Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול כשנסעתי הביתה חתך אותי מישהו ברמזור וכתוצאה מכך עליתי על מדרכה עם הגלגל הימני הקדמי במהירות של לא יותר מ 40 קמ"ש.

מעכשיו האוטו סוטה שמאלה וההגה רועד במהירויות גבוהות.

מדובר על מאזדה 3, הסתכלתי על הגלגל, והוא נראה ישר, מה עוד יכולה להיות הבעיה?

(האוטו עדיין באחריות, האם החברה יכולה לתקן את זה? וכמה בערך זה יכול לעלות?)

פורסם

למרות שלא ראיתה שום פגיעה פיזית בגלגל.

ייתכן מאוד שבכל זאת יש לך איזה פגיע קטנה בגלגל.

תנסה לעשות איזון גלגלים וכיוון פרונט (הפרונט בשביל הסטייה שלך).

אם לא עוזר לדעתי ביקור במוסך יעזור. למרות שזו פגיע שלך ולא פגם בייצור של הרכב.

פורסם

שלום

דבר ראשון אם הגלגל ניראה ישר זה לא אומר שהוא ישר באמת, מספיק שמישקולת האיזון נפלה מהגלגל וזה גורם לרעידות.

דבר ראשון פנה לפנצריה ובקש לאזן את הגלגל, אולי המצמיג התעקם.

אם זה לא עוזר פנה למכון פרונטים אולי פרונט ניפגע וצריך כיוון.

החתימה בשיפוצים!!!

פורסם

בקשר למשיכה שמאלה - כיוון פרונט

בקשר לרעידות - איזון גלגלים.

בקשר לעיקום - לא ניתן לראות עיקום קל בעין, אלא רק שמסובבים את הגלגל בפנצריה על המכשיר, או שכשהגלגל בתנועה אז ניתן לראות אם יש עיקום בגאנט.

אם אני לא טועה הגאנטים בממאזדה 3 החדשה הם ממגנזיום, וגאנט מגנזיום הוא נחשב לרך ולכן בקלות מאוד ניתן לגרום לו לעיוותים.

זה לא דבר חדש שכתוצאה ממכה חזקה ( 40 קמ"ש במדרכה זה מכה זקה מאוד) שחטף הגלגל, ישנם רעידות ומשיכות.

פורסם

תודה רבה על העזרה...

הרכב באחריות, האם אני צריך ללכת לחברה, והאם הם משתתפים בהוצאות....

לגבי להתלונן למשטרה הרכב ברח ואני ישר עצרתי.

אני לא חושב שהגעתי למהירות של 40 קמ"ש כי רק התחלתי לנסוע, אבל האם יש סיכוי שהתעקם המשולש? ועד כמה חמור זה אם זה המצב?

שוב תודה!

פורסם

איזה סיבה יש לחברה להשתתף בהוצאות?

זה נזק שנעשה על ידך ולא פגם ביצור ולכן אין לזה קשר לאחריות שיש עדיין על הרכב.

יותר הגיוני במקרה של נזק משמעותי זה לערב את הביטוח.

בקשר לנזק, אין אפשרות לראות מה הנזק דרך דפי הפורום, תשמש בעצות המועילות שניתנו לך ותן לאנשי מקצוע לבדוק מה הנזק.

פורסם
בקשר למשיכה שמאלה - כיוון פרונט

בקשר לרעידות - איזון גלגלים.

בקשר לעיקום - לא ניתן לראות עיקום קל בעין, אלא רק שמסובבים את הגלגל בפנצריה על המכשיר, או שכשהגלגל בתנועה אז ניתן לראות אם יש עיקום בגאנט.

אם אני לא טועה הגאנטים בממאזדה 3 החדשה הם ממגנזיום, וגאנט מגנזיום הוא נחשב לרך ולכן בקלות מאוד ניתן לגרום לו לעיוותים.

זה לא דבר חדש שכתוצאה ממכה חזקה ( 40 קמ"ש במדרכה זה מכה זקה מאוד) שחטף הגלגל, ישנם רעידות ומשיכות.

שטויות- אם הגלגל או הגנט התעווט יהיו גם רעידות וגם משיכה

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

טוב תודה על העצות...

כנראה שאני אלך למכון פרונט ביום ראשון לראות מה הבעיה...

משמוזר שיש משיכה לצד הנגדי (צד שמאל) ולא לצד ימין בו קיבלתי את המכה...

מקווה שיהי טוב (וזול)!!!

• תוכן חדש...