Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

חדש כאן ובכלל חדש בעולם הרכב.

עד היום לא כל כך התעניינתי ברכבים.

אני שוקל לקנות רכב מהיבואן(קיה נירו) אבל לא בטוח אם שווה את האיבוד ערך על הרכב ואולי עדיף לקנות יד 2 שנת 2014/2015.

אשמח לדעת מה אתם חושבים?

פורסם
מבחינה כלכלית עדיף לקנות רכב משומש בן שנתיים במצב טוב. קיה נירו לא תמצא כי זה רכב חדש שהתחיל להימכר לפני כחצי שנה

יש לך איזה רכב שאתה ממליץ? אני חשבתי ולפי בדיקה שקראתי קצת ללכת על סוזוקי קרוסאובר 2014/2015 הבנתי שהרכב אמין וטוב ויחזיק כמה שנים טובות(מה עוד שאני רואה אותו הרבה על הכביש בעיקר באזור המרכז).

פורסם
מבחינה כלכלית עדיף לקנות רכב משומש בן שנתיים במצב טוב. קיה נירו לא תמצא כי זה רכב חדש שהתחיל להימכר לפני כחצי שנה

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

צודק.

ומעבר לזה - אף אחד עדיין לא מת מקצת ירידת ערך. כולם מודעים לזה וכולם ממשיכים לקחת הלוואות ולרכוש רכבים חדשים. כמה זה משתלם? לא יודע, אבל אין כמו לקרוע את הניילונים בעצמך. בטח אחרי כל המבחנים המפרגנים שבטח קראת.

• תוכן חדש...