Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

רכב חדש, מחנה בחנייה של העבודה, בגלל מצוקת חנייה אנשים חונים כמו סרדינים, ברכב הקודם שלי כל הרכב שלי היה סימני של דלתות פתוחות.

שוקל לקנות משהו בסגנון הזה:

s-l1600.jpg

האם יש טעם בזה? או שזה סתם זבל סיני שלא באמת יעזור?

פורסם

אם אתה רוצה הגנה בפני דלתות של אחרים- שכח מזה, זה שמעליי צדק.

אבל -- אם אתה פותח דלת במקום מסוים במקום שהדלת תיתקע בקיר או בדלת של הרכב ליד, הגומי הזה ייתקע בקיר. אני שמתי על שלי. נכון שבהמון זוויות שבהן הדלת נפתחת על משהו אחר הגומי הזה לא מסוגל לעצור

(מן הסתם, כי הדלת היא לא שטח ישר אלא מעוקל, וגם השטחים שאתה פותח את הדלת עליה לא תמיד ישרים, וגם הזוית שדלת הרכב שלך נמצאת בה ביחס לגוף האחר לא תמיד מקבילה וישרה), אבל בכל זאת...בשביל מחיר כזה זול בהזמנה מהסינים...שווה לשים את זה. לא הייתי קונה בארץ, פה לוקחים פי 20 ממה שזה עולה באמת. חפש בדיל אקסטרים/אליאקספרס.

זה לא הכי שומר, זה בטוח, ממש לא הייתי בונה על זה. כמו שההוא אמר, אם מישהו פותח עליך דלת , הגומי הזה לא שווה. אבל למקרים מאד מסוימים אני מניח שזה בסדר.

• תוכן חדש...