Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו כל החבר'ה מהצפון כמה ימים לפני המפגש נקבע איפה להיפגש נגיד בחיפה וניסע כולם יחד בשיירה מסודרת ביום של התחרות!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בואו כל החבר'ה מהצפון כמה ימים לפני המפגש נקבע איפה להיפגש נגיד בחיפה וניסע כולם יחד בשיירה מסודרת ביום של התחרות!
חשבנו על זה גם פעם שעברה

רעיון מצויין

פורסם

לכול "החברה בצפון" קודם כול לפחות תבוא למיפגשים בצפון כדי להיתגבש ואז כבר תתחילו לדבר על שיירה וכו' וכו' בנתיים אתם רק אומרים אני בא אני בא ובסוף מבטלים כרגיל (לא ככה מתן:wink: ) כולה פעם ב3 שבועות מה כול כך קשה בזה......

פורסם

שאלות למארגנים היקרים:

1.לפי EMMA (וופר=רמקול של 10 אינצ) http://www.emma.co.il/

10 אינצ =וופר אחד

12 אינצ =2 וופרים

15 אינצ=3 וופרים

18 אינצ=4 וופרים

אלו הקטגוריות האמיתיות לחלוקה! מה יהיה בתחרות?

תחרות של סאב אחד ללא סווג מתאים תגרום לחוסר הגינות בין המתחרים.

2.המדידות באוטופרט בימי שלישי ייתקיימו בעתיד הקרוב?

בברכת חזקו ואמצו !!!

פורסם

נכון זה לא של EMMA אבל יש שם הגיון בריא

לי ולאחרים וטובים ממני אין טעם להגיע עם ה-12 אם באותה קטגוריה יגיע גם 15 אינצ

זהו קרב אבוד מראש אלא אם כן אני מהנדס אקוסטיקה !

פורסם

דבר ראשון אנשים צריכים להבין שזה רק בשביל הספורט, ולא מדובר במפעל חיים ..

אז אתה אומר שבגלל שהסאב של השכן גדול יותר, זה לא תואם לתנאי השטח.

השכן יגיד שבגלל שלך יש רכב קטן יותר, זה לא טוב עבורו.

השלישי יגיד שבגלל שהאלטרנטור שלך עגול יותר, אז המתח יהיה בריא יותר משלו ..

אין לזה סוף, תבואו בשביל הספורט ..... אחרת באמת רק תצאו ממורמרים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

איזה כיף לחזור לארץ אחרי חודשיים וחצי של טיול ולראות כמה הרמה עלתה פה בפורום. באמת כל-הכבוד לכולם!

אני אשמח לבוא ולהתחרות רק בשביל הכיף, למרות שיש לי כולה סאב ממש קטן של 10" (ואני בטוח שהוא יותר חזק מהרבה 12....) אז אל תחשבו רק על הפרסים, זה לא הכל בחיים.... יש דברים יותר חשובים, והדבר הכי חשוב זה ל-ה-נ-ו-ת

אז מספיק שיהיה אוכל טוב, יין טוב, מוזיקה טובה (וחזקה...) וכולם יהיו מרוצים

נתראה במפגש

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
א. בנוגע ל12 מול 15, לא יודע מה איתכם אבל אם יוני מאוטופארט הגיע ל143 עם 12 אינצ "גם אתם יכולים" ככה שאולי 15 הרבה יותר "קל" להגיע לתוצאה גבוה אבל בתכנון נכון עם סאב נציל והרבה הרבה הרבה חשמל אפשר לעבור גם 15 ואפילו 18...

ב. לגבי מערות SQ, לך לבנה סטנדרטים שמאוחדים ל"כל" השופטים+זמן של האזנות ולא תצא מזה בחיים...

ג. איזה כיף :) הכל ליד הבית :)

תודה רבה על הפירגון, כיף לראות שיש מישהו שמעריך ....
פורסם
והרי לו שרשור נוסף שיהיה כל כך ארוך עד שנחנק ממנו.

בכל אופן , השאלה שלי היא, למה באמת ב SOUND FX , אין חניה באיזור , אין מקום לרכבים ובטח לא לכמות שאמורה לעלות על מה שהיה בפעם האחרונה.

המקום לדעתי ממש אבל ממש לא מוצלח, יהיה שם בלאגאן אחד שלם!

תפסיק להתבכיין אני מצפה לראות אותך שם....
Guest תמיר .א.
פורסם

:-P מעניין איזה תוצאה הקטנטנים שלי שינבו.

תמיר

פורסם

למה יום שישי? צריך לעשות הכנות לשבת וכל זה! יש הרבה חבר'ה דתיים (לאו דווקא מהפורום) כמוני למשל שיהיו שמחים אם המפגש ייערך ביום חמישי! כל הזמן המפגשים הם בשישי וזה מונע מאיתנו להגיע! אז אני ממש מקווה יזיזו את זה יום אחורה כדי שגם אנחנו (הדתיים) נוכל להגיע!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...