Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני מבחן - סוזוקי איגניס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני ממש אהבתי את העיצוב. חולה על עיצובים מצחיקים. עדיף לאין ערוך על כל העיצובים המשמימים של שאר הקטנות.

אגב, אני מהאנשים שאהבו את המולטיפלה mk1..

עריכה אחרונה על ידי אליה

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גם חושב שזה אחד העיצובים המוצלחים של סוזוקי, שבלשון המעטה מחלקת העיצוב שלה לא מהמשובחות. הפעם הם התעלו על עצמם.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בוקי - אם התכוונת אלי, עדיין לא קיבלתי את הודעת התשלום.

בסתיו שעברוןפס התשלום והרשיון המשולם הגיעו יחד, ומספר ימים אח"כ עוד רשיון משולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
אני ממש אהבתי את העיצוב. חולה על עיצובים מצחיקים. עדיף לאין ערוך על כל העיצובים המשמימים של שאר הקטנות.

יש מצב אני אורחק ממובילי הדעה אחרי הדברים הללו, :-D אבל גם אני ממש אהבתי את המולטפליה במיוחד את הסלון המיוחד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן 0 אתה מתכוון לזה? או לזה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדגם של 1998 לפני מתיחת הפנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

וואי, שכחתי את ה-600 מולטיפלה. מגניב לאללה. מתאים לי כרכב אספנות..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
אכן כדי לבלום צריך ללחוץ יותר מידי חזק, שמת לב כמה ק"מ יש לרכב?

מה דעתך על המושבים ונוחות נסיעה?

לא שמתי לב לקילוטראז'.

המושבים ונוחות הנסיעה היו סבירים מאוד. נכנסתי עם המכונית במתכוון לכמה מהרחובות המשובשים ביותר של שפרינצק והיא התמודדה איתם בכבוד.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

504 הקדים אותי, אכן האיגניס החדשה היא הומאז' ולא מי יודע מה קשורה לאיגניס הקודמת.

עכשיו ראיתי אחת שחורה בדרך לעבודה, וגם אני מוצא שהיא חמודה והעיצוב מדליק. לא חושב שהחלק האחורי כל כך נורא כמו שחלק מהמגיבים עשו ממנו. אבל על טעם ועל ריח...

פורסם

לגמרי!

זו גם הסיבה שאני מד מחבב את הקקטוס.

כל השאר נראים משמימים לגמרי,בוודאי בפלח המיני/משפחתי/סלון גזרת המחיר הנמוכה יותר

אם היה לי מקום וכסף, הייתי משפץ ושומר מולטיפלה...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

העיצוב זה מה שמפריע לכם? יש בכלל מכוניות יפות בסגמנט הזה? לא. אז לפחות שיהיה מעניין. הסוזוקי הזו בהחלט מעניינת, מכוער היא בטוח לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

העיצוב של האיגניס מזכיר לי את הדייהטסו מאטרייה.

חלק אהבו את העיצוב וחלק לא.

תכל'ס שניהם נראים כמו קוביה על גלגלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חמודה. גרסה קצת מוגבהת יותר + יחידת הנעה מודרנית, והיה פה מוצר הרבה יותר אטרקטיבי לדעתי. רכבי מיני מוגבהים זה משהו שרק הולך ומתפתח. רנו כבר הוציאו את ה kwid שנראה לא רע אבל מיועד לשוק ההודי, וגם יותר באיכות של הסנדרו. יהיה מעניין.

פורסם

עשיתי היום נסיעת מבחן על האיגניס.

ברכב: 4 אנשים מבוגרים + מזגן.

הרכב הרגיש נחמד אבל מתקשה לסחוב בתנאים הללו. התאוצה איטית והסל"ד עולה גבוה גבוה.

מתקשה לעבור את ה-100 קמ"ש.

• תוכן חדש...