Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Golf Mk7 Vs Mazda 3

Hitman581
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

מתלבט בין קנייה (משומש), וצריך עזרה קלה.

עד עכשיו הייתי נעול על הגולף, הבנתי שהמאזדה מעולה מכל הבחינות.

כמה המרווח מאחורה שונה בין שניהם ? (חשוב - משפחה של גבוהים 1.90+)

בלימה אוטונומית המערכת הכי חשוב לי .. יש אותה בכל גולף MK7 או רק שנתונים ודגמים מסויימים ? יש אותה במאזדה ?

איך הצריכת דלק של המאזדה מול הגולף ?

ואם מישהו יכול לעשות סדר עם רמות האבזור בעיקר של המאזדה אני ישמח כי כבר ממש התבלבלתי

תודה :)

עריכה אחרונה על ידי Hitman581
פורסם

מרווח מאחורה- היתרון לגולף , המאזדה בין הצפופות בקטגוריה.

הצריכת דלק במאזדה גבוהה יותר מבגולף.

בלימה אוטונומית במאזדה מיום השקתה בארץ -עד 30 קמ"ש בכל רמות הגימור , בגולף דור שביעי ממתיחת הפנים יש בשתי רמות הגימור בלימה אוטונומית ובקרת שיוט אדפטיבית, לפני זה כנראה שלא , עד כמה שמצאתי תיעוד.

להבדלים בין רמות גימור תוכל לקרוא כאן על המאזדה וכאן על הגולף (כתבות השקה של הדגמים הנ"ל).

שים לב שבאמצע החיים הגולף עברה ממנועי 1.2 ו1.4 122 כ"ס למנוע 1.4 חדש בהספקים של 125 כ"ס ו150 כ"ס.

פורסם

לי הרגיש צפוף במרווח ראש. אבל אולי זה רק אני.

כנס לכל מגרש של חברת ליסינג שקרוב לביתך \ עבודה, ותשב באחת. סדר לך את המושב שיהיה לך נוח. תראה איך זה מרגיש. אח"כ בלי להזיז את המושב - תראה כמה מקום רגליים נשאר במושב האחורי.

פורסם

יואב תודה רבה !!

לגבי ההספקים החדשים יש עוד משמעויות חוץ מההספקים ? איזה שנתונים אלו ההספקים החדשים ?

לגבי האבזור יש גם את ה 1.2 enjoy שהיא ממש כמו ה 1.4 מבחינת האבזור (שליטה מההגה, USB, בקרת שיוט אני גם מאמין) נכון ?

ועוד משהו ממש ממש חשוב, הבנתי שיש תאריך עלייה לכביש מסויים שיש הרחבת אחריות ל 5 שנים על הגיר ? מישהו יודע בדיוק מה הלך שם ?

rolling stony - את הגולף אני מכיר + נהגתי בה, ובמאזדה עדיין לא - צפוף אפילו במושב נהג ? ממש מפתיע.

פורסם

תקנה את המנוע 1.4 עדיף יש לו מתלים רב חבוריים והוא נוח בהרבה מה1.2 והגולף 1.4 זה רכב סוף הדרך נוח אמין וחזק.

לפני קניית הרכב תעשה בדיקה במכון לבדיקה לפני קנייה , ותבדוק שהגיר והמנוע תקינים ותתחדש.

רכבים שנקנו כפרטי מהחברה יש להם 3 שנים שזה יתרון אם הרכב למשל שנת 2015.

הרכבים שיש בליסינג יש להם שנתיים אחריות.

אל תתקרב למאזדה היא רכב פח בהשוואה לגולף , אל תתפתה באבזור ומנוע המאזדה , כי מנוע הגולף חזק יותר וחסכוני בהרבה , וגם הגולף נוחה בהרבה ומרווחת בהרבה.

אני מדבר לך מנסיון כי יש לנו במשפחה מאזדה 3 2014 ספיריט ויש לי גולף 1.4 2014 וההבדל הוא שמיים וארץ.

והאחזקה בגולף לא יקרה כמו שאנשים אומרים, וגם עד היום 0 תקלות בגולף.

פורסם (נערך)
תקנה את המנוע 1.4 עדיף יש לו מתלים רב חבוריים והוא נוח בהרבה מה1.2 והגולף 1.4 זה רכב סוף הדרך נוח אמין וחזק.

לפני קניית הרכב תעשה בדיקה במכון לבדיקה לפני קנייה , ותבדוק שהגיר והמנוע תקינים ותתחדש.

רכבים שנקנו כפרטי מהחברה יש להם 3 שנים שזה יתרון אם הרכב למשל שנת 2015.

הרכבים שיש בליסינג יש להם שנתיים אחריות.

אל תתקרב למאזדה היא רכב פח בהשוואה לגולף , אל תתפתה באבזור ומנוע המאזדה , כי מנוע הגולף חזק יותר וחסכוני בהרבה , וגם הגולף נוחה בהרבה ומרווחת בהרבה.

