Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאוור USB לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה קשה עם הילדים מאוחור בימים האלה של הקיץ.

אין לי פתחי מזגן לאחור ועד שהילדים מרגישים את המזגן הם רטובים מחום.

מבקש את עזרתכם במציאת מאורר שמתחבר לUSB ברכב, חשוב לי שיהיה חזק, וכבל ארוך.

אם יש פיתרון אחר יצירתי, אשמח לשמוע.

go.php.jpg

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם (נערך)

לא כתבת סוג רכב, אבל הפתרון הזריז ביותר הוא בד״כ להפעיל את מאוורר הרכב על עצמה גבוהה, עושה הרבה רעש לנוסעים מקדימה ודוחף הרבה אויר אחורה. אם המאוורר עייף תחליף פילטר מזגן, עושה נפלאות אם הוא לא הוחלף בשנה האחרונה

לשאלתך אתה לא צריך usb אלא מאוורר שמתחבר ישירות ל 12v למצית, למשל מאוורר של מחשב

או כזה (בלי המלצה למוצר הספציפי)

http://www.ebay.com/itm/Zone-Tech-12V-Dashboard-Oscillating-Cooling-Clip-On-Fan-Portable-Car-Vehicle-/201551951287?epid=1789513907&hash=item2eed6eb5b7:g:6NcAAOSwBnVW~Aas&vxp=mtr

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

אגב אם אני צריך את שקע המצת פנוי ? אני צריך לחבר מטען לרב גם בUSB וכרגע יש לי מפצל על המצת.

קיים מפצל מצת ?

בנוסף הומלץ לי זה :

https://he.aliexpress.com/item/1-Pc-8-Inch-12V-Portable-Vehicle-Auto-Car-Fan-Oscillating-Car-Auto-Cooling-Fan-High/32702057549.html?shortkey=B3YVRzQZ&addresstype=600

איך זה בהשוואה למה שהצעת ?

אגב פילחטר לא זכור לי מתי הוחלף, כמה זה צריך לעלות ?

פורסם

פילטר מזגן עולה 50-100 שח לרכב טיפוסי וההתקנה עוד 0-100 שח, תלוי כמה זה קשה. אם כשהמאוורר על 2יוצא בעיקר רעש ולא אויר תתחיל מזה.

יש מפצל מצת ל3 בכמה עשרות שקלים

המאוורר שכתבת זה באותו מפרט של מה שאני כתבתי, אין לי מושג מה יותר טוב

פורסם

תשחיר חלונות אחוריים, תפתח אותם לרווחה לפני כל כניסה לרכב, פילטר מזגן כבר הזכירו כאן.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
תשחיר חלונות אחוריים, תפתח אותם לרווחה לפני כל כניסה לרכב, פילטר מזגן כבר הזכירו כאן.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

קיימים חלונות שחורים אבל שיש תינוק שיושב הפוך עם הכיסא עד שמגיע מזגן הוא דבוק לכיסא

פורסם

ביקשת רעיון יצירתי? 2 אפשרויות.

1) כבל מאריך יואסבי שניתן למצוא באייבורי ודומיו\איביי. יתאים למאוורר יואסבי סטנדרטי. לא צריך יותר ממטר אורך לדעתי.

2) לבנות לבד... בניתי לעצמי עבור מטרה אחרת מאוורר שכזה, ממאוורר מחשב 12V(אם אני זוכר נכון) וחיבור ישיר למצית הרכב.

ניתן לקחת מאוורר של 5V ובמקום תקע של מצית לחבר לו תקע USB, החיווט: אדום = פלוס והשחור = מינוס, הירוק והלבן הם רק נתונים ואין לך צורך בהם).

בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...