Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

התקשרתי למס' מקומות וכולם המליצו על מדבקות לחלונות, המחיר נע בין 150-200 ש"ח לכל חלון, המחיר נשמע לי זול מדי אבל מי אני שאתווכח. חוץ מזה, קראתי שניתן לעשות השחרה באמצעות לייזר, איזו שיטה באמת יותר מומלצת? והכי חשוב, אני אשמח לקבל המלצה על מקום מומלץ ומקצועי באזור השרון (נתניה).

השחרת החלונות מיועדת אך ורק בגלל הטמפ' הבלתי נסבלת של הרכב בשעות היום.

תודה לעוזרים!

פורסם

המחיר המקובל הוא 150 לחלון, ומומלץ הדבקה.

לייזר משמעותית יקר יותר ודורש פירוק של כל הדלת כולל מנגנון החלון וכמובן החלון עצמו.

2017 Type R

פורסם

^^150 לחלון..זה זול עד מחשיד לחומר סיני.

בכל אופן הכל תלוי בחומרים שנותנים לך, לא הייתי יורד מתחת לASFW, חומרים מובילים של לומאר 3M וחניתה המחירים בהתאם(תכין את עצמך לזוג אחורי ושמשה אחורית 1K)

לגביי לייזר כמו שז'קה אמר, מצריך פירוק של החלונות האופן פיזי, אומנם הרבה יותר יפה,עמיד ונראה כאילו מקורי מהיצרן(אם לא מגזימים אפשר לנפנף שוטרים) מחיר פעם אחרונה שביררתי התחיל מ6K

פורסם

6K להשחרה באמצעות לייזר? יקר בטירוף!

כמה התקנה של מדבקות איכותיות צריכה לעלות? אני אשמח לשמוע אם יש מקום מומלץ באזור השרון/מרכז.

תודה!

פורסם

חומרים כמו חניתה\לומאר\3M זוג אחורי+שמשה בסביבות ה1000 שקל, לגבי מקומות מומלצים יש לך את אשכול ההשחרות יש שם שלל מקומות מומלצים

פורסם

שלום רב,

התקשרתי למס' מקומות וכולם המליצו על מדבקות לחלונות, המחיר נע בין 150-200 ש"ח לכל חלון, המחיר נשמע לי זול מדי אבל מי אני שאתווכח. חוץ מזה, קראתי שניתן לעשות השחרה באמצעות לייזר, איזו שיטה באמת יותר מומלצת? והכי חשוב, אני אשמח לקבל המלצה על מקום מומלץ ומקצועי באזור השרון (נתניה).

השחרת החלונות מיועדת אך ורק בגלל הטמפ' הבלתי נסבלת של הרכב בשעות היום.

תודה לעוזרים!

----------------------------------------------------------------------

כוכב הציפויים בטירת כרמל

עובד עם ציפויי חניתה עם 7 שנות אחריות על דהיה וקילופים

בידוד חום וסינון קרינה...

עבודה מצויינת במחיר שפוי!

0524455234 זה הטלפון שלו

פורסם

אם הורדת חום הוא המטרה, מומלץ לעשות הכהייה עם מדבקה. לכל יצרן מוביל (לומאר, חניתה) יש תקן NFRC שבודק את היעילות בהורדת חום של הציפוי.

פורסם

אתה גר בנתניה? קפוץ לסאן פילם, החומרים שגיא משתמש הם כנראה הטובים בעולם... אני אישית לא ביצעתי בקורולה שלי אצלו מכיוון שזה לא משתלם , המחיר והאיכות בהתאם ועל רכב ישן כבר לא שווה. אבל אין ספק שברכב חדש בע"ה- טס לשם.

יש לי זבל סיני "אמריקאי" מאחורה וחניתה בחלון האחורי הגדול. שלושת ההשחרות ברמה לא טובה. ככה שיכולה להיות מדבקה מאוד איכותית( חניתה הנ"ל) אבל התקנה עם פאשלות.

פורסם

כמובן שאיכות ההתקנה מאוד חשובה, המתקינים המקצועיים נותנים אחראיות גם על חומר וגם על התקנה, ואם קרתה פאשלה ניתן לחזור ויתקנו לך (במקום שמכבד את עצמו)

פורסם

אני נוסע מחר לקבל הצעת מחיר משני מקומות בנתניה, אודיבה ארט שיש להם הרבה ביקורות טובות, וגם סאן פילם לפי המלצתכם. אני אעדכן מחר לגבי הכל. תודה לכם!

פורסם
כמובן שאיכות ההתקנה מאוד חשובה, המתקינים המקצועיים נותנים אחראיות גם על חומר וגם על התקנה, ואם קרתה פאשלה ניתן לחזור ויתקנו לך (במקום שמכבד את עצמו)

מכיר מקום כזה ? אזור שרון מרכז שפלה.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

מה דעתך על 100 ש"ח לחלון? פעם אחרונה שביררתי לפחות.. ממליץ, שוב, על אלברט מרמלה. שם אצלי מדבקות של M3. עצר אותי שוטר, ניסה לקלף ולא הצליח. שאל אותי אם זה מקורי מהיצרן ועזב אותי..

פורסם
חומרים כמו חניתה\לומאר\3M זוג אחורי+שמשה בסביבות ה1000 שקל, לגבי מקומות מומלצים יש לך את אשכול ההשחרות יש שם שלל מקומות מומלצים

אין לי משג מאיפה אתה לוקח את המספרים המופרכים האלה. בשביל זה יש פורום? לפני שבוע עבודה מקצועית עם חניתה באחד המקומות הממומלצים בחיפה בדיוק חצי מהמחיר שרשמת כולל מעמ.:|

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

^^המספרים האלה הגיעו מתי שחיפשתי באזור שלי השחרה עם החומרים הנ"ל, המחיר המדובר היה על חניתה לזור אחורי+שמשה(לפני שנה) היום אני יודע שבעל העסק לוקח 500 על זוג אחורי ללא שמשה אז אני משאר שעם שמשה אחורית יהיה 800.

תגיד יקרן או מה שתרצה, עבודה ברמה גבוהה ואחריות ל5 שנים.

לגבי שאר המקומות אני זוכר שהמחיר היה דומה בין אם זה בחיפה או במרכז.

היום למזלי הרכז שברשותי הגיע מושחם 60% מהיצרן

פורסם

אם זה ציפוי מהסוג הקרמי אז המחיר בהתאם.

נתנו לי הצעת מחיר באודיבה ארט לב המפרץ 2000

שח על כל החלונות.

ציפוי רגיל כל חלון 200 שח.

Hyundai IONIQ

• תוכן חדש...