אני מדבר לך מנסיון כי יש לנו במשפחה מאזדה 3 2014 ספיריט ויש לי גולף 1.4 2014 וההבדל הוא שמיים וארץ.

והאחזקה בגולף לא יקרה כמו שאנשים אומרים, וגם עד היום 0 תקלות בגולף.

מאזדה 3 פח בהשוואה לגולף? בטוח? נשמע שאתה משווה פה בנטלי למאזדה.. הגולף מגיעה עם גיר פח שזורק מחשב גיר (שעולה סביבות 8 9 אלף ש''ח) ומצמדים (סביבות 5 אלף) וכל בתקופות קצרות יחסית, זה שעד היום אין לך תקלות זה לא אומר שהרכב חף מזה בעתיד.

פות''ש אל תתפתה, לפני שאתה עושה צעד תקרא קצת שרשורים בנושא הגיר DSG במיוחד שאתה קונה משומש.

המאזדה אומנם צפופה יותר מאחור אבל מהנה יותר לנהיגה, איכותית, מאובזרת יותר, וכמובן שאמינה הרבה יותר עם מנוע 2.0 חזק וחסכוני וגיר פלנטרי 6 הילוכים חלק כמו חמאה.

שרשור שהיה פה השבוע

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?641268-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-3-2-0-%D7%90%D7%95-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%91%D7%99%D7%94-1-4

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
מאזדה 3 פח בהשוואה לגולף? בטוח? נשמע שאתה משווה פה בנטלי למאזדה.. הגולף מגיעה עם גיר פח שזורק מחשב גיר (שעולה סביבות 8 9 אלף ש''ח) ומצמדים (סביבות 5 אלף) וכל בתקופות קצרות יחסית, זה שעד היום אין לך תקלות זה לא אומר שהרכב חף מזה בעתיד.

פות''ש אל תתפתה, לפני שאתה עושה צעד תקרא קצת שרשורים בנושא הגיר DSG במיוחד שאתה קונה משומש.

המאזדה אומנם צפופה יותר מאחור אבל מהנה יותר לנהיגה, איכותית, מאובזרת יותר, וכמובן שאמינה הרבה יותר עם מנוע 2.0 חזק וחסכוני וגיר פלנטרי 6 הילוכים חלק כמו חמאה.

שרשור שהיה פה השבוע

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?641268-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-3-2-0-%D7%90%D7%95-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%A7%D7%98%D7%91%D7%99%D7%94-1-4

כול מה שכתבת זה אומר שאף פעם לא נהגתה או ישבתה בגולף.

הגולף שלי עשתה 80אלף קמ ועד עכשיו היא כמו רכב חדש וזה לא רכב VAG היחיד במשפחה , יש ארבעה פאסאטים 2009 , 2012 , ושתיים 2016 ועוד סקודה סופרב 2016 וסקודה פאביה 2016 ופולקסוואגן טיגואן 2015 וסיאט אטקה 2016. ובדרך מגיעות עוד שתי וואגיות סקודה קודיאק וטיגואן חדשים מהחברה .וכול הרכבים שציינתי לך אף אחת מהם עשתה בעיות עד עכשיו .

אם אתה שומר על הרכב שלך ונוהג בו כמו שצריך ומתנהג בהתאם לפעולת הגיר אתה תהנה מהרכב והוא יחזיק לך הרבה שנים טובים.

רוב השרשורים שאתה קורא על תקלות DSG אלה נהגים שרובם נהגי ליסינג שלא שומרים על הרכב וטוחנים אותו.

פורסם

וואללה פאדי בגלל המשפחה שלך יש פקקים כאלה במדינה שלנו!:lol:

בנוגע למאזדה, אני בעלים של אחת כזאת, רכב באמת מפנק, המנוע מרגיש דיי בשרני, בנסיע משולבת עושה 14 ק"מ לליטר, בעוד יומיים היא תהיה שנתיים על הכביש, ברוך ה' עדיין לא היו שום תקלות.

פורסם

תגידו מה שתגידו על וואג, הגיר של הגולף חרא, ולא רק בליסינג, הבוס שלי ברוב חכמתו קנה אוקטביה 1.4 פרטית, אמרתי לו בזמנו שייזהר מהגיר,

הוא נוהג כמו סבתא, מטפל במורשה כמובן, עברה שנה ו... ? רעידות, בום, מצמדים.

עכשיו, נגיד וזה היה קורה לו עוד שנה, מחוץ לאחריות? מה אז? זה לא כיף.

נכון, השילוב מנוע גיר עדיף בהרבה על המאזדה 2.0, לא שהיא עגלה, אבל שיש מומנט עדיף מסלד נמוך המאזדה תבאס.

מה שכן, באמינות היא מעל הגולף בכל האספקטים.

הגולף לא רכב פרימיום ולא מתיימר להיות, בשביל זה לקונצרן יש את אאודי.

פותש, ראית את התגובות, הגולף זריזה אך מסוכנת לכיס, בגזרת האמינות, המאזדה, זריזה יחסית, לא מתקרבת לגולף 1.4. אך אמינה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...