Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר עידן פלוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי יצא לי לשים לב שלא הדלקתי טלוויזיה במשך יותר משלושה שבועות התקשרתי לנתק את הYES

אבל בכל זאת אני רוצה שתיהיה לי אופציה לראות ערוץ 1 2 ו10 כשבאים חברים ובמקביל אעשה מנוי לNETFLIX או משהו בסגנון.

אני ממש לא מבין בעיניין העידן פלוס, כמו מה עושים עם האנטנה, יש קליטה חזקה?

אני רוצה שיהיה לי בממיר אפשרות להקליט מראש ואם אפשר להקליט סדרה שלמה כמו שאפשר בYES.

שיהיה חיבור HDMI וחיבור אופטי.

הדרישות שלי גבוהות מידי ?

פורסם

אני נגמלתי מיס לפני שנתיים בערך, עברתי לעידן פלוס שיש לי מובנה בטלויזיה, וקודי בנוסף.

לאחרונה קודי התחיל להיות נושא בעייתי (כל מה שקשור לתוכן בארץ נסגר, כולל תרגומים), והרבה תכניות שהייתי רואה בVOD בקודי (של תכניות ישראליות) הפך להיות לא זמין או זמין בקושי.

בקיצור - לקחתי ממיר של סלקום TV ב-99 לחודש, וזה אחלה דבר. יש עידן פלוס כולל הקלטות של סדרות, גם מה שלא הקלטת זמין בVOD של מה שהיה השבוע בערוצים, ובנוסף יש סדרות וסרטים במבחר סביר ביותר (קודי מתגבר בקטע הזה).

שווה בדיקה - זה ללא התחייבות וללא התקנה, הולכים, לוקחים ממיר ומחברים לבד.

וזה גם מאפשר לך להתקין אפליקציה בעד 5 מכשירים במקביל.

לא טוב - מחזירים והולכים לפתרונות אחרים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

חשוב לקנות את האנטנה של יונדאי באיבורי בסכום של 50₪.

ממיר אתה יכול לקנות ממיר dvb-2 באיביי או אליאקפרס. החיסרון שהעברית הפוכה בתפריט egr.

אם egr חשוב לך, כנראה את הממיר הזול בארץ, כולם עושים את אותה עבודה.

פורסם

אכן חשוב, אז רק בארץ.

סלקום TV רוצים מחיר חסר פרופורציה עבור כל ממיר נוסף. אני צריך שלושה ממירים ככה שזה יוצא 99 שקל לחבילה הבסיסית ועוד 29 שקל לכל ממיר.

פורסם

אה, ועוד דבר חשוב שאין להשיג בקלות ברשת - יש בסלקום שידורי ספורט 5 ו-5+ כלול בחבילת הבסיס, וכל היתר בתשלום נוסף.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אם אין לך חיבור לרשת (לא קוי ולא אלחוטי) הם מספקים לך חינם גם מתאמים להתחברות דרך רשת החשמל (HPNA).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תסביר מה הכוונה. לא היה לי כרומקסט, אבל להבנתי הוא רק יודע להזרים תוכן ממכשירים/אפליקציות שתומכים בזה.

כלומר תצטרך להריץ את האפליקציה של סלקום על מכשיר אנדרואיד כלשהו, ואם היא תומכת גם בכרומקסט תוכל להזרים את הוידאו לדונגל. למיטב ידיעתי אין לאפליקציה תמיכה בכרומקסט.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אכן חשוב, אז רק בארץ.

סלקום TV רוצים מחיר חסר פרופורציה עבור כל ממיר נוסף. אני צריך שלושה ממירים ככה שזה יוצא 99 שקל לחבילה הבסיסית ועוד 29 שקל לכל ממיר.

התפעול של הממירים האלו הוא נוראי, שכבר עדיף לחפש את לוח השידורים דרך האינטרנט.

פורסם
אם אין לך חיבור לרשת (לא קוי ולא אלחוטי) הם מספקים לך חינם גם מתאמים להתחברות דרך רשת החשמל (HPNA).

HPNA

זה מתאם שעובד על כבל coaxial של הכבלים.

פורסם

האמת שגם אני וגם אתה טעינו.

HPNA - מתאם שעובד על חוטי הטלפון.

MOCA - עובד על חוטי COAX של הכבלים.

HomePlug - עובד על רשת החשמל.

אגב התקנתי את הסלקום TV על ממיר אנדרואיד פשוט, וזה עובד פצצה! החלק המגניב זה שכל ההקלטות שלך נעשות בענן, ואפשר לצפות מכל אחד מהמכשירים בלי קשר למכשיר ממנו התחלת את ההקלטה. ובאנדרואיד יש את ערוצי עידן באיכות טובה על גבי האינטרנט (בלי אנטנה). זה וקודי ביחד - פתרון מלא מבחינתי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...