לשמחתי על אף שהפסקתי עם הפילאטיס כבר לפני שנה+ (לצערי..) הכאבים לא חזרו.

גם אחותי סובלת מפריצת דיסק, גם לה אותה רופאה עזרה מאוד (וגם לאבי, אבל אצלו זה לא היה פריצת דיסק אלא כאבים אחרים).

אשמח לקבל את פרטיה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כשהייתי קטן עשו לי דיקור סיני, אפילו לא זוכר למה.

לא מזמן נמאס לי משרירים תפוסים, אצלי זה בעיקר כל החלק של הגב העליון וגם רציתי מעט להרגע.

בדקתי דרך כללית איך זה עובד ונקבע לי תור ליעוץ טלפוני, ביעוץ הטלפוני הסברתי למה אני מעוניין בדיקור סיני, ציינתי שיש לי גם פגיעה זמנית בעצב אולנרי ביד שמאל, ללא כל בעיה הרופא נתן לי הפניה לדיקור סיני + איזשהו עיסוי שאני לא זוכר את שמו.

הדיקור עם הפניה עולה 100 ש''ח, לי אישית יש גם ביטוח בריאות מהעבודה שדרכו אני מקבל החזר של 80 ש''ח מהמאה שאני משלם (לאחר הצגת הפניה כמובן) ככה שלבסוף כל מפגש עולה לי 20 ש''ח.

עד כה עשיתי טיפול פעם בשבוע בשישי כי זה הזמן היחיד שלי לעשות את זה, יוצא משם עם גב משוחרר לגמרי אבל אחרי יומיים שלוש שוב מתחיל להתפס. ברמת העקרון הבנתי שאם רוצים באמת להפיק יעילות מירבית מזה אז מומלץ לעשות 2 טיפולים בשבוע.

כל מפגש נמשך כ 30-40 דק' אבל זה תלוי מטפל, בתכלס אמור להיות 20 דק'. אותי אישית זה מאוד מרגיע בכללי ללא כל קשר לכאבי גב ואני נהנה מהטיפולים הללו.

שורה תחתונה ממליץ בחום! רוב הסיכויים שיגידו לך לשלב את זה עם עוד דברים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שום דיקור ושום נעליים.

קח מאמן אישי איכותי ותתחיל לעשות סקווטים. תוך מספר שבועות כאבי גב יחלפו.

מבוסס על ניסיון אישי.

פורסם

דיקור סיני עשיתי לבן בתקופה האחרונה שהיה עם כאב קשה.יש בטיפול אלמנט פסיכולוגי וזה תלוי בך איך אתה מתייחס לטיפול ומשתף פעולה ומאמין שזה מקל. אני אישית לא מצליח להתחבר לסוג טיפול כזה וגם קח בחשבון עלויות לא זולות.

בהצלחה.

פורסם

כשלי היו כאבים מהבלט(ים) או מעומס עקב הרמת משקלים דיקור לא עזר במאומה

אם זה תורם למידע המוצג

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אחרי 10 שנים של עליות ומורדות עם כאבי גב, ואחרי שניסיתי פיזיותרפיה, דיקור, טווינה, חשמל, מגנטים, חימום ומה לא....

הכי חשוב זה לשמור על אורח חיים פעיל וספורטיבי ולחזק את השרירים שמסביב לגב התחתון. אחרת, הוא עובד קשה בחיי היום יום ומדי פעם קורס.

אגב, תתפלא, גם לחץ נפשי יכול לגרום לכאבי גב.

פורסם

אם הכאבים הגיעו למצב כזה שאתה אפילו לא יכול לחשוב על התחלה של פעילות גופנית,

אז כדאי אולי לטפל באופן זמני בעיה עם כירופרקט/אוסתאופט ולו רק כדי להקטין את סף הכאב -

עד למצב שבו אתה יכול להתחיל לנוע.

או פשוט לא לעשות כלום ולחכות כמה ימים עד שיעבור.

אכן

לא צריך יוגה ולא צריך בהכרח גמישות וממש לא צריך לכוון שום פעילות ספציפית לאזור מסוים בגוף.

פשוט להזיז את הדם, להזיז את העצמות ולהזיז את השרירים.

מה שתרגילים ייעודיים נותנים זו פעולה על האיזורים שהם יותר בעיתיים, כשאין זמן/אפשרות לעסוק בפעילות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...