Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסיאט תצא לך הכי יקרה אז לא יודע אם כדי לקחת בחשבון, תנסה לבדוק את האלטו היא חסכונית מאוד אבל מבחינה בטיחותית נתונה שיפור. אם חשוב לך הצריכת דלק אז היא מאוד חסכונית, רכב יחסית אמין.

פורסם

לגביי ה 107, אם מדובר בידנית, ונתיב הנסועה השכיח רווי פקקים\עליות\דרך מהירה ארוכה, הרכב עלול לעייף וגם קצת להתעייף, המכלולים אמינים ביותר, אך סמוך ל 100K ק"מ הרכב לא הרגיש רענן אצלי, אם כי נהגתי עליו במתווים לא קלים, ולא בעדינות.

לגבי הרובוטית - לא מדברים על זה הרבה, אך מה שיותר מציק בעיני מרעידות בהעברות ההילוכים, הינו העידרו של HILL HOLD, הרכב גולש לאחור בשיפועים קלים +, ומחייב שימוש בבלם, לי זה הפריע. אך סה"כ רכב מצוין, אם אתה נוסע לאט ועדין, מעט חוסר סבלנות או נהג עם רגל מעט יותר כבדה על הגז מהממוצע - פחות מומלץ לדעתי.

פורסם

מה הכוונה ב ״לא הרגיש רענן״?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ספייס ידנית היא מאוד נדירה ומעל התקציב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה הכוונה ב ״לא הרגיש רענן״?

Sent from my iPhone using Tapatalk

רעשים ובלאי מוגבר, צריכת שמן גבוהה יותר, סחיבה פחות טובה,( לא מתייחס ל 2 פלאגים שהלכו לעולם אחד אחרי השני כבעיית אמינות אלא בלאי טבעי) אבל נתגלו גם בעיות ביחסי הדחיסה בין הצילנדרים, בלאי די גבוהה במנוע, שוב - מניח שזה טבעי לאופי הנסועה התובענית והלא עדינה שהרכב עבר,כמובן שהרכב טופל במוסך מומחה בצורה סדירה.

מישהו עם יותר סבלנות שמוכן לנסוע על 90-100 קמ"ש בבין עירוני, לא להוריד הילוכים ולהיות בטווחים ה 3500+ סל"ד כדי לשמור על קצב תנועה מעט מהיר יותר יוכל בקלות לסחוב הרבה מאוד ק"מ עם הרכב הזה.

פורסם

^^^

100 אלף ק"מ זו נסועה נמוכה לבעיות המכאניות שאתה מתאר.

הרכב שלי עומד על כ 160 אלף ק"מ, הסל"ד לא הוגבל ל 3500 והמהירות לא הוגבלה ל 100. יחד עם זאת, הרכב זכה לשגרת טיפולים מוקפדת (בין היתר שמנים איכותיים ופילטרים מקוריים כל 10 אלף).

המנוע מושך "כמו חדש", אין צריכת שמן ואין תחושת "עייפות".

מה שגרת הטיפולים שלך?

106GTI - Deus ex machina

פורסם

אני בגירסא הרובוטית והרכב מרגיש חלש מעצם היותו כזה.

יושב על 138,000 עד כה אין בעיות אמינות חוץ מהמזגן ששבק.

כל 5000 ק"מ אני צריך למלא בערך כחצי ליטר שמן.

הבנתי שזה בסדר בסדר גודל של קילומטרים כאלה.

כל 15 אלף ממלא שמן 5w30 איכותי של מוטול/ חברה אחרת.

ופילטר מקורי של פגו/טויוטה.

פורסם

תודה רבה לכולם, לבסוף החלטתי להעלות את התקציב ב5k ולקנות סיאט מיי.

פשוט מרגישה איכותית יותר לעומת שאר הרכבים מהסגמנט.

דיווח והתרשמות בקרוב [emoji41]

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

מחכה לעדכונים.

דווקא אני אישית הייתי בודק את הספארק או את הפיאט פנדה. מנוע 4 צילינדרים לעומת 3 בשאר.

לא יודע איך זה במיי, אבל ב107 מרגישים רעידות בסרק בעיקר עם מזגן עובד.

פורסם

הספארק לא מציעה פנים כזה איכותי, ויש לך את הסיכון של דוושת הקלאץ' שיוצאת לפנסיה מוקדמת בחלק מהדגמים במידה ולא הוחלף לחלק המשופר.

אישית מעניין אותי איך המושב ואיך היא בנהיגה, בכמה מבחנים ציינו את ההתנהגות שלה ושל אחותה (הסיטיגו דווקא ) לטובה.

• תוכן חדש...