Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 40,000

sagigvili
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חג שמח, אני מעוניין לרכוש רכב עד 40 אלף שקל, עדיפות לשנתונים גבוהים עם רמות איבזור גבוהות

החברה פחות משנה לי, למרות שאני מעדיף יפניות ובייחוד הונדה אבל אני מוכן להתפשר על זה אם זה שווה.

אני מחפש רכב שיהיה גדול (סדאן לא האצ'בק), שיכלול מערכת לפחות עם AUX ואם יש USB גם עדיף

מעדיף רכב שלא היה בליסינג אלא מידיים פרטיות אך מוכן לשמוע הצעות מכל מיני חברות טריי-אין למיניהן (לא על רכבים להשכרה וכאלה, אלא אנשים פרטיים שמוכרים דרכם)

השימושים הם הנאה דבר ראשון (יש ברשותי שברולט אבאו 2006 שעובדת מצויין אבל בא לי לשדרג ויש לי את האפשרות), בנוסף נסיעות לעבודה, ללימודים בהמשך.

תודה רבה לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי sagigvili
פורסם

לא יודע כמה הנאה תקבל ממנה, אבל זה יהיה לך שדרוג מצויין- קיה פורטה 2009-2012.

הייתה לי אופטרה פעם ולפני שהתחלתי ללמוד במכללה החלפתי אותה בפורטה, זאת קפיצה טובה.

אתה מקבל רכב זריז, צריכת דלק טובה, מרווח טוב,תא מטען גדול, עיצוב יפה, מערכת עם aux וusb ושליטה מההגה כמו שרצית. ואולי גם תצליח לקנות את גרסת הex שיש לה כמה תוספות נחמדות כמו ציפויי עור,ג'אנטים, פנסי ערפל ועוד בכסף שלך.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
תנסה לחפש גם לנסר, למשל כזו (לא מכיר אישית):

yad2.co.il/s/c/ipvcmj

או מאזדה 3 משנתון קרוב, ואולי גם ניסן טידה.

חחח, זה הרכב שלי :)

הוא מפורסם גם כאן באתר.

על פניו נשמע שהרכב מתאים לך.

אם תרצה תדבר איתי.

חוץ משלי יש גם

פורטה 2010

מאזדה 3 2009-2010

אחלה רכבים.

לגבי החיבורים למערכת תמיד אתה יכול לשדרג לדאבל דין ולקבל את החיבורים שתרצה..

• תוכן חדש...