Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני כעת מתגורר בלונדון ויש לי E46 M3 נהדרת משנת 2005 , אני נאלץ למכור אותה כי אין ממש דרך להביא אותה לישראל ( הגה ימני ).

תמיד הייתי לי חיבה ל E46 והמבחר כאן מטורף , יש לי קבריו CARBON BLACK SMG ( ה SMG בעיקר בגלל אשתי אבל בדיעבד זה גיר מצויין לנסיעה חזקה , קצת פחות טוב לנסיעת עיר רגועה )

אני מתכוון לחזור לישראל בקרוב.

הסתכלתי על האפשריות בישראל של BMW סדרה 3 ואני שם לב שרוב השנתונים החדשים זה עם המנועים הכי חלשים , ממש עצוב שיש במו 3 עם 137 כוח סוס... והאמת היא קשה מאד למצוא בשוק היד 2 סדרה 3 עם המנועים חזקים מהשנתונים החדשים יותר, יש כל מיני אפשריות טרייד אין למיניהם.

יש אחת 325 נהדרת ידנית .. אבל אשתי לא אוהבת ידני וזהו :)

מצאתי כל מיני 330 מאיזור שנת 2007-2008 וכו,

אותי אישית זה מאד מספק ואני מאד אוהב הסדרות האלו.

אני תמיד מעדיף לקנות רכב ישן יותר ולתחזק אותו ברמה הכי גבוהה ( כולל העלויות של זה ) מאשר רכב חדש יותר שהוא משעמם BY DESIGN ( לדוגמה ה 316 שהיא חילול השם בעיני)

מהניסיון שלי עם BMW ישנות , בעיקר עם ה M3 ... הם מאד אמינות אם מטפלים בהם טוב.

התיקונים יקרים כן, אבל לא יותר מכל רכב פרמיום, איכות הרכב ממש טובה.

מה שבעיקר נושך את ההוצאות זה דברים כמו צמיגים ( רביעיית מישלין סופר ספורט עלתה באנגליה באיזור ה 600 פאונד כולל איזון מלא ) וכמובן הדלק ( ה M3 עושה 1 ל 8 ביום טוב ו 1 ל 6 בנתונים אמיתיים ).

בנוסף - אני אוהב לקנות חלקים בעצמי ( אני יודע בישראל איך עובד יבוא החלקים ) ומה שאפשר אני מתקן לבד.

האם יש למישהו ניסיון עם 330 מאיזור שנתון 2007 לגבי עלויות אחזקה והאם יש משהו ספציפי להיזהר ממנו ?

תודה רבה

• תוכן חדש...