Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשנתיים וחצי רכשתי דירה על הנייר מקבלן. קצב הבניה היה מהיר וציפינו שניכנס במרץ 2017 למרות שהחוזה הוא ליוני 2017. בסופו של דבר הקבלן טוען שחברת החשמל משכה אותו ולא התחילה לעבוד באתר אלא רק בתחילת אוגוסט.

פניתי לחברת החשמל והם טוענים שקיבלו אישור לעלות לשטח רק לקראת אוגוסט ועדיין, אין חשמל קבוע. הקבלן טוען שמבחינתו הכל בסדר ויש טופס 4 ומי שאשם זו חברת החשמל שצריכה לחבר את הבניין לחשמל ולבצע טסט חשמל.

כמה דבר כזה כבר אמור לקחת? האם יש מישהו שאפשר לפנות אליו בחברת החשמל (ולא פניות הציבור) על מנת לזרז את הנושא או לבדוק שאכן זו הבעיה ושהקבלן לא מורח אותנו כדי להתחמק מתשלום פיצויים?.

תודה רבה.

פורסם

אין לי שום מידע לגבי המקרה שלך אבל אני יכול להעיד שבמקרה שלי, חברת החשמל הייתה יכולה לפעול כבר בתחילת יולי, בגלל עיצומים ועומס הם עבדו לאט מאד ובשיטת כיבוי שריפות (חיבור של מי שכבר נכנס לבנין והשתמש בחשמל של הקבלן...) הקבלן רחוק מאד מלהיות קדוש אבל במקרה הזה יכולתו לשלוט על קצב עבודת חברת החשמל ולו"ז/תכנית עבודותיה מוגבלת למדי.. התקשר אתה לחברת החשמל וצור לחץ..זה עוזר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מנצל"ש- מה זה הטסט מול חברת החשמל?

קיבלתי הצעת מחיר מהקבלן שעושה אצלי שיפוץ (וגם תמ"א לבניין) להתקנת תאורה.

קיבלתי הצעת מחיר נמוכה פי 2 מחשמלאי שאני סומך עליו.

כשאמרתי לקבלן שאני לא אעשה אצלו את ההתקנה של התאורה הוא אמר שהחשמלאי החיצוני לא יעשה לי טסט מול חברת החשמל ושהמחיר שלו כולל טסט.

מה זה בדיוק הטסט הזה?

פורסם

לא ברור לי מה הקשר בין הביקורת של חברת החשמל להתקנת תאורה. למיטב ידיעתי הם לא בודקים גופי תאורה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מן הסתם במסגרת השיפוץ גם משדרגים את חיבור החשמל, ואז חברת החשמל מבצעת בדיקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אוקיי, אני אכן עובר מחד פאזי לתלת פאזי, אבל זה יתבצע בהמשך השנה (כרגע הבניין בכלל לא מחובר לתלת פאזי), בכל מקרה אני גם לא כל כך מבין את הקשר להתקנת התאורה.

פורסם
אוקיי, אני אכן עובר מחד פאזי לתלת פאזי, אבל זה יתבצע בהמשך השנה (כרגע הבניין בכלל לא מחובר לתלת פאזי), בכל מקרה אני גם לא כל כך מבין את הקשר להתקנת התאורה.

כשאתה מגדיל את האספקה חברת החשמל עושה בקורת כללית למערכת החשמל בבית, התקנות לא תקניות יגרמו כשלון בבדיקה.

נ.ב קח בחשבחן שיש אגרה לחברת החשמל של כמה אלפים בודדים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^ כן, הכתוב לעיל ברור לי, יש תשלום של 3500 שקל על המעבר + בדיקה.

אבל כל זה יתבצע רק לאחר שהבניין כולו יחובר לתלת פאזי (כרגע המונים לא נגישים בעקבות התמ"א),

והתאורה אמורה להיות מותקנת לפני כן.

• תוכן חדש...