Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

jbl cl50.4

sound boy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על המגבר הזה תמורת 160 דולר, האם הוא יספיק לזוג מוראל 9*6 (150 rms)

אני חושב אולי לגשר אותם למגבר, למרות שיש לי עוד זוג רמקולים קידמיים שאני מוותר על הגברה בשבילהם אם אני מחבר את המוראל בגישור.

הנה קישור למגבר (לא מצאתי באתר המקורי של jbl):

http://www.cardomain.com/item/JBLCS504

פורסם

לפי הנתונים , 67 אר אמ אס ליציאה , זאת אומרת אם אתה מגשר אתה מקבל 134 RMS למורל מאחור.

לפי דעתי בסדר גמור , איזה רמקולים יש מקדימה ? , נשארו לך עוד 2 יציאות פנויות לאן אתה רוצה לחבר אותן ? אם אתה מתכננן לגשר את כל המגבר(שזה לא אפשרי) אז רד מהעיניין.

פורסם

יספיק גם בלי גישור.

אם הרמקולים הקדמיים סבירים ומעלה הייתי ממליץ לחבר גם אותם למגבר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
לפי הנתונים , 67 אר אמ אס ליציאה , זאת אומרת אם אתה מגשר אתה מקבל 134 RMS למורל מאחור.

איך בדיוק הגעת ל 134 ?

תקרא קצת את ה FAQ זה יעזור לך...

לדעתי מגבר יותר פשוט של חברה אמינה יהיה עדיף

כול מגבר 4 ערוצים נורמאלי שיעבוד בגישור יתן לך תמורה זהה ( חות מהכיס )

פורסם

גולף החישוב שלך לא נכון.. יש כבר הצהרה לגבי הברידג.

ההצהרה עומדת על 143 וואט.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

המגבר הזה חלש מאד בגישור יחסית לעוצמה שלו בערוץ אחד.

אני לא יודע מי המתחרים שלו לכן אני לא יכול להגיד אם הוא שווה 160$ או לא.

יש לו קרוס לא רע בכלל.

החיבורים שלו לא טובים. עדינים ונשברים מהר. הם על תושבת פלסטיק מסכנה.

פורסם

גולף, זה כבר קרה לגדולים ביותר, זה בסדר ;)

לפותח התרד, למה דווקא המגבר הזה ? אין לך אפשרות לרכוש לדוגמא את ה75.4 GTO מהדיוטיפרי ?

(כשיהיה זמין במלאי).

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הבעיה היא שהמגבר ב200 דולר 75.4 אף פעם לא נימצא בדיו טי פרי וכבר חמישה אנשים שטסו ניסו לקנות לי ואני מתחיל להתייאש = \

והמגבר הזה קיים במלאי אז אני מתלבט אם לוותר ולקחת אותו..

מי ששאל איזה רמקולים יש לי מקדימה אז זה זוג jbl 40 וואט ארמס 2 אלמנטים וחיברתי אליהם טויטרים.

אבל הם מסתדרים בלי הגברה חיצונית לא רע, הדבר היחיד שאני מפחד זה שהמוראל "יבלעו" אותם.

שאלה אחרונה שיש יל זה למה המגברים של jbl 2 הדגמים האלו לפחות הם רק 80 db זה לא אמור להיות באזור ה90?

פורסם

אני לא ממש סומך על מגבר שעולה כל כך זול, אולי הוכחתם בעבר שאין קשר בין איכות ומחיר

אבל אני משוכנע שיש קשר בין אמינות ומחיר.

תודה בכול זאת.

פורסם

אני בן אדם שלא אוהב לעשות הכללות, אבל בגלל שאני לא ממש יכול להוכיח אחרת .. (אינני מהנדס חשמל)

אז לא אוכל להעיד על טיב המוצר מבחינת אריכות ימים.

רק אוכל להזכיר לך שבארץ הוא נמכר באיזור ה1000 שח, וזה כבר לא הופך אותו למוצר שעולה כל כך זול, הלא כך ?

בכל אופן, בשביל לקבל רושם מלקוחות אחרים שלו היתי ממליץ לך לעשות חיפוש בפורום.

דרך אגב, הוא בא עם אחריות של אוטופרט אם אינני טועה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

הלוג'יק אמין מאד. אני מכיר אנשים שעובדים איתו כבר קרוב ל4 שנים בלי בעיה.

הוא נמכר בארץ ב800 שקל.

הוא נותן תמורה לא רעה.

יש כבר את הסדרות החדשות בארץ של חברת לוג'יק..

• תוכן חדש...