Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמינות + אחזקה זולה + צריכת דלק נמוכה = סוזוקי, אין מה לעשות... איך שלא תסתכל על זה, הסוזוקי תהיה הקלה ביותר לאחזקה ולתחזוקה...

אני נמצא בקבוצה הנאו-צרפתיות. אפילו שה 107 חולק את אותו המנוע עם הטויוטה אייגו, כל החשמל והשאר שייך לפיז'ו.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמינות + אחזקה זולה + צריכת דלק נמוכה = סוזוקי, אין מה לעשות... איך שלא תסתכל על זה, הסוזוקי תהיה הקלה ביותר לאחזקה ולתחזוקה...

אני נמצא בקבוצה הנאו-צרפתיות. אפילו שה 107 חולק את אותו המנוע עם הטויוטה אייגו, כל החשמל והשאר שייך לפיז'ו.

אתה יכול להיות אנטי, אבל אם תברר על האמינות תיראה שאין בעיות חשמל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה יכול להיות אנטי, אבל אם תברר על האמינות תיראה שאין בעיות חשמל.

בשבילי רכבים כמו סיטרואן c4 בת 6 שכל יום יש הפתעה חדשה או פיז'ו 308 בת 5 שכל שבוע מחליפים נורות/אלטרנטור וכל מני חלקים נחשבות מכוניות לא אמינות. אפילו שלא מחליפים מנוע...

בשבילי רכב אמין נחשב לרכב שמבקרים איתו פעם בשנה בטיפול ומחליפים אק מה שהטיפול דורש. וכל זאת לפחות ב 8 שנים הראשונות.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

נושא השירשור עוסק ב 107 לא ב c4 או רכב אחר.

לכן, אם אתה בודק רכב אתה צריך להתמקד בדגם ספציפי ולא מדגמים אחרים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בהחלט.

כבר שנתיים וחצי איתו, נסעתי איתו כ48 אלף ק"מ (138k על המחוג) ועד עכשיו 0 תקלות למעט בלאי טבעי. (אצלי המדחס הלך אבל זה החלק היחידי שהתקלקל וזה לא מעיד על בעיית אמינות כללית אלא על חוסר מזל...)

לא היה לי עד עכשיו שום תקלת חשמל.

חלון הנהג הפסיק לעבוד, פרקתי וניקיתי את המגעים ועכשיו עובד כמו חדש. אוטו עם מלא פשרות אבל אמין מאד וחסכוני

לדעתי, אוטו קלאסי של לשים דלק ולנסוע...

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

האייגו וה107 בדור הזה זהים אחד לאחד - לא רק מנוע אלא בהכל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

שתבינו, בשבילי גם תקלה קטנה וזניחה כמו מתג החלון שתיאר Benor נחשבת לתקלה. כי פתיחת כרטיס במוסך ואולי יגידו שטויות על החלפת מנגנון חלון וכל מני סיפורים יגרמו להוצאת מאות שקלים על שטות קטנה. (אין לי ידע טכני בכלל).

לא רוצה להכליל, אבל בכל הרכבים היפאניים שהיו לי, מעולם לא היו תקלות בכלל עד לרגע המכירה אחרי לפחות 7 שנים.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

כניראה שהיה לך מזל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
^^^

100 אלף ק"מ זו נסועה נמוכה לבעיות המכאניות שאתה מתאר.

הרכב שלי עומד על כ 160 אלף ק"מ, הסל"ד לא הוגבל ל 3500 והמהירות לא הוגבלה ל 100. יחד עם זאת, הרכב זכה לשגרת טיפולים מוקפדת (בין היתר שמנים איכותיים ופילטרים מקוריים כל 10 אלף).

המנוע מושך "כמו חדש", אין צריכת שמן ואין תחושת "עייפות".

מה שגרת הטיפולים שלך?

הרכב כבר לא אצלי, אבל כאשר היה ברשותי הטיפולים היו לפי ספר הטיפולים (כלומר לעיתים גם בהפרש של 15K, לא 10K קפדני יתר כמו אצלך)

אני הייתי היד ה-2, כאשר הראשונה גר בצפון - חיפה, ונסע גם בתוואי הררי, אך מצב הרכב כאשר לרכשתי אותו היה תקין.

חשוב לומר שלא הלך התקלקל אף חלק משמעותי כשהיה ברשותי - מלבד קלאץ' (בלאי טבעי), כויילים. בבדיקה שלי התברר שיש צריכת שמן גבוהה יותר, הפרש בין הצילינדרים, ובלאי מסוים למנוע. שוב, זה לא אומר שהרכב לא אמין - הוא אמין בהרבה מרכבים מסוימים אחרים שהיו לי בעבר. הוא כן מרגיש עדין וחלש יותר, ופחות מתאים לדעתי לנהגים פחות סבלניים\ממהרים.

