Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התקבלתי למקום עבודה חדש אבל צריכים שאני אתחיל יחסית מהר.

במקום העבודה הנוכחי אני עובד בין שנתיים לשלוש שנים.

במידה ואני מעוניין להפסיק את העבודה בעוד שבועיים אבל אני מחוייב לתת 30 יום מה הסנקציות שהם יכולים להטיל עלי (קנס וכד')

כבר דיברתי עם המנהלת שלי והסברתי לה את המצב ואמרה שתחזיר לי תשובה. נקווה שנפתור זאת בטוב.

סך הכל הייתי עובד טוב ומאוד מרוצים ממני אבל לא יכולים לשמר אותי כי התפקיד שהוצע לי בחברה אחרת הוא תפקיד ניהולי עם יותר כסף (משמעותית) ואין דרך לקדם אותי בחברה הנוכחית.

מה דעתכם?

פורסם

המקסימום שיכולים להפיל עליך זה קיזוז מהמשכורת האחרונה שלך מחצית חודש שכר.

אם היית טוב אליהם ייתכן שיהיו גם טובים אליך, ולא יפעילו את הקיזוז.

בהצלחה במקום החדש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בתור מעסיק חדש אני הייתי מעריך אדם שמכבד את התחייבויותיו למקום העבודה הקודם (ואת החוק) ומתייצב לעבודה רק בתום תקופת ההודעה המוקדמת. מה ום יחשבו על על מישהו שמתנהג כמו שאתה מתכוון להתנהג?

:turn-l:
פורסם

נסה להגיע לפשרות - בדוק במקום החדש

אם אפשר להישאר עוד קצת במקום העבודה הישן, עד שימצא מחליף.

אולי זה אפשרי , וגם אם זה לא יצא לפועל - כך תראה רצינות וגישה מכובדת.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תמיד זה נשמע לי כמו שטויות, הקטע שמקום עבודה חייב שתתחיל אצלו "כמה שיותר מהר". קרוב לוודאי שהם בתהליכי גיוס כבר כמה חודשים, זה לא קל לאייש משרה. באותה מידה שאתה התקבלת היית יכול גם לא להתקבל ולך תדע, היה יכול לקחת להם עוד כמה שבועות טובים למצוא מועמד חלופי. צריך לקחת הכל בפרופורציה, אל תתן ללחץ שמפעילים עליך לגרום לך לצאת בצורה לא יפה מהמקום הנוכחי. תן את המקסימום שאתה יכול במקום הנוכחי, ובטח לא פחות מהמינימום שאתה מחוייב לו. בדיעבד תראה שזו היתה החלטה נכונה.

• תוכן חדש...