Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה המחיר נמוך כל כך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב, אני כבר כמעט שנה נוהג על שברולט ספארק, באמת שהרכב נהדר קניתי עם 55 על מד האוץ, בספט 2016 נרכש מליסינג, היום כבר עם 80, לא היו לי תקלות, וחסכתי המון דלק, ובגלל הק״מ החלטתי למכור, מדוע הרכב נמכר במחיר כזה זול?

יש למישו תשובה לזה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

מה יעזור טרייד אין? לרכב יש מחירון מסויים שבו הוא נמכר בשוק יד שנייה.

בד"כ טרייד אין נותן אפילו מתחת למחירון הזה. אז מה הכוונה "מה ניתן לעשות?"

פורסם

מרגיש מרומה פשוט בשנה הפסדתי מעל עשר אלף במחיר, קניתי ב32 אלף היום אני מנסה ב23 ואין טלפון כבר חודש וחצי

פורסם

אבל מה ציפית שיקרה? רכב זה לא השקעה, זו הוצאה.

ניסית פעם לקנות רכב חדש לגמרי בשווי 150K ולראות כמה הוא שווה אחרי שנה?

רמז: זה הרבה מעל 10K הפסד בשנה.

פורסם

שוק יד שניה גרוע, מכונית קטנה, קילומטראז' גבוה, עבר מפוקפק מאוד (ליסינג), ממומקמת באיזור שאנשים חוששים להכנס אליו...

פורסם

אני עובד בתל אביב גר בבית אריה (לא יודע מה רשום) דרך האייפון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...