Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא צפופה מבחינת מרווח בירכים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
עד כמה אתה נעול על סופר-מיני ידנית? בתקציב הזה אתה יכול למצוא פיאט בראבו מ2010/2011. זה רכב גדול יותר, די נוח (בטח יחסית לאופציות כמו איביזה או פאביה) ועם מנוע טורבו מצוין (אבל לא מאוד חסכוני בדלק).

מדי פעם אפשר למצוא כאלה ידניות אבל רוב מה שמסתובב זה מכוניות עם גיר רובוטי חד-מצמדי. הגיר הרובוטי אמין אבל לא חלק במיוחד, למרות שיש אנשים שמאוד מחבבים אותו בתפעול ידני.

כתבת שיש לך מועמדת מבני דרור ליד נתניה.

תפקח 7 עיניים לוודא שזה לא סוחר.

ולגופו של עניין, יש פה פנדה בפורום ב30,000 ₪

תהיה הכי חסכונית וכנראה גם הכי חדשה מכל המכוניות שהזכרת.

למרות שהיא כביכול קטגוריה אחת מתחת, מהנדסי פיאט הפליאו לנצל את מרחב הפנים והפיקו ממנו את המקסימום.

מעדיף ידני מבחינת אמינות ונוחות וגם אנחנו אוהבים יותר ידני וגם יותר זול לתחזק לא?

פיאט בראבן אני תמיד מחפש אבל בגלל הידני אין אפשרות אם נשקול אוטומט אז זה יהיה אפשרות

מאחר וכרגע אנחנו נוהגים בפונטו ישנה, אנחנו רוצים לשדרג למשהו קצת יותר חזק או זריז וכדומה

לגבי בני דרור ליד נתניה תודה על האזהרה - האם יש היסטוריה עם סוחרים שם? לשים לב למשהו מיוחד?

עריכה אחרונה על ידי topy11
פורסם (נערך)

קצת על הפיאסטה-

אני בעלים של פיאסטה ידנית 2013 (אחרי מתיחת הפנים), כחבילה אני חושב שהיא יכולה מאוד להתאים לך.

היא איכותית, אמינה, מהנה לנהיגה, מאובזרת באופן יחסי (יש 7 כריות אוויר וגם התקן usb, מה שאין בפאביה למשל ואני חושב שזה יכול להיות משמעותי לחלק מהאנשים) ובאופן כללי היא מרגישה מאוד שלמה מבחינת כללית.

אני נוסע איתה נסיעות מהאוניברסיטה לבית ובכיוון ההפוך (יותר מ100 קילומטר לכל כיוון) לרוב כשהרכב מלא בנוסעים+מטען ולמדתי איך להסתדר עם המנוע שלה בצורה טובה. אם לא אמורים לנסוע ברכב תוך כדי יותר מאדם-שתיים ממש לא אמורה להיות בעיה של כח.

תחשוב עליה, במיוחד שכיד שניה אפשר להשיג שנתונים גבוהים בטווח המחירים שציינת.

עריכה אחרונה על ידי AvihuHe

פורד פיאסטה ידנית 2013 1.25L 8)

פורסם

בכללי הפאביה בסדר גמור.

נוחה, הכסא מתכוונת לגובה,

מנוע 1400 סמ"ק מספיק בריא, היא משייטת בסדר גם ב 120-130 קמ"ש,

מרווחת, בגז' די גדול בשביל סופר מיני.

אני שנתיים וחצי עם הפאביה, החסרון היחיד שמצאתי עד עכשיו - יש ברכב רצועת טיימינג, בניגוד לרכבים אחרים עם שרשרת שלא צריך להחליף.

את הרצועה צריך להחליף ב 120,000 ק"מ - עשיתי את זה לפני חודשיים, טיפול גדול + טיימינג + משאבת מים על הדרך. זה יוצא טיפול גדול ודי כואב לכיס. אבל זה פעם בכמה שנים טובות (או פעם אחת בלבד), אז לא נורא. שאר הטיפולים סטנדרטיים.

חוץ מזה אין לפאביה הידנית 1400 את כל המחלות הידועות של סקודה\פולקסוואגן, ובסה"כ הרכב אמין.

נשמע אחלה ! איך היא בכללי? (נשמע שאתה נוהג אחת?)
פורסם
קצת על הפיאסטה-

אני בעלים של פיאסטה ידנית 2013 (אחרי מתיחת הפנים), כחבילה אני חושב שהיא יכולה מאוד להתאים לך.

היא איכותית, אמינה, מהנה לנהיגה, מאובזרת באופן יחסי (יש 7 כריות אוויר וגם התקן usb, מה שאין בפאביה למשל ואני חושב שזה יכול להיות משמעותי לחלק מהאנשים) ובאופן כללי היא מרגישה מאוד שלמה מבחינת כללית.

אני נוסע איתה נסיעות מהאוניברסיטה לבית ובכיוון ההפוך (יותר מ100 קילומטר לכל כיוון) לרוב כשהרכב מלא בנוסעים+מטען ולמדתי איך להסתדר עם המנוע שלה בצורה טובה. אם לא אמורים לנסוע ברכב תוך כדי יותר מאדם-שתיים ממש לא אמורה להיות בעיה של כח.

תחשוב עליה, במיוחד שכיד שניה אפשר להשיג שנתונים גבוהים בטווח המחירים שציינת.

מה הסלד אצלך ב100 קמש?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בכללי הפאביה בסדר גמור.

נוחה, הכסא מתכוונת לגובה,

מנוע 1400 סמ"ק מספיק בריא, היא משייטת בסדר גם ב 120-130 קמ"ש,

מרווחת, בגז' די גדול בשביל סופר מיני.

אני שנתיים וחצי עם הפאביה, החסרון היחיד שמצאתי עד עכשיו - יש ברכב רצועת טיימינג, בניגוד לרכבים אחרים עם שרשרת שלא צריך להחליף.

את הרצועה צריך להחליף ב 120,000 ק"מ - עשיתי את זה לפני חודשיים, טיפול גדול + טיימינג + משאבת מים על הדרך. זה יוצא טיפול גדול ודי כואב לכיס. אבל זה פעם בכמה שנים טובות (או פעם אחת בלבד), אז לא נורא. שאר הטיפולים סטנדרטיים.

חוץ מזה אין לפאביה הידנית 1400 את כל המחלות הידועות של סקודה\פולקסוואגן, ובסה"כ הרכב אמין.

סביב ה3100 אאל"ט

תודה רבה לגבי החוות דעת על הפיאסטה אני יבדוק שוב.

לגבי הפאביה יש מצב לפירוט קל לגבי עלויות הטיפול(ים) תריכת דלק וכו?

האם ידועים מקומות ספציפיים שמיועדים לפורענות בקשר לסוכנים או רמאות?

בפאביה או פיאסטה יש דברים שכדי לשים לב בבדיקה ?

פורסם

לגבי עלות הטיפולים -

http://driver4u.co.il.192-114-144-83.secured.co.il/SearchResults.aspx?area=27&searchType=2&type=2&manu=26&model=461&engine=534&engineType=1

לא מכיר את האתר הזה אבל זה הסדר גודל של המחירים. שילמתי קצת יותר במוסך טוב, מוכר ומומחה של פולקסוואגן\סקודה בת"א- אבל זה הסדר גודל.

כמובן לפני תוספות כמו ברקסים ונוזל בלמים, משאבת מים...

צריכת דלק מדודה במשאבה- 1:15 בנסיעה 70% בין עירונית, 30% עירונית (רמת גן ואיילון).

• תוכן חדש...