Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקול מזמזמם בhtc nexus 9.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחר שאחיין שלי שפך מיץ על הטאבלט של אמא שלי הפסיק לעבוד הרמקול ובעוצמות גבוהות הוא פשוט מזמזם.

הזמנתי רמקול חדש,החלפתי וכלום. אותו מצב. אני חושד כעת בלוח שאני לא כל כך יודע את תפקידו אבל אני יודע שהרמקול מתחבר אליו:

22197652_1619860961368086_1330128656_o.jpg

עכשיו לשאלה אחרת, באותו מאורע הלך לעולמו גם שקע ההטענה, החלפתי אותו גם כן והחדש עובד מצויין. העניין הוא שבלוח החדש שהגיע אין מקום לחבר את האנטנה הלבנה. לא כל כך הבנתי למה היא אחראית, אינטרנט סלולרי עובד,WIFI עובד. GPS ובלוטוס לא בדקתי כי לא משתמשים בהם לעולם במכשיר הזה. הוא נטו לצפייה בסדרות וגלישה.

אפשר לראות בתמונה את ההבדל בין הלוח החדש שמורכב לבין הישן שמפורק.

22139772_1619860994701416_80064235_o.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

האמת שעכשיו קיימת בעיה יותר רצינית, לאחר ההתקנה בדקתי שהמכשיר אכן מטעין אבל אמא שלי טוענת ששמה אותו להטענה והלכה לעיסוקיה. עכשיו נראה שהמכשיר נפרק לגמרי ולא מצליח לעלות, מקווה שזה סתם איזשהו פאק שיעבור אחרי כמה שעות במטען ולא בעיה בלוח החדש ששמתי. אנשים ברשת מדווחים על התקלה הזאת שחלק הצליחו לפתור אותה ע''י טעינה של כמה שעות מרובות ואחרים החליפו מכשירים באחריות.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...