פורסם

די אלוהים די, כמה אפשר? עד מתי נראה את התגובות בולשיט האלה כאן בפורום. אנחנו כבר מתחיל להראות כמו קבוצת "מוסכניקים" בפייסבוק.

1. תלמד קצת אנגלית בסיסית, מה זה נאו-צרפתיות? אתה שייך לקבוצת הצרפתיות החדשות?

2. מדהים באיזה ביטחון אתה אומר את הבולשיט שאתה כותב. הרכבים זהים אחד לאחד עם אותו המערכות חשמל מאחת לשנייה. אתה באמת חושב שהם עושים העתק הדבק אבל פג'ו אומרת "וואלה אני העתקתי את הרכב אחד לאחד אבל אני אדפוק אותם ואשים בה חשמל חרא!."

3. בוא נגיד שבאמת החשמל של פג'ו, באיזה רכב צרפתית היו בעיות חשמל סידרתיות ויוצאת מן הכלל? פג'ו 207 מלפני יותר מעשור? אתה לא רוצה להתקדם קצת לעתיד? או שהדוד האינסטלטור שלך סיפר לך שצרפתי זה פח על גלגלים עם בעיות חשמל ומאז אתה זורם עם העניין?

4. איזה בעיות חשמל יכולות להיות ברכב הזה? איזה מערכות חשמל יש בפג'ו 107? אפילו המראות מתכווננות ידנית בעזרת מקל.

פורסם
די אלוהים די, כמה אפשר? עד מתי נראה את התגובות בולשיט האלה כאן בפורום. אנחנו כבר מתחיל להראות כמו קבוצת "מוסכניקים" בפייסבוק.

1. תלמד קצת אנגלית בסיסית, מה זה נאו-צרפתיות? אתה שייך לקבוצת הצרפתיות החדשות?

2. מדהים באיזה ביטחון אתה אומר את הבולשיט שאתה כותב. הרכבים זהים אחד לאחד עם אותו המערכות חשמל מאחת לשנייה. אתה באמת חושב שהם עושים העתק הדבק אבל פג'ו אומרת "וואלה אני העתקתי את הרכב אחד לאחד אבל אני אדפוק אותם ואשים בה חשמל חרא!."

3. בוא נגיד שבאמת החשמל של פג'ו, באיזה רכב צרפתית היו בעיות חשמל סידרתיות ויוצאת מן הכלל? פג'ו 207 מלפני יותר מעשור? אתה לא רוצה להתקדם קצת לעתיד? או שהדוד האינסטלטור שלך סיפר לך שצרפתי זה פח על גלגלים עם בעיות חשמל ומאז אתה זורם עם העניין?

4. איזה בעיות חשמל יכולות להיות ברכב הזה? איזה מערכות חשמל יש בפג'ו 107? אפילו המראות מתכווננות ידנית בעזרת מקל.

באמת אין סיבה שיהיו להם בעיות חשמל..PSA התקדמו בקטע הזה.

דרך אגב הרכב הקודם שלי 206 שנת 02 אפילו לא תקלת חשמל אחת !

מה שיותר מדאיג ממה שעלה כאן הם תקלות המזגן בדר"כ תוצרת וולאו ונוטה לדלוף..

לצעירי מכיר את העניין מה 206.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם
באמת אין סיבה שיהיו להם בעיות חשמל..PSA התקדמו בקטע הזה.

דרך אגב הרכב הקודם שלי 206 שנת 02 אפילו לא תקלת חשמל אחת !

מה שיותר מדאיג ממה שעלה כאן הם תקלות המזגן בדר"כ תוצרת וולאו ונוטה לדלוף..

לצעירי מכיר את העניין מה 206.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

אבל אינון007 כתב שלצרפתיות יש בעיות חשמל! לא הגיוני של206 בת ה15 שלך לא היה בעיות חשמל! אתה משקר לנו!

פורסם

לאשת אחי היה 206 שנת 2002, הרכב נמכר בשנת 2012 (בן 10 שנים) בסכום של 4500 שקלים, כל כך זול מכיוון שהוא לא זז מרוב תקלות חשמל... אחד הרכבים הכי גרועים שיצא לי לראות. כל יום תקלה חדשה משביתה.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תוכן חדש...