Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יבלם ברגע שהדולר יצבור טיפה תאוצה או שיחזרו השקעות מאירו לשקל, לדעתי בסביבות 4.35

קח בחשבון שאני לא מבסס את זה על כלום מעבר לתחושת בטן. מצד שני, תחושות הבטן היו מדויקות ב 90% בערך ב 3-4 שנים האחרנות בכל הנוגע למט"ח.

פורסם

האם ייתכן והעלייה נובעת מביקוש לאירו בגלל עונת הנסיעות, חצי מדינה קונה מאות אירו, אני מאמין שגם כרטיסי הטיסה בחברות האירופיות משולמים באירוע וגם המלונות שם..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
האם ייתכן והעלייה נובעת מביקוש לאירו בגלל עונת הנסיעות, חצי מדינה קונה מאות אירו, אני מאמין שגם כרטיסי הטיסה בחברות האירופיות משולמים באירוע וגם המלונות שם..

לא הגזמת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

האירו עולה ביחס למטבעות בכל העולם, לא רק בארץ. סביר להניח שלקראת סוף החודש, המחיר ירד מעט, עקב ירידה בביקוש (סיום עונת התיירות ברחבי העולם).בטווח הרחוק יותר - ככל שיתקדמו עם הברקזיט (המתוכנן להסתיים בעוד שנה וחצי),יצנח שוב, כנראה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...