Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 80k

shimta
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מחפש המלצה לרכב בתקציב של עד 80K,

שישמש זוג צעיר.

הנקודות העיקריות שלי:

- רכב שאינו קטן מדי (פיקנטו, I10)

- תיבה אוטומטית חובה.

- צריכת דלק חסכונית.

- ביטחותי ככל האפשר

-אופי הנסיעה : עירונית ובינערוני משולב על בסיס קבוע,

20 ק"מ בממצוע ליום.

* תחילה התעניינתי בסיאט לאון 1.2 , שנת 2014 , אך אני קצת לא בטוח עקב סיפורי האימה שכתובים באינטרנט,

לגבי השירות, בייחוד הגיר , שלגביו אני לא יודע אם התקלות עוד נפוצות עבורו.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי shimta
פורסם

משהו בגודל של סופר מיני זה בסדר?

אם כן, 208 אחרי מתיחת הפנים עם מנוע טורבו 1.2THP ותיבה אוטומטית יפנית של אייסין תעשה עבודה מעולה ותענה על כל הפרמטרים.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל הבנתי שמבחינת אמינות הפיגו 208 לא מומלצת.

ממליץ על טויוטה יאריס במיוחד בדגם sky, מאובזר, חסכוני, אמין מאוד ושמירת ערך מהטובות בשוק הרכב בכלל.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אתה טועה בגדול - יחידת הכח החדשה 1.2 טורבו והגיר מתוצרת אייסין היפנית משרתים בדגמי הקוצרן למעלה משלוש שנים, והאמינות מצויינת.

ולגבי היאריס, בקניה כמשומשת היא פחות אטרקטיבית בגלל ירידת הערך הנמוכה יחסית (ואז מן הסתם מקבלים רכב ישן יותר) וכמו"כ לא ברורה לי הצעתך לדגם sky (שהוא בעצם דגם עם גג שמש, ולדעתי סתם יותר יקר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ליאריס אין שום הצדקה למחיר, נהגתי עליה והיא לא הרשימה אותי כלל, תא הנוסעים פשוט ולא מרשים באיכות שלו בכלל.

הגיר הרציף מעיק בעיניי בכל רכב, היאריס לא שונה מרכבים אחרים בקטגוריה בעיניי.

מצטרף להמלצה על ה-208. נראית לי בחירה ראויה הרבה יותר, שילוב מנוע וגיר טוב יותר, ביצועים עדיפים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היאריס כמו כל רכבי טויוטה רכב שעושה את העבודה בלי הפתעות רכב למי שמחפש ראש שקט, ירידת ערך נמוכה וטיפולים זולים , גם אני פחות מתחבר לגיר רציף אבל לא ברמה שזה מעיק.

לגבי הsky הוא מוסיף גם שליטה מההגה, מגנזיום ועוד כמה דברים נחמדים הגג לדעתי תורם ליופי של הרכב.

את הפיגו אני לא מכיר מניסיון אבל מישהו הגיב פה שיש לה בעיות של התחממות מנוע- לא יודע לומר מה המקורות שלו אבל על ירידת הערך החזקה של ה208 אי אפשר להתווכח

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם (נערך)

ויש גם משתמש עם 308 עם אותה יחידת הינע שעשה כבר 150 אלף קמ על האוטו בלי שום תקלה ומרוצה ממנה.

היתרונות של היאריס הן סחירות ואמינות וחיסכון בדלק בעיקר בגרסה ההבירידית, בשאר התחומים מדובר ברכב דיי בינוני ולא נוח לנסיעות ארוכות.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

רכב קטן מדי הכוונה רק I10 ופיקנטו? אפשר מכוניות כמו 208? יאריס? או שאתה מחפש בכלל רכב משפחתי גדול יותר? ידוע לך שהיום אתה יכול להשיג רכב חדש גם בעסקת 0 ק"מ קרוב מאוד ל80K, והאם אתה מעוניין בכלל לשמוע על רכבים צרפתיים? קוריאנים?, אם תספק יותר פרטים אני בטוח שיהיה הרבה יותר קל לענות לך ולכוון אותך לרכב הנכון.

