Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה שמעניין אותי הוא אם במיאטה החדשה אני אוכל לסגור את הגג מבלי לפרק את יציקת הג'ל בשיער?
בין כה וכה אתה גבוה מדי עבור אחת כזו.

יאללה, סמארט פתוחה בשבילך.

MCS 2008

פורסם
בין כה וכה אתה גבוה מדי עבור אחת כזו.

יאללה, סמארט פתוחה בשבילך.

smart brabus?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אחלה של אוטו חמוד ביותר

אבל אני מעדיף מכוניות גדולות יותר

מיאטה זה אוטו פוזה , יש כאלה שזה לא בשבילם

מתי יסתיים המעצר בית ותוכל לחזור להסתובב ברחובות? :roll:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לפי דעתי חמודה +... רק חסר פגוש קידמי טיפה( ואני מדגיש טיפה) יותר כוחני... ראיתי לפני כמה ימים אפקט הפחד וחילקו שם מיאטה ואמרו שהיא מוגדשת. יש מצב? או שהם טעו? שאלתי חבר שגם ראה את התוכנית והוא גם אמר שהם אמרו שהיא מוגדשת...

פורסם
לפי דעתי חמודה +... רק חסר פגוש קידמי טיפה( ואני מדגיש טיפה) יותר כוחני... ראיתי לפני כמה ימים אפקט הפחד וחילקו שם מיאטה ואמרו שהיא מוגדשת. יש מצב? או שהם טעו? שאלתי חבר שגם ראה את התוכנית והוא גם אמר שהם אמרו שהיא מוגדשת...

יש את המאזדה SPEED שיוצרה בכמות מוגבלת לפי מה שאני זוכר.

אדם.

פורסם

ה-MAZDASPEED MX5 באה עם טורבו מהחברה (והיא לא איזו סדרה מוגבלת, יש הרבה) ונמכרת כבר קצת יותר משנה אם אני זוכר נכונה, הרכב מצויד ב-178 סוסים... הייתה בעבר גרסת טורבו שמאזדה ייצרו לשוק האוסטרלי - ה-MIATA SP, זו אכן יוצרה בסדרה מוגבלת עוד בתקופה שיוצר הדור הראשון והיו לה 200 כ"ס.

מוטי.

פורסם

לפי דעתי נראית טוב מאוד ...

דווקא ציפיתי שהיא תתחיל להימכר עם גג קשיח ,אבל משום מה זה לא קרה...

הגג החום הזה פשוט מגעיל ת'שועלים, מקווה שהן ישווקו עם גג בצבע הגיוני יותר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המכונית מגיעה גם כיום ולמעשה עוד מהדור הראשון עם בחירה של שני צבעים של גגות שבאים בהתאמה לפנים הרכב - אם פנים הרכב מרופד ומדופן בשחור הגג יהיה שחור ואם בחום אז הגג חום... במהדורה המיוחדת של "גרסת העשור" שיצאה ב-10,000 יחידות בשנת 99 נצבעו כולן בצבע כחול מיוחד עם גג כחול תואם ופנים הרכב מדופן ומרופד בשחור וכחול.

מוטי.

פורסם

מוטי , למיאטה במצב סטנדרטי יש מספיק כוח מנוע ליצר סחיפת כוח ? ואם לא כמה דרוש

כדי שאפשר יהיה לנהוג עם הדוושה? ל

.I'm a blocked user

פורסם

דווקא ציפיתי שהיא תתחיל להימכר עם גג קשיח ,אבל משום מה זה לא קרה...

גג קשיח יש גם למיאטה עוד מהדור הראשון שלה, הוא תוספת.

אם התכוונת למשהו בסגנון ה CC (גג קשיח מתקפל) אז אמורה לצאת גם גרסה כזו, מעניין אם לא יהרסו את העיצוב לצורך הגג הזה.

גיא

פורסם

מוטי , למיאטה במצב סטנדרטי יש מספיק כוח מנוע ליצר סחיפת כוח ? ואם לא כמה דרוש

כדי שאפשר יהיה לנהוג עם הדוושה? ל

אני אענה במקום מוטי מניסיון קצר - למיאטה בהחלט יש מספיק כוח ליצר סחיפת כוח גם במצב סטנדרטי. לא בגלל המנוע אמנם, אלא בגלל (העדר) האחיזה. אמצע הילוך ראשון או שני, הפניית הגה וגז בריא - הזנב יוצא החוצה בקלילות. מתאר לעצמי שבשלישי ומעלה זה כבר קצת יותר מסובך ודורש כוחות צד חזקים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני אענה במקום מוטי מניסיון קצר - למיאטה בהחלט יש מספיק כוח ליצר סחיפת כוח גם במצב סטנדרטי. לא בגלל המנוע אמנם, אלא בגלל (העדר) האחיזה. אמצע הילוך ראשון או שני, הפניית הגה וגז בריא - הזנב יוצא החוצה בקלילות. מתאר לעצמי שבשלישי ומעלה זה כבר קצת יותר מסובך ודורש כוחות צד חזקים...

רוני

ואני אכן אאשר שהמיאטה זורקת תחת בקלות בהילוכים ראשון ושני בזכות כוח מנוע מספק.

בהילוכים מעל שני זה אכן הרבה יותר בעייתי עקב האחיזה הטובה של הרכב

פורסם
גג קשיח יש גם למיאטה עוד מהדור הראשון שלה, הוא תוספת.

אם התכוונת למשהו בסגנון ה CC (גג קשיח מתקפל) אז אמורה לצאת גם גרסה כזו, מעניין אם לא יהרסו את העיצוב לצורך הגג הזה.

גיא

שלילי.

אין גרסה כזו בדרך - וטוב שכך!

מוטי.

• תוכן חדש...