Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לך ניסיון איתו?

דיברתי עם עולם הגז בב"ש, שהם מתקינים לגז פרו, זה קשור אליו?

לא קשור אליו.

הוא עבד בשדרוג ליסינג גז (סגרו) ועשה לי את ההתקנה.

כיום הוא עובד במוסך מרכבת המשנה.

פורסם

כאחד שנוסע על גפ"מ כבר המון שנים עם הרבה סוגי רכבים

יש בזה הרבה מזל ,וזה אולי מצחיק ,אבל לפעמים זה תלוי עם איזה מצב רוח קם המתקין הספציפי שלך בבוקר וכמה אכפת לו להשקיע ולדייק.. וכמובן לעבוד אפילו כפול זמן ,אבל להתקין טוב במקום נוח ונגיש ללא הפרעה לשאר המערכות ברכב

מכיר אישית את ערן וויס ,לא התקנתי אצלו, אבל ראיתי התקנות שלו ,האיש תותח בתחום ומתקין בסבלנות רבה ומקצועיות.. ואחד מהראיות זה שהוא לוקח את האוטו לכפול זמן לפחות מהמתקינים האחרים ועובד בצורה איטית אך בטוחה ויפה

מקווה שעזרתי

בהצלחה

פורסם

לרכב שלך חייב משמנת.

אני מכיר רק התקנות של עולם הגז בב"ש ויכול להמליץ עליו.

כל התקנה חייבת לעבור אישור של הטכניון.

פורסם

כל החברות שדיברתי איתם אמרו שיש להם שירות בירושלים במוסך עובדיה בתלפיות.

הלכתי למוסך הזה והתייעצתי עם מי שאחראי על הגז, הוא אמר שגם הם עושים את ההסבה, ומתקינים מערכת של לובטו או OMVL, ובמחיר טוב, יותר זול מגז פרו ועולם הגז ונענע גז שמתקינים גם את המערכות האלו (נענע גז יקר בכ-1000 ש"ח)

הם נראים אנשים מאוד אמינים ומאוד נהניתי מהשיחה והייעוץ, בסבלנות רבה ובלי לשכנע בכלל לעשות אצלם וכדו'.

מצד אחד אני רוצה להסב אצלם וכך יש לי אחריות בירושלים, ולשאר המתקינים הוא נותן שירות לדברים בסיסיים, ויכול להווצר מצב שאצטרך ליסוע עד חיפה/ב"ש... בשביל לכוון משהו.

ומצד שני אני לא יודע כמה הם מומחים בהסבה עצמה, ואם יש למישהו מידע או ניסיון אשמח לשמוע על כך.

פורסם

אם אתה גר בירושלים, לדעתי ההתקנה צריכה להיות במרחק סביר מהעיר. אני רושם זאת ברגשות מעורבים משום שאני מאוד מעריך את דודי מעידן הגז וערן וייס מב"ש. לצערי לא מכיר את מוסך עובדיה

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

OPTIC HOUSE

פתרונות ראיה מתקדמים

חפשו אותנו ב facebook

פורסם

יאמר לזכותך שעשית סקר שוק טוב.

עופר מנענע יודע את העבודה ומקצוען.

לגבי סוג המערכת, למיטב ידיעתי היבואן של לנדי רנצו פשט את הרגל... ואם זה נכון לא הייתי מתקרב למערכת הזאת. היא מערכת טובה להבנתי מבית לובטו שגם אחלה מערכת.

בגדול BRC TARTARINT LOVATO אחלה מערכות. הנפוצה בארץ היא הלובטו ולכל מתקין יש את הבייבי שלו. וכמובן יש את התלות ביבואן. לעניות דעתי BRC או TARTARINI הן המערכות הכי טובות אבל, וזה אבל גדול! הן פחות נפוצות ומכאן מחירי החלפים זמינותם ותלות ביבואן... היום הייתי מתקין לובטו.

יש מתקין נוסף מקצוען ישר ומחירים טובים בחולון יגאל. פמה אלי בפרטי ואתן לך את הנייד שלו. תשמע את ההצעה שלו ותתרשם.

פורסם

תודה רבה.

שוב, הבעיה שנענע רוצה 6500 ש"ח על מערכת BRC לעומת 5400 על מערכת לובטו בגז פרו ומוסך עובדיה, וחשוב לי שיהיה קרוב אלי למקרה שאצטרך שירות.

