Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש תמיד מציאות - אם חברה קנתה פיקנטו בת שנתיים וחצי, אוטומטית 1200 - ב-35K, אני די בטוח שאפשר למצוא גם פיקנטו פרטית ב-30K.

העניין הוא זמינות, זה הכל. לפעמים הזמן שלך שווה הרבה כסף, לפעמים הזמן שלך שווה מעט.

לעניין פרטי מול השכרה - אם הייתי צריך לבחור בין רכב נחות בכל פרמטר אבל פרטי, לבין רכב מוצלח יותר באותו כסף, אבל בוגר השכרה - הייתי מעדיף את רכב ההשכרה. בסוף זה רק אתה נוהג ברכב, ורק אתה סובל באוגוסט, רק אתה לא מצליח לדחוס אפילו קניות מהסופר לבגאז', רק אתה לא יכול להסיע יותר מ-3 חברים אם צריך, רק אתה מקבל כוויות מברזל חשוף בקיץ.

יש אנשים שזה מתאים להם, יש אנשים שלא - אבל כל אחד צריך לעשות את החישובים שלו על בסיס המציאות, לא על בסיס פרוספקטים.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש תמיד מציאות - אם חברה קנתה פיקנטו בת שנתיים וחצי, אוטומטית 1200 - ב-35K, אני די בטוח שאפשר למצוא גם פיקנטו פרטית ב-30K.

העניין הוא זמינות, זה הכל. לפעמים הזמן שלך שווה הרבה כסף, לפעמים הזמן שלך שווה מעט.

לעניין פרטי מול השכרה - אם הייתי צריך לבחור בין רכב נחות בכל פרמטר אבל פרטי, לבין רכב מוצלח יותר באותו כסף, אבל בוגר השכרה - הייתי מעדיף את רכב ההשכרה. בסוף זה רק אתה נוהג ברכב, ורק אתה סובל באוגוסט, רק אתה לא מצליח לדחוס אפילו קניות מהסופר לבגאז', רק אתה לא יכול להסיע יותר מ-3 חברים אם צריך, רק אתה מקבל כוויות מברזל חשוף בקיץ.

יש אנשים שזה מתאים להם, יש אנשים שלא - אבל כל אחד צריך לעשות את החישובים שלו על בסיס המציאות, לא על בסיס פרוספקטים.

ואי, אני לא רוצה להשמע מעליב או מזלזל, אבל אתה אחד המגזימים והנסחפים כאילו שקיה מול 107 זה לקסוס מול אלטו ידנית.

פורסם

היי חברים תודה לכולם על הדיון.

פיקנטו על אחת כמה וכמה מהשכרה לא באה בחשבון.

אני שמח לשמוע על ה107, שחשבתי לקנות רכב מהקבוצה הבנתי שאני יקבל מינימום רכב ומודע לכל החסרונות, מה שבאמת חשוב לי זה אמינות, דלק אחזקה זולה וביטוח טסט זולים.

כמעט ולא התייחסתם למיי? שמתי לב שהשוק שלה חלש יותר..למישהו יש השערה ?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

למיי יש 3 דלתות. פה ושם יש גם דגמי 5 דלתות - לפחות ממדגם לא מייצג שאני רואה על הכבישים.

אולי זה נותן לה סטיגמה מסויימת שמורידה אותה מהמפה.

במקומך הייתי מתלהב יותר מרכב עם שוק חלש יותר - במיוחד כזה שזהה לחלוטין לרכבים אחרים - זה מבטיח שתרכוש רכב במחיר זול בהרבה.

אם לא מפריעים לך כל החסרונות של הרכבים הללו, לא אמור להפריע לך שלרכב יש 3 דלתות במקום 5 - ואתה תוכל להתמקח היטב מול המוכר ולהשיג מחיר מוצלח יותר.

פורסם

דווקא רוב הרכבים ביד 2 הם 5 דלתות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפשר לחשוב שהפיקנטו זאת פאר היצירה לפי הדברים שלך.

הידנית די בסיסית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש כמה וכמה דברים שצריך לקחת בחשבון אם מתלבטים בין אלטו ופיקנטו לבין שילוש טויוטה-פיג'ו-סיטרואן ולבין שילוש וואג (מי, סיטיגו, אפ)

היתרונות בפיקנטו ובאלטו (וגם I10 לא לשכוח) זה מנוע 4 צילינדרים שקט יותר ולא רועד וגיר אוטומט פלנטרי ולא רובוטי חד מצמדי פשוט מחריד אצל המתחרות - יש אופציה אם לא רוצים ידנית.

