Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

IMG_8725.jpgIMG_8725.jpgאני מעוניין לקנות את הרכב , המוכר שלח לי בדיקה שערך לפני כחצי שנה , כמובן שאתעקש לקחת את הרכב לבדיקה נוספת .

אשמח לדעת את דעתכם על תוצאות הבדיקה ..

פורסם

באסה , הרכב עשה רק 60 אלף קמ

בכללי עד כמה קמ כדאי לחפש ?

אני רואה מלא רכבים אבל רובם הגיעו כבר לאיזור ה 150 קמ

פורסם

ממוצע בערך כ 17 אלף ק"מ לשנה, כמובן שק"מ נמוך לא צריך לסנוור וצריך לבדוק היסטורית טיפולים ומצב כללי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

היה כאן חבר פורום בשם איתמר אם אינני טועה,שמכר רכב הונדה סיוויק עם תאונה דומה (רק מאחור) במחיר פחות בהרבה ממחירון ויש לי הרגשה,שכאן זה עניין של מו"מ על המחיר ותו לא .

היתה תאונה מקדימה עם החלפת לא מעט חלקים אם כי למעט הערה לגבי קורת האורך,(שקשה לי להבין מדוע לא סווגה כמשמעות גבוהה),אני לא רואה פה שום דבר במשמעות גבוהה לפי דוח הבדיקה.

אם זיהיתי נכון מהבדיקה,מדובר בדגם ספיריט עם מנוע 2,000 ואכן הק"מ נמוך ולא קל למצוא רכבים כאלו שלא נסעו הרבה.

העניין הוא,שבדיקה מלפני חצי שנה ממש לא שווה-אם אתה רוצה לרכוש את הרכב קח אותו לבדיקה נוספת ונהל איתו מו"מ על סביבות 25% פחות מהמחירון אם יסכים.

גם כך,בעוד 4-5 שנים,הרכב לא ממש יהיה שווה הרבה- היום קרוב ל60,000 ובעוד 4-5 שנים באיזור ה 30,000 .

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ממוצע בערך כ 17 אלף ק"מ לשנה, כמובן שק"מ נמוך לא צריך לסנוור וצריך לבדוק היסטורית טיפולים ומצב כללי.

איך 17,000בשנה בממוצע ? הרכב בן 7... יותר לכיוון ה 9-10 שזה ממש נמוך.

פורסם

17 אלף ממוצע ארצי.

לא התכוונתי לרכב הספציפי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היה כאן חבר פורום בשם איתמר אם אינני טועה,שמכר רכב הונדה סיוויק עם תאונה דומה (רק מאחור) במחיר פחות בהרבה ממחירון ויש לי הרגשה,שכאן זה עניין של מו"מ על המחיר ותו לא .

היתה תאונה מקדימה עם החלפת לא מעט חלקים אם כי למעט הערה לגבי קורת האורך,(שקשה לי להבין מדוע לא סווגה כמשמעות גבוהה),אני לא רואה פה שום דבר במשמעות גבוהה לפי דוח הבדיקה.

אם זיהיתי נכון מהבדיקה,מדובר בדגם ספיריט עם מנוע 2,000 ואכן הק"מ נמוך ולא קל למצוא רכבים כאלו שלא נסעו הרבה.

העניין הוא,שבדיקה מלפני חצי שנה ממש לא שווה-אם אתה רוצה לרכוש את הרכב קח אותו לבדיקה נוספת ונהל איתו מו"מ על סביבות 25% פחות מהמחירון אם יסכים.

גם כך,בעוד 4-5 שנים,הרכב לא ממש יהיה שווה הרבה- היום קרוב ל60,000 ובעוד 4-5 שנים באיזור ה 30,000 .

הבחור דורש 53 לטענתו מחיר אחרון אנסה להוריד אותו עוד

מה בקשר לשאר התנתונים ? יש לציין שזאת הפעם הראשונה שאני קונה רכב ואני מפחד ליפול עפ חתול בשק .

לפי מה שאני רואה בדוח יש שם יותר מדי דברים לא תקינים , האם זה נורמאלי לכל רכב מכיון שהמבחנים נוקשים וכל פיפס קטן מנפחים ? או שיש ממה לחשוש ?

ו

פורסם (נערך)

מחירון הרכב לפי לוי יצחק (מצילום מחירון שהעלו ביד 2) הוא 58,000 ש"ח.

ב 53,000 לו הייתי אני,הייתי אומר לו בנימוס ,שישאיר את הרכב בשבילו או שיחפש מישהו שיהיה מוכן לשלם לו את המחיר הזה אבל אני זה לא יהיה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם
מחירון הרכב לפי לוי יצחק (מצילום מחירון שהעלו ביד 2) הוא 58,000 ש"ח.

ב 53,000 לו הייתי אני,הייתי אומר לו בנימוס ,שישאיר את הרכב בשבילו או שיחפש מישהו שיהיה מוכן לשלם לו את המחיר הזה אבל אני זה לא יהיה אני.

תודה רבה , הערתם את עיניי .

אנסה למצוא אחד אחר עם קמ נמוך ..

דבר שמעניין אותי שמאזדה 6 זולה יותר ממאזה 3 ספיריט .

יש סיבה לדבר ?

פורסם

איזה דגם של מאזדה 6 ? זה עם מנוע 2,000 לא הכי מאובזר.

הדגמים המאובזרים הם פרימיום 2.3 - היו רכבים עם גיר אוטומטי 4 הילוכים והיה שלב,שבו הגיר קיבל הילוך נוסף ונפח מנוע 2488.

פורסם

זה רכב שעבר תאונה חזיתית רצינית, לא שפשפוף בחניה. יש גם מצב שאחרי התאונה הוא הושבת והוחזר לחיים אחרי תקופה לא מבוטלת רק במטרה למכור אותו והעובדה שיש לרכב בדיקה מלפני חצי שנה מעלה תהיות (במצב נורמלי בדיקה נעשית על ידי הקונה אז או שהוא מנסה כבר חצי שנה למכור ולא מצליח או שיש פה משהו אחר). העובדה שיש תערובת צמיגים מסוגים שונים (צריך לברר בדיוק על מה מדובר) עלולה גם לרמוז שמדובר ברכב עם תחזוקה מפוקפקת וגם שאר ההערות מרמזות על אפשרות כזו.

אז כן, בוחנים נוטים לפעמים לנפח אבל ההערות בדבר התאונה זה לא ניפוח. זה לא רכב שאפשר להיות שקט לגביו וקשה לי להאמין שמישהו כאן היה רוכש אותו בלב שלם, בודאי שלא במחיר כזה.

פורסם
איזה דגם של מאזדה 6 ? זה עם מנוע 2,000 לא הכי מאובזר.

הדגמים המאובזרים הם פרימיום 2.3 - היו רכבים עם גיר אוטומטי 4 הילוכים והיה שלב,שבו הגיר קיבל הילוך נוסף ונפח מנוע 2488.

משבר על דגם הפרימיום עם מנוע 2.5 לפי יד 2 המחירון 60k

פורסם
משבר על דגם הפרימיום עם מנוע 2.5 לפי יד 2 המחירון 60k

מה שקובע בתכלס לענייני ביטוח לפחות מבחינת סוכני ביטוח/שמאים (במקרה של תאונה/גניבה) הוא מחירון לוי יצחק- קח זאת בחשבון.

• תוכן חדש...