Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשות ייטי 2011. בזמן הנסיעה כאשר מערכת האיוורור מכובה (מזגן), נכנס אוויר מבחוץ דרך פתחי האיוורור. אין לי את האפשרות ללחוץ על הכפתור של סירקולציה פנימית, מכיוון שהלחצן מאופשר רק כאשר מפעילים את האיוורור ברכב.

מישהו יודע אם אני מפספס משהו וניתן לבטל כניסת אוויר מבחוץ דרך תעלות האיוורור, כלומר להפעיל סירקולציה פנימית, כאשר המזגן מוכבה?

תודה לעוזרים,

לאון

פורסם
שלום,

ברשות ייטי 2011. בזמן הנסיעה כאשר מערכת האיוורור מכובה (מזגן), נכנס אוויר מבחוץ דרך פתחי האיוורור. אין לי את האפשרות ללחוץ על הכפתור של סירקולציה פנימית, מכיוון שהלחצן מאופשר רק כאשר מפעילים את האיוורור ברכב.

מישהו יודע אם אני מפספס משהו וניתן לבטל כניסת אוויר מבחוץ דרך תעלות האיוורור, כלומר להפעיל סירקולציה פנימית, כאשר המזגן מוכבה?

תודה לעוזרים,

לאון

תמיד צריך גם כניסת אוויר מבחוץ בכדי למנוע ירידה בכמות החמצן ברכב.

תקין

איזה כייף לי :)

פורסם
תמיד צריך גם כניסת אוויר מבחוץ בכדי למנוע ירידה בכמות החמצן ברכב.

תקין

לא טענתי אחרת, אבל תסכים איתי שאי יכולת חסימת אוויר מבחוץ זה לא תקין

פורסם

דבר נוסף בהקשר לייטי, מחובר אצלי מטען למצת. כשאני מכבה את האוטו, המצת נשאר לדלוק (יש לד על המטען שדולק). האם גם על זה לא חשבו מספיק לעומק? או שגם זה תקין? :roll:

תודה :)

פורסם
דבר נוסף בהקשר לייטי, מחובר אצלי מטען למצת. כשאני מכבה את האוטו, המצת נשאר לדלוק (יש לד על המטען שדולק). האם גם על זה לא חשבו מספיק לעומק? או שגם זה תקין? :roll:

תודה :)

בכול רכב או שנתון של רכב מסויים הייצרן מחליט האם שקע המצית ימשיך לקבל מתח או לא לאחר כיבוי המנוע והוצאת המפתח מהסווי'ץ. שנית יישנם אנשים אשר מעדיפים שהשקע ימשיך לקבל מתח לאחר הוצאת המפתח מהסוויץ'.

בהחלט זה תקין !

לפעמים הייצרן מאפשר לבצע שינוי בהתאם להעדפות הנהג - תברר במוסך המורשה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...