פורסם
על ירידת הערך החזקה של ה208 אי אפשר להתווכח

עד כדי כך אי אפשר להתווכח שהמחירון של הגירסה המאובזרת של ה-208 גבוה מזה של היאריס sky למרות היותה של היאריס יקרה יותר כחדשה...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
היאריס כמו כל רכבי טויוטה רכב שעושה את העבודה בלי הפתעות רכב למי שמחפש ראש שקט, ירידת ערך נמוכה וטיפולים זולים , גם אני פחות מתחבר לגיר רציף אבל לא ברמה שזה מעיק.

לגבי הsky הוא מוסיף גם שליטה מההגה, מגנזיום ועוד כמה דברים נחמדים הגג לדעתי תורם ליופי של הרכב.

את הפיגו אני לא מכיר מניסיון אבל מישהו הגיב פה שיש לה בעיות של התחממות מנוע- לא יודע לומר מה המקורות שלו אבל על ירידת הערך החזקה של ה208 אי אפשר להתווכח

את דעתי על הנחרצות שלך לגבי אמינות של רכב רק לפי הלוגו שיש לו מקדימה כבר הגבתי(צריך לבחון כל דגם - גם לטויוטה היו גליצים של אמינות,גם להונדה וגם לניסאן).

משהו בגודל של סופר מיני זה בסדר?

אם כן, 208 אחרי מתיחת הפנים עם מנוע טורבו 1.2THP ותיבה אוטומטית יפנית של אייסין תעשה עבודה מעולה ותענה על כל הפרמטרים.

טעות חבר,

המנוע 1.2 טורבו הוא לא thp אלא מסדרת puretech - מנוע הthp נפוץ בפיג׳ו בעיקר בנפח 1.6.

בכל מקרה,

מחזק שה208 היא רכב מצויין בעיקר לקנות אחת משומשת כמעט חדשה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
רכב קטן מדי הכוונה רק I10 ופיקנטו? אפשר מכוניות כמו 208? יאריס? או שאתה מחפש בכלל רכב משפחתי גדול יותר? ידוע לך שהיום אתה יכול להשיג רכב חדש גם בעסקת 0 ק"מ קרוב מאוד ל80K, והאם אתה מעוניין בכלל לשמוע על רכבים צרפתיים? קוריאנים?, אם תספק יותר פרטים אני בטוח שיהיה הרבה יותר קל לענות לך ולכוון אותך לרכב הנכון.

תודה על התגובות של כולם.

הכוונה שלי לגבי הI10 והפיקנטו,

היא כללית לגבי סופר מיני.

אני פחות מתחבר לצרפתיות, עקב סחירות נמוכה, אמינות (דעה קדומה - אני לא יודע אם ישתנה שם משהו בעשור האחרון)

פורסם

אתה עושה פה קצת סלט.

i10, פיקנטו = מיני

i20, ריו = סופר מיני

i35, פורטה = משפחתי

איזה גודל של רכב אדוני מחפש?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
תודה על התגובות של כולם.

הכוונה שלי לגבי הI10 והפיקנטו,

היא כללית לגבי סופר מיני.

אני פחות מתחבר לצרפתיות, עקב סחירות נמוכה, אמינות (דעה קדומה - אני לא יודע אם ישתנה שם משהו בעשור האחרון)

אם המליצו לך כנראה שהאמינות השתנתה, לא הגיוני?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה עושה פה קצת סלט.

i10, פיקנטו = מיני

i20, ריו = סופר מיני

i35, פורטה = משפחתי

איזה גודל של רכב אדוני מחפש?

הכוונה שלי למיני, אין לי בעיה עם סופר מיני.

אם המליצו לך כנראה שהאמינות השתנתה, לא הגיוני?

בהחלט יכול להשתנות, בתנאי שהמחיר שווה את זה.

• תוכן חדש...