Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פותש באחת התמונות רואים שצריכת הדלק היא 17ל' ל100קמ... קרי בערך 1:6

האם זו הנסיעה בה נסעת כל הדרך עם פנסים דלוקים???

נסע עם וינקר ימני פועל, לאחר שתדלק במשאבת המזל שלו (או אולי תדלק את מזל עם המשאבה ? לא כל כך הבנתי)

תחי האקדמיה.

לפחות לא משעמם פה.

1. מרכז אקדמי כרמל נמצא באזור של פאבים. אולי יש כאן נושא לניסוי אקדמי נוסף...

2. האם זה מקביל לסטודנטים שעוברים את התואר בדשא ?

פורסם
לא מבין מה הניסוי כאן ? מה אקדמי ?

לך תעשה בלמים לפני שיהיה פחות כמה אקדמאים במדינה הזאת.

אני לא צריך לעשות בלמים, זה אחריות של אלדן.

קצת קשה לקחת ברצינות שרשור כזה. אדם שמדגיש את כישוריו האקדמים, ואת צניעותו ביכולות הנהיגה שלו, ומצד שני חובט את ראשו במשענת ובולם באמצעות בלם יד תוך סיכונו האישי בנהיגה עם רפידות בלויות. איחלתי לחייל הצלחה וצניעות בהמשך דרכו.

חבל, כל הפוסל במומו פוסל.

השעון כנראה מזייף לכן קיבלת תוצאות מעולות בצריכת הדלק.

לא מזייף ולא נעליים. רנו לא מזייפת, זה לא וואגיות. #דיזלגייט.

פותש באחת התמונות רואים שצריכת הדלק היא 17ל' ל100קמ... קרי בערך 1:6

האם זו הנסיעה בה נסעת כל הדרך עם פנסים דלוקים???

לפנסים דולקים אין השפעה על צריכת הדלק, אך יש לציין שנסעתי עם מזגן כבוי ושני חלונות אחוריים פתוחים למחצה, דבר אשר ידוע שמשפר את האווירודינמיות של הרכב.

צריך להוריד אותך מהכביש.

אתה כנראה מהנהגים המסוכנים ביותר על הכביש.

עושה דברים הזויים בטוענה שאתה יודע לנהוג ממש טוב...

בוא אגלה לך דבר, לנהוג טוב זה גם לדעת לנהוג בטוח, וכאן אדוני ברור שאתה נהג גרוע.

הלוואי והמשטרה יראו את זה ויורידו את הסכנה שאתה מהכביש.

מילא תתנגש בעמוד, אבל למה שמישהו אחר יאבד חיים?

הלוואי יורידו אותי מהכביש? הלוואי יורידו אותך מהכביש! מי אתה בכלל? אתה מכיר אותי? יש לי רישיון 25 שנים ויש לי בדיוק 0 דוחות ו-0 עבירות.

תחי האקדמיה.

לפחות לא משעמם פה.

אם כך, בטוח תשמח לקרוא על המחקר הבא שאני עמל עליו החודש.

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

פורסם

לפנסים דולקים אין השפעה על צריכת הדלק, אך יש לציין שנסעתי עם מזגן כבוי ושני חלונות אחוריים פתוחים למחצה, דבר אשר ידוע שמשפר את האווירודינמיות של הרכב.

אם כך, בטוח תשמח לקרוא על המחקר הבא שאני עמל עליו החודש.

יש לך לא אחד אלא שני נושאים למחקרים אקדמיים.

מצפה בקוצר רוח לשמוע על המחקרים.

:turn-l:
פורסם

עד כמה שאני מכיר דווקא מדבקת No Fear היא זו שמשפרת את האווירודינמיות. אשמח לראות סימוכין לתרומה של חלונות אחוריים פתוחים למחצה לכל העניין (ברצינות).

פורסם

עדכון:

היום קיבלתי שיחה מנציג בכיר בחברה והבנתי שהם קיבלו את המייל התקיף שלי בנוגע לרכב. הנציג נורא התנצל ואמר שאני צודק בוודאות, אבל לטענתו, ביום שקיבלתי את הרכב אזל מלאי הרפידות של הקליאוים והם לא הספיקו לקבל את החדשות.

לפי מה שהוא הסביר, הפתרון היחיד שלהם היה לקחת רפידות של רנו מגאן שמתאימות גם לקליאו.עד כאן אמרתי אוקיי, נשמע הגיוני, אך כאן הקשתי ושאלתי אותו למה הרפידות כאלה דקות, הרי אמור להיות להן עובי מינימלי,לא? הוא קצת התבלבל, מלמל משהו לא ברור ואמר שזה חומר מיוחד,נקרא דמוי קרבון, שמאפשר סילוק חום יעיל יותר ולכן הוא דק יותר.

בנקודה זו הרגשתי כאילו ממש מורחים אותי. מנהל עסקים או לא, בפיזיקה אני מבין לא מעט ולכן הבנתי שהוא לא ממש יודע על מה הוא מדבר וביקשתי שיעבירו אותי לשימור לקוחות ושאני רוצה לדבר עם מנהל מעליו.

נכון לעכשיו, 09:59, לא קיבלתי שום שיחה מאף גורם. אמתין בסבלנות ואם צריך, אחריף את העניין והסיפור יעלה לעמוד הפייסבוק שלהם.

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

פורסם

פרק את האנטנה של הרדיו.

גם תשפר אווירודינאמיות וגם תחסוך משקל.

המשקיענים מרכיבים אנטנת כריש מקרבון

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

כמובן לא לשכוח למלא אך ורק את הכמות המדוייקת של נוזל לוינקרים, עודף המשקל יוביל להעלאה בצריכת הדלק.

פורסם

וואוו, פות"ש, אתה אמיתי???

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם
וואוו, פות"ש, אתה אמיתי???

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

אני לא מבין למה אנשים יוצאים פה על פות"ש, בן אדם משקיע וכותב כאן בפורום, מה גם שהבנאדם אקדמאי מהמעלה הראשונה ויודע לערוך ניסוי כהלכתו.

אני ממליץ לקדם את מייק למוביל דעה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אני לא מבין למה אנשים יוצאים פה על פות"ש, בן אדם משקיע וכותב כאן בפורום, מה גם שהבנאדם אקדמאי מהמעלה הראשונה ויודע לערוך ניסוי כהלכתו.

אני ממליץ לקדם את מייק למוביל דעה.

:roflmao:

• תוכן חדש...