אז אף אחד לא מכיר את ההתקנות של מוסך עובדיה?

פורסם

תרים טלפון לנענע תגיד לו אך יכול להיות שאותה מערכת אותה אלפיה פחות במקום אחר תראה מה יגיד

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

התקנתי אצל jgas מערכת לפני שנה וחצי, אני עדיין בתקופת האחריות אבל הם לא נותנים באמת אחריות ומפילים הכל עליי בכל מיני טענות וסיפורים.

כשאני נוסע על בנזין הרכב נוסע חלק וכשאני נוסע על גז הרכב רועד והם מבלבלים לי את המח שאין על זה אחריות.

דיברתי עם מוסך גז שעובד איתם בשיתוף פעולה והמוסכניק אמר לי שזה תמיד אצלם ככה, הם אף פעם לא לוקחים אחריות ותמיד יש להם תירוצים.

אני עכשיו עם מערכת דפוקה ובלי אחריות, וכדי לתקן אותה אני צריך להשקיע אלפי שקלים.

לא הייתי מתקרב אליהם

פורסם

התקנתי אצל jgas מערכת לפני שנה וחצי, אני עדיין בתקופת האחריות אבל הם לא נותנים באמת אחריות ומפילים הכל עליי בכל מיני טענות וסיפורים.

כשאני נוסע על בנזין הרכב נוסע חלק וכשאני נוסע על גז הרכב רועד והם מבלבלים לי את המח שאין על זה אחריות.

דיברתי עם מוסך גז שעובד איתם בשיתוף פעולה והמוסכניק אמר לי שזה תמיד אצלם ככה, הם אף פעם לא לוקחים אחריות ותמיד יש להם תירוצים.

אני עכשיו עם מערכת דפוקה ובלי אחריות, וכדי לתקן אותה אני צריך להשקיע אלפי שקלים.

לא הייתי מתקרב אליהם

פורסם

גם אני התקנתי אצלם וגם לי היו רעידות ב80-90 קמ"ש הלכתי למוסך שלהם אמרו לי לא קשור לגז הלכתי למוסך אחד אמר זה בעיה בגז (ראוי לציין שהרכב היה אצלו כמה ימים כדי לנסות לעלות על הבעיה) הלכתי למוסך שגם מטפל באחריות שלהם וגם מוסך שמטפל רגיל הוא אמר לי לא קשור לגז אלא החליף לי כבלי מצת והרעידה חלפה.

חשוב לציין שלא בדקתי את הרכב ללא הגז.

האם זה קרה לך אחרי טיפול?

פורסם

אני ממליץ על גז-פרו בכלל ומוסך מסמיה בפרט. שירות אדיב ומעולה, מקצוענים מאוד.

התקנתי אצלם את המערכת שלי, וטיפלו בי גם כשהיה מחוץ לתחום האחריות, כדלהלן:

אצלי הייתה נזילת שמן מהאטם שסתומים, זה גרם לכך שבנסיעה על בנזין האוטו נסע בסדר (לא מושלם) ועל גז הוא קירטע לגמרי. חשוב לדעת שיש תקלות שאיכשהו מסתדרות עם בנזין, ולא עם גז.

האחראי על הגז במסמיה (השם שלו אודי) בדק לי את הרכב כמעט שעתיים כדי לוודא שבאמת רק זו הבעיה, ואז שחרר אותי, הייתי בטוח שיבקש כסף, אבל לא!

למה אני מספר את כל זה? כדי שתדע שגם אם יש דברים שבאמת קורים לכאורה רק בנסיעה על גז, זה לא חייב להיות קשור לאחריות. ומצד שני יש כאלו שייתנו לך שירות אפילו שלא בתחום האחריות שלהם.

בהצלחה.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

מצטרף לבחור מעלי ומשתף לגבי עידן הגז.

התחיל להעלם לי נוזל קירור והכנסתי לשם לבדיקה, הפעילו עם המשאבה בדיקת לחץ וגילו נזילה מצינור חימום מצערת. אמרתי תודה על הדיאגנוסטיקה ושאבצע את ההחלפה בעצמי מאחר ורצו באיזור ה700 שח עבודה (יקר מאוד אבל בהחלט עבודה דרעק). אמרו לי שאין צורך לשלם על הבדיקה וכבר שעתיים לאחר מכן הרכב חזר לקדמותו עם 4 ידיים ו20 אצבעות.

• תוכן חדש...