Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום פורום! לצערי אני נאלץ למכור את הבראבו בקרוב, עקב חוסר התאמה לצרכים שהשתנו. אני מחפש רכב שיכול לעשות 30K ק"מ בשנה, בזול, עם נפח פנימי גבוה. פתחתי קייטרינג פרטי במקביל לעבודה כשכיר, וההזמנות עולות בהדרגה. הרכב ישמש אותי ואת בת הזוג רוב הזמן ופעמים בודדות בחודש לעבודה. בהתחלה חשבתי להסתדר עם וו גרירה אבל ככל שיש יותר ציוד זה מתחיל להיות פחות נוח. תקציב של 50 אלף שקל שלא ניתן למתוח יותר מדי.

על הרכב להיות:

נוח לנסיעה ארוכה.

עדיף 2013 ומעלה.

עם ק"מ נמוך עד כמה שאפשר.

כוח זמין וצריכת דלק טובה, בגלל זה עדיפות לטורבו דיזל.

אין בעיה שיהיה ידני.

פשוט, בלי מערכות מורכבות (DSG לא בא בחשבון).

פונקציונלי. איכות החומרים פחות משנה. שיהיה פלסטיק קשיח.

יכולת גרירה.

אופציות שנבחנות:

ברלינגו שנכנסות לתקציב עברו חיים לא קלים ו150 אלף ק"מ. ומנוע של 75 כ"ס לא נראה לי יזיז את הרכב. הגרסאות החזקות יותר יקרות.

קקטוס - נפח פנימי סביר אחרי קיפול מושבים, הרכב עצמו לא רע (למרות שמצועצע מדי בעיניי) אבל גרסאות הדיזל נדירות ומופיעות בשנתון 2016 ומעלה. עדיין יקרות מדי. גרסת הבנזין זולה אבל חלשה מדי. ולא בא לי על מנוע 3 צילינדרים.

דאסטר דיזל - אופציה, קצת יקר לתקציב. אין לי צרוך ביכולת שטח אבל זה לא יזיק.

C3 פיקאסו - האופציה המובילה כרגע. ניתן למצוא רכבים שימשו כמשפחתיים, עם ק"מ סביב ה70K שנכנסים לתקציב. מושבים אחוריים מקופלים יוצרים תא מטען של 1500 ליטר. דיזל ידני, חסכוני. לא עמוס במערכות מורכבות. חסרון - לא מתחבר למראה החיצוני של הרכב אבל זה לא מה שקובע.

אופציות שנפסלו - פיאט קובו - קטן מדי, מנוע חלש מדי.

פיאט דובלו ורנו קנגו - אותו סיפור כמו ברלינגו רק שהרכבים פחות מוצלחים.

ניסאן NV200 - לא התחברתי לקונספט. משהו שם לא מסתדר לי בעין.

סקודה רומסטר ויטי - לא מתעסק עם וואג.

אם יש עוד אופציות שפיספסתי - אשמח לתגובות.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Dragonjepp

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

רנו קנגו, גיר ידני, 1.5 טורבו דיזל, מנוע מוצלח וחזק של רנו, ישיבה נוחה, נסיעה נעימה, בעל נפח הטענה גדול.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

לא הבנתי למה פסלת את הקנגו, מלבד גרירה שאני לא מכיר, הוא עונה לדרישות שלך של מרווח ונוחות לנסיעות ארוכות ואמינות (מניסיון על אחד שהיה אצל אבא שלי ועשה 190 אלף ק"מ בלי תקלה לפני שהועבר לעובד אחר) וזה אותו יחידת הינע כמו בדאצ'יה דאסטר ובניסן NV200, לא יודע אם יש בתקציב אבל אפשר לשקול גם את המסחרית של דאצ'יה, הדוקר שגם עם אותו מנוע וגיר.

בנוגע לפיקאסו, המושבים שלו נוחים אבל הכיול מתלים שלו קשיח והוא פחות מרווח אבל נוח יותר לחניה.

פורסם (נערך)

יש בפורום גראנד סניק. שווה לבדוק אותה. כמו כן, תוכל למצוא סיאט טולדו ידניות ( הצורה הקודמת )

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
  • תוכן חדש...