Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.מעוניין לצרף זוג רמקולי בלוטוס לגינה שישבו מתחת לפרגולה.הדרישות הן ,א. שיהיו מוגני מים ומה שיותר עמידים בפני חלודה.ב.שיהיו זוג,אחד מימין ואחד משמאל.שהסאונד ישמע נורמלי ,לא צריך יותר.שיהיו עד 450 ₪ ושיהיו מחוברים לחשמל.מחכה להמלצות.תודה.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

*עם.ואלו דרישות צנועות,כבר מצאתי כמה באייבי במחיר הזה.לא מצפה לסאונד מפוצץ.

פורסם

האם תוכל למתוח את התקציב ל- 700 בערך ?

כך תוכל לרכוש JBL CONTROL ONE שעמידים לכל מזג אויר, יחד עם מתאם בלוטות פשוט, ומיני מגבר. אני מניח שתוכל לסגור הכל ב 180 יורו כולל משלוח.

אמזון גרמניה.

מנסיון עם ה JBL CONTROL ONE האיכות בגינה טובה ונעימה מאוד לאוזן. (ברור שמשדר הבלוטות' יוריד את האיכות)

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
האם תוכל למתוח את התקציב ל- 700 בערך ?

כך תוכל לרכוש JBL CONTROL ONE שעמידים לכל מזג אויר, יחד עם מתאם בלוטות פשוט, ומיני מגבר. אני מניח שתוכל לסגור הכל ב 180 יורו כולל משלוח.

אמזון גרמניה.

מנסיון עם ה JBL CONTROL ONE האיכות בגינה טובה ונעימה מאוד לאוזן. (ברור שמשדר הבלוטות' יוריד את האיכות)

בודק.תודה.

פורסם

טוב.הסתכלתי .לא מעוניין במיני מגבר.הצייוד צריך לשבת בנקודה נסתרת מתחת לפרגולה ,בחוץ.לא מתאים מגבר לשם.

פורסם

אם כך, אני יכול להציע לך פתרון יקר... אבל מפנק ביותר עם סאונד מעולה לטעמי.

בדיוק בסכום שרצית 450.. (דולר)

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...