Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נשמע חברים,

אנחנו רוצים לקנות בריכה עגולה לחצר, קוטר של 3 מטר (3.05), עומק 0.76. אחרי מחקר שוק קטן הבנתי שיש 3 חברות מרכזיות - Bestway, Intex ו-Jilong. חיפוש בזאפ מעלה את התוצאות האלו - מה ההבדל בין הדגמים והחברות (אם בכלל יש)? אני מבין שיש גם צורך בציוד נלווה כמו סט ניקוי, תחתית הגנה/כיסוי עילי וכו', ושיש ערכות "הכל כלול" כמו זו או זו - מדובר בעסקה משתלמת? יש מקומות מומלצים לקנות מהם?

כמו כן, המשטח עליו הבריכה תהיה הוא משופע (חניה, משהו כמו 5-10 מעלות אאל"ט), זה משהו שיכול להוות בעיה?

תודה!

פורסם

צריך משטח ישר. בסטוויי או אינטקס אלה החברות המובילות. ערכת ניקוי שאתה צריך כוללת מצוף וטבליות כלור. בנוסף ״שואב מיוחד״ שעלותו 500 ₪ שישאב חול וכדומה. שים לב שהבריכות שהצגת הינן בריכות לילדים. העסקה ב-999₪ שהצגת נראית סבבה.

פורסם

תודה על התשובה,

משטח ישר זה מאסט? אנחנו רוצים לשים אותה בכוונה במקום שציינתי כי זו סוג של חצר קדמית. מה הכוונה "בריכה לילדים"? השימוש שלנו בה הולך להיות ישיבה בכיף בלבד, והגודל נראה סבבה גם ל3-5 מבוגרים בו-זמנית, לא?

פורסם

תכניס מספר משטחי פולציב מתחת ותיישר אותה מה שיותר.מניסיון אם היא מאד עקומה זה גורם ללחץ מים מיותר על אחת הדפנות ומפה הדרך לנזק לבריכה קצר.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
לפני שנה פתחתי שרשור שיכול להועיל לך על בריכה בחצר.

זה מה שהיה לחבר'ה פה לומר.

האמת שעשיתי חיפוש לפני שפתחתי את השרשור ועברתי גם על זה שלך (להלן: "הבנתי שיש צורך בציוד נלווה :-P).

אבדוק את עניין הפולציב. יש מקום מומלץ לרכוש ממנו את הבריכה + ציוד נלווה, או שפשוט ללכת על החנות הכי זולה (זאפ)?

פורסם

מאיפה אתה? אני אישית הייתי הולך על חנות מוכרת שתהיה לך גם אחריות. הכוונה לבריכה לילדים שזה 0.76 ס"מ בגובה, שזה ממש נמוך. אם זה למבוגרים הייתי ממליץ לקחת משהו רציני יותר. (1.22)

פורסם

הוד השרון. יש איזו חנות מומלצת באזור?

היא אכן תהיה למבוגרים, אבל במימדים האלו (3.05) העומק היחיד שאני רואה שקיים הוא 0.76, עומק של 1.22 מגיע רק בקוטר של 3.66 ומעלה (גדול מדי למקום המיועד). פספסתי משהו?

פורסם (נערך)
מאיפה אתה? אני אישית הייתי הולך על חנות מוכרת שתהיה לך גם אחריות. הכוונה לבריכה לילדים שזה 0.76 ס"מ בגובה, שזה ממש נמוך. אם זה למבוגרים הייתי ממליץ לקחת משהו רציני יותר. (1.22)

על איזו אחריות מדובר? לא חושב שיש משמעות לקנות ממקום מוכר, בכל הבריכות האלו החלקים לרוב הם ג'נרים אלא אם כן קנית מותג ואתה צריך להשלים לו חלק ייעודי שאין בבריכה אחרת אבל חוצמזה זה סך הכל pvc,צינורות, פילטר, אין פה בעיה של התאמות

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...