Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ככל הנראה המודולטור ABS שלי נדפק, דוושת הברקס רכה,

ניקזתי נוזל מ 4 הצמיגים ומה ABS.

החלפתי גם משאבת בלם מרכזית ושוב ניקוז

עזר מעט אך עדיין הדוושה רכה.

מאחר ומדובר ברכב נדיר יחסית ( יונדאי אלנטרה ידנית 06 מנוע דיזל) קשה למצוא בפירוקיות מודלטור .

מה שכן מצאתי זה ABS עם מק״ט שונה במעט

ואני רוצה לודא האם הוא מתאים לרכב שלי:

על שלי כתוב : 58920-2D711 ושורה מתחת BH60115000 ובחלופי כתוב 59920-2D611 ושורה מתחת BH60105000

מצורף תמונות (הנקי שלי והמלוכלך זה החלופי)

תודה רבה לעונים !

IMG_4696.jpgIMG_4626.jpg

פורסם

הייתי מתקין אותו רק אם הייתי מצליח לברר בוודאות שמדובר בחלק תואם או משופר ולכן המק"ט השונה.

כל עוד שאתה לא יודע את זה אין דרך של ממש לדעת מה ההבדל ביניהם, ומאחר ומדובר ברכיב בטיחותי מהמעלה הראשונה אני לא ממליץ לקחת את הסיכון.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הייתי מתקין אותו רק אם הייתי מצליח לברר בוודאות שמדובר בחלק תואם או משופר ולכן המק"ט השונה.

כל עוד שאתה לא יודע את זה אין דרך של ממש לדעת מה ההבדל ביניהם, ומאחר ומדובר ברכיב בטיחותי מהמעלה הראשונה אני לא ממליץ לקחת את הסיכון.

בדיוק. בגלל זה אני לא קוננ עד שאדע בוודאות.

פורסם
אתה צריך להתחבר עם מחשב ולהיכנס למצב של ניקוז אויר , אם לא לא תצליח לנקז אויר ביצעתה

את זה ?

כן. זה מה שעשיתי. לצערי לא עזר.

פורסם

לפעמים יש יניקה של אויר דרך הפיטמות ניקוז במידה ויש תפרק תנקה ותעטוף בטפלון ,

ושאתה מנקז אויר תכניס נוזל דרך המיכל מילוי עם משאבה בלחץ שלא תהיה אפשרות ליניקה

של אויר ,אני לא מאמין שהבעיה מה abs .

פורסם
לפעמים יש יניקה של אויר דרך הפיטמות ניקוז במידה ויש תפרק תנקה ותעטוף בטפלון ,

ושאתה מנקז אויר תכניס נוזל דרך המיכל מילוי עם משאבה בלחץ שלא תהיה אפשרות ליניקה

של אויר ,אני לא מאמין שהבעיה מה abs .

את הניקוז עשיתי במוסך מומלץ פורום כך שאני מאמין שהוא מכיר את זה ..

אבל למה אתה לא חושב שזה ABS ?

פורסם

משיחה עם שירות הלוקוחות של יונדאי אמרו לי שמדובר בדגמים שונים ואני חייב להשתמש רק במקט שמותקן אצלי.

• תוכן חדש...