Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום בנושא אופנוע 50 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש בפורום ואני חייב להגיד שהפורום נראה רציני ובעל רמה גבוהה :wink:

אני בן 16.5 ועושה רישיון על 50 סמ"ק ואני מתלבט בין dt או rmx מה אתם אומרים מה עדיף לדעתכם?

השטח שהאופנוע יראה זה סתם כבישי עפר, יותר כביש.

אז מה לדעתכם עדיף מבחינת אמינות , יופי, מהירות וכל מיני דברים אחרים מה אתם ממליצים?

תודה לעונים !!

פורסם

שניהם אופנועים 50 סמ''ק טובים ואמינים, הימהה יותר זריזה.

יופי? זה בעיני המתבונן.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

אני בעל אר אם איקס ואני מרוצה ממנו עד הגג!! אופנוע חזק יחסית ל50 סמ'ק... פוזה שחבל על הזמןןןןן...

דיי טיי קטנה (אם אתה נמוך אולי היא תתאים לך אבל מי מטר 75 עזוב דיי טי...) היא קצת יותר מהירה פחות יציבה...

אר אם איקס יותר מתאים לשטח רק הוא בכלל בכלל לא רע בכביש! הוא נוסע בנסיעה רגועה 85 ואפשר ליסוע איתו בירידה 100 פלוס... רק אני לא מנסה להתעלל באופנוע לכן עשיתי זאת פעם אחת...

שתי חברים שלי עם אר אם איקס עמדו ליד מכונית וסגרו 120... דיי טיי אותו דבר בסגירות...

שאלות נפוצות:

במישור הוא "סוגר" 95.

נ.ב

שלי הוא שנת 2002 ושמור מאוד ככה שאני לא יודע מה מצבם של כלים אחרים... תלוי על איזה כלי אתה נופל..

http://roadmaster.pic.co.il <-- האופנוע שלי!!!
פורסם

שתי חברים שלי עם אר אם איקס עמדו ליד מכונית וסגרו 120... דיי טיי אותו דבר בסגירות...

אז התעוררתי מהחלום... והלכתי למנוע החיפוש (מתי תלמדו?):roll:

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם

אח שלי אין מצב שחברים שלך סגרו עם rmx 120...אלא אם כן הוא חרוט ל80 סמ"ק.

אני 1.80 בערך וכולי מתלבט לא יודע...אמרו לי שהסנדה על הפנים חוץ מיופי אין לה כלום. למישהו יש פה?

פורסם

מי שאמר לך שטויות כאלה על הסנדה שילך להז@#!&$!!! :twisted:

אני בעל דרבי סנדה 2001 והאופנוע חיה רעה!!!!! יש לו הכי הרבה כוח סוס מכלללל ה 50 שיש בשוק!

אז נכון שהוא יותר איטי מה DT, אבל זה ממש ממש בקצת.

לדעתי זה גם ה 50 סמק הכי יפה שאפשר למצוא בכלל!!!!

חוץ מיזה כולם אומרים שיש בעיות עם חלקים..... אני עוד לא נתקעתי עם בעיות כאלה בכל אופן (טפו,טפו,טפו....)

קיצר, האופנוע ממש ממש חיההההההההההההה בשטח, ובכביש תאמין לי שיש לו המוןןןן מה להציע.

לא מצטער לשניה שקניתי אותו, וממליץ לך עליו בחום!

אם יהיו לך שאלות אז דבר איתי.....

פורסם

אם אתה מטר 80 אל תשקול בכלל לקחת די טי

אתה תסע עליו כמו על שרפרף

פורסם
מי שאמר לך שטויות כאלה על הסנדה שילך להז@#!&$!!! :twisted:

אני בעל דרבי סנדה 2001 והאופנוע חיה רעה!!!!! יש לו הכי הרבה כוח סוס מכלללל ה 50 שיש בשוק!

אז נכון שהוא יותר איטי מה DT, אבל זה ממש ממש בקצת.

לדעתי זה גם ה 50 סמק הכי יפה שאפשר למצוא בכלל!!!!

חוץ מיזה כולם אומרים שיש בעיות עם חלקים..... אני עוד לא נתקעתי עם בעיות כאלה בכל אופן (טפו,טפו,טפו....)

קיצר, האופנוע ממש ממש חיההההההההההההה בשטח, ובכביש תאמין לי שיש לו המוןןןן מה להציע.

לא מצטער לשניה שקניתי אותו, וממליץ לך עליו בחום!

אם יהיו לך שאלות אז דבר איתי.....

מאיפה אתה קונה את החלקים לסנדה?

פורסם

חלקים לסנדה אפשר לקנות אצל בני בייקר, קצת יקר, אבל יש!!!!

אפשר גם אזל אלונוע, למרות שגם הוא מביא את כל החלקים שלו מבני.....

את רוב החלקים אפשר להשיג....

עד עכשיו לא הצלחתי להשיג רק כבל גז, שאותו קימבנתי מכבל רגיל של אופניים (:

אבל חוף מיזה היה הכל..... מקסימום אפשר להביא מחו"ל....

• תוכן חדש...