הפיקנטו נוחה ושקטה ביחס למתחרות - אני באופן אישי דווקא אוהב את רעש המנוע בקטגוריה הזו - מחזיר המון כיף לנהיגה.

אם כבר מנוע עם שלושה צלינדרים אני מעדיף את השילוש של וואג - פחות רועד, מרגישות יותר סולידיות על הכביש.

השילוש של 107-אייגו-C1 גובל בלנהוג על מכסחת דשא ענקית עם המון סטייל בעיני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

^^^

סטייל ב 107? :-)

מבלי לחלוק על קודמי, מציין שה 107 ותאומותיה הכי "כייפיות לנהיגה" מהרשימה (לפחות בגרסה ידנית)

106GTI - Deus ex machina

פורסם

תשמע..ה107 בעיקר אחרי המתיחת פנים ב2012 דיי יפה.

הצרפתים טובים בעיצוב, מזל שהמכיניקה ברכבים האלו זה דהייטסו [emoji23]

אני ממש דלוק על המיי אבל מפחד מהרכבים בקבוצה של vw, בכל זאת פחות נפוץ, חלקים יקרים יותר ושאר ירקות..

אבל המיי פשוט יפה וצעירה ומרגישה לי מעט יותר "איכותית"..

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

לא הייתי מגדיר ככיפי.

בלחיצה בריאה על הגז הם רועשות ולא ממש חזקות.

מה שכן בגלל זווית גילגול קטנה הפ מרגישות יציבות.

פורסם

אני אסבך אותך עוד יותר,

בדיוק סוגר שנה עם סיאט מיי שקניתי חדשה בסוף 2016.

מציע לך להיכנס לרכבים ולבדוק איך אתה מרגיש בפנים.

הייתי חם על ה108 אבל כשנכנסתי פנימה הרגשתי תחושה קלסטרופובית (ואני כולה 182, לא גבוה במיוחד).

גם כשלקחתי את הכיסא הכי אחורה עדיין הייתי קרוב מידי לדוושות לכן הרכב נפסל.

המיי מרגישה מרווחת הרבה יותר לטעמי.

מדובר ברכב פשוט על גבול הספרטני אבל נוח, חסכוני וכייפי לנהיגה.

חששתי משני דברים- אני אחד שחם לו גם בחורף. חייב מזגן מקפיא. המזגן של המיי מצויין על אף שאין פתחים מרכזיים (אבל יוצא מיזוג כלפי השמשה באמצע בנוסף לפתחים הצידיים).

החשש השני היה בנוגע לסחיבה- אני גר בחיפה בכרמל וחששתי מנסיעות יומיות בכבישי פרויד ונחל הגיבורים.

הרכב הזה רחוק מלהיות מהיר אבל גם רחוק מלהיות גרוטאה.

אני מדבר על הגיר הידני, הבנתי שהרובוטי לא מוצלח.

הדבר היחיד שאני מצטער לגביו הוא שרכשתי גרסת 3 דלתות מכיוון שחשבתי שהרכב של אישתי יהיה הרכב היחיד בו נסיע את הילד (פיג'ו 308 סטיישן) אך כיום כשאני רוצה לקחת אותו ברכב שלי מרכב 3 הדלתות לא שימושי וגם מעדיף רכב גדול ובטיחותי יותר ולכן לצערי אפרד מהמיי.

פורסם

יוליאן,

הרשה לי לחלוק עליך.

ה 107 בהחלט כייפית.

ההגה מדוייק (אם כי קל ואילם, אבל ככה זה גם בגולף GTI 6), הבלמים טובים, הרכב מרגיש "חי" ומגיב להעברות משקל על המגבלות, המתלים רכים יחסית אך מרוסנים לא רע... ברור שלא מדובר על רכב ספורט אבל בהחלט אפשר להשתעשע איתו מידי פעם בכביש מפותל והדוק או בכיכר נטושה מזדמנת.

נסה זאת בפיקנטו לדוגמא. שיעמום.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

אם מדובר על ירידות. :)

• תוכן חדש...