Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו עוד נתקל בתופעה החדשה שצצה לאחרונה?

בתל אביב על העלייה של הגשר מעל רוקח ממזרח למערב

דרך נמיר צפונה ממחלף קק"ל

על העמודים יש מתקן עם תאים סולריים ופסי לד בכחול ואדום שנדלקים כאילו לדמות ניידת :lol:

מהיכן הרעיון המוזר הזה ומתי התחילו לבצע התקנות שלו?

קובי

:-)

פורסם

אני לא יודע של מי הרעיון, אבל זה ממש לא חדש. כנראה יש כמה ערכות כאלה שמסתובבות בארץ. אחת מהן הייתה מוצבת במשך די הרבה זמן ליד כביש החוף בקטע שבין מחלף חבצלת למחלף נתניה בתקופה שהקטע היה בעבודות שדרוג - זה היה לפני כמה שנים טובות.

חזיר דיזל

פורסם
ראיתי פעם כאלו מקרטון שיש עליו תמונה של ניידת.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

לייצנים מה לעשות :lol:

כאן אפילו את הקרטון חסכו, רק פסי לד כאילו יש יישות מרחפת באוויר שהיא ניידת :idea:

קובי

:-)

פורסם

יש כזאת גם בכניסה לאשדוד מכיוון צפון, זה מה שקורה כשהמדינה בפשיטת רגל, אין כסף לאנשים.

אני ממליץ למי שמכיר את המיקומים האלה לנסוע בזהירות ליד מכונית ולשמור מרחק מהן שלא לפגוש בלימות פתע.

פורסם

+1 לקורן

בכביש החוף ליד נתניה זה היה אפקטיבי ועוזר, כביש מהיר, יש שם עקומה והורידו את השוליים בזמן העבודות במקטע. זה היה מבורך ובטיחותי, זה לא הונח שם סתם בכדי להציק.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

המתקנים האלה אפקטיביים בלילה, ביום אני בספק אם בכלל מפעילים אותם. בלילה מבחינים בצ'קלקה מרחוק, הרבה לפני שעוברים ליד המכשיר ומבחינים שזה רק דמה. ברור שמי שעובר באותו מקום באופן קבוע לומד את העניין מהר מאוד.

למיטב זכרוני כל המכשירים שראיתי מוקמו/ממוקמים באזורי מהירות מוגבלת 70 קמ"ש באזורי עבודות, ולהתרשמותי הם די אפקטיביים בהאטת התנועה. עם ישראל בד"כ שם פס על הגבלות מהירות באזורי עבודות, ואלה בדיוק המקומות בהם הגבלת המהירות מוצדקת מאוד. יש סימונים שמשתנים בן לילה, בורות ומדרגות שזזות כל לילה למקום אחר, ונדרשת שם תשומת לב מירבית.

חזיר דיזל

פורסם

נתקלתי בעוד מדינות, אם כי איני זוכר כרגע היכן בדיוק.

ד"א - בכביש 2 באיזור נתניה היה פעם דחליל ששידר שידורי מכ"מ על מנת להרתיע נהגים מהירים על ידי התראה בגלאי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש בהמון מקומות:

אשדוד בני ברית בקטע הצפוני לכיוון דרום.

ליד תלמונד היה על כביש 4

וידוע לי על עוד כמה מקומות מלבד מה שצוין פה כבר...

בסה"כ כלי הרתעה, אבל לא יעיל מאחר ומי שנוסע שם יותר מפעמיים כבר מכיר את הטריק

פורסם
נתקלתי בעוד מדינות, אם כי איני זוכר כרגע היכן בדיוק.

ד"א - בכביש 2 באיזור נתניה היה פעם דחליל ששידר שידורי מכ"מ על מנת להרתיע נהגים מהירים על ידי התראה בגלאי.

בסין יצא לי לראות את זה למרות ששם די שמרו על המהירות.
  • תוכן חדש...