Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הכוונה שלא שווה הרבה??

וזה קטנוע 50 סמ"ק?

אם כן אז צד ג' עולה 400 שקל בערך... ואתה לא חייב אני חושב אבל כדאי לעשות חבל שאם חס וחלילה רק תסרוט איזה מרצדס ולא יהיה לך צד ג' אני לא מתאר לעצמי מה יהיה:roll:

ומקיף עולה הרבה מאוד כסף ולא נראה לי שכל חברות הביטוח עושות מקיף לקטנועים כי זה כלי גניב מאוד!

וחובה עולה 1700 בערך.

פורסם

הכי טוב לקטנוע כזה זה צד ג' וחובה, אך קח בחשבון שאם חס וחלילה את מחליק ביטוח מקיף מכסה לך את העלות היקרה של הפלסטיקה... אבל זה גם עולה יותר

פורסם

לדעתי אין טעם לבטח כלי בעלות שהיא מעל רבע מהערך שלו פחות או יותר. כלומר שאם הכלי שווה 10000 אז ביטוח בסדר גודל של 2100 (חובה+ג) היא מתסכלת אך סבירה. לגבי אופנוע ששוה 20 אלף לצערי עם כל הכאב לא שווה מקיף של 5000 בשנה עדיף להשקיע חד פעמית 2000 שקל באזעקה ושתי שרשראות מהדור האחרון וכן בכיסוי ומנעול דיסק ובהמון אמונה ותקווה........

פורסם

סליחה שאני נכנס להודעה שלך אבל-

מישהו יכול להסביר איזה סוגי ביטוחים יש ומה עלותם ומה החשיבות שלהם(חובה לעשות,ממולץ....)

ולכלי שעולה 4K כמה עולים הביטוחים...

ואיך קרואים לביטוח שחייבים לעשות לכל קטנוע..

תודה מראש על התשובות-

חן

פורסם

ביטוח חובה חייבים לעשות (מן הסתם), זה ביטוח לנזקי גוף (של בן אדם לא של אוטו) אם חס וחלילה פגעת בהולך רגל או שמישהו נפגע מהאופנוע שלך אז זה ביטוח שמכסה את זה, וגם אם אתה נפגעת אז הוא מכסה ת'טיפולים שלך ואת כל ההוצאות...

צד ג' זה ביטוח שאם נגיד חס וחלילה עשית תאונה ונסנסת ברכב יקר/זול אז הוא משלם את ההוצאה או שיש השתתפות עצמית... ורצוי מאוד לעשות אותו כי אם תיכנס ברכב יוקרה שהמחיר שלו גבוה מאוד (מרצדסים ,ב.מ.וו, וכו'...) אז תצטרך למכור את חברים שלך כדי לשלם לו את הנזק(אם אין לך צד ג').

וביטוח מקיף זה ביטוח שאם גונבים לך את האופנוע או עם עשית תאונה והפלסטיקה שלו נשברה או שהוא טוטאלוס אז הם מכסים את ההוצאה ומשלמים לך את מחיר האופנוע וזה הביטוח הכי יקר.

ביטוח חובה ל-50 סמ"ק:1650-1800 שקל לכל אופנועי/קטנועי ה-50 סמ"ק.

צד ג' ל-50 סמ"ק: 300-500 שקל כנ"ל.

מקיף תלוי בכמה הקטנוע שלך שווה ולא כל חברות הביטוח יבטחו לך את הקטנוע מפני גניבה כי זה כלי שגונבים הרבה מאוד.

פורסם

עוד צריך לדעת שחברת ביטוח שתעשה לך מקיף אז תדרוש ממך נעילה מסויימת. למשל שתי מנעולים ועוד.... ואם אתה לא מקיים את התנאים אז אין לך ביטוח

פורסם

סליחה שאני "מתפרץ" ככה להודעה שלך אבל יש לי שאלה בקשר לביטוחים ;)

עם איזה חברת ביטוח אתם ממליצים לי לעבוד בשביל הקטנוע 50 סמ"ק שלי,(פיאג'ו טייפון)...

AIG הביאו לי הצעת מחיר.

חובה - 1722

צד ג' - 664

נשמע יקר כזה..

מה אתם אומרים?

פורסם
כן נשמע מאוד יקר

עשיתי עשיתי השבוע ביטוח ויצא לי 2000 שקל גם חובה גם צד ג' וגם כל נהג

תבדוק עוד אפשריות.... בסוף זה ישתלם

נשמע לי קצת, *אהם* ב-ו-ל-ש-י-ט *אהם*...

ביחוד כאשר מחירי ביטוח החובה הם אחידים במדינה שלנו על פי חוק.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
לדעתי אין טעם לבטח כלי בעלות שהיא מעל רבע מהערך שלו פחות או יותר. כלומר שאם הכלי שווה 10000 אז ביטוח בסדר גודל של 2100 (חובה+ג) היא מתסכלת אך סבירה. לגבי אופנוע ששוה 20 אלף לצערי עם כל הכאב לא שווה מקיף של 5000 בשנה עדיף להשקיע חד פעמית 2000 שקל באזעקה ושתי שרשראות מהדור האחרון וכן בכיסוי ומנעול דיסק ובהמון אמונה ותקווה........

אני מקווה שאתה מתכוון לביטוח מקיף ולא לחובה.

כי אם לא אז ...

בכל אופן, הביטוח הוא לא על האופנוע, אלא עליך.

זה יכול להיות גם דיאלים שעלה 200 ש"ח ולא סוגר 40 קמ"ש, ועדיין הביטוח הוא 1750 ש"ח.

זה מחיר כיסוי הביטוח החובה שלך.

ז"א על החיים שלך.

לרוב צד ג' זה הכרח משום שאם פגעת במשהו אחר, כל דבר אחר, זה יעלה לך הרבה. בטח אם פגעת באיזה מישהו או מישהי.

מקיף לקטנועים זה זול. באיזור ה1500 ש"ח.

די שווה אם תשאלו אותי.

1500 ש"ח במקום לשלם 11000 ש"ח בשביל לקנות אחד אחר?

החישוב הוא לרוב 12% מערך הכלי.

אבל מרמה מסויימת של מחיר נמוך, החברות לא עושות לך ביטוח מקיף כלל.

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
נשמע לי קצת, *אהם* ב-ו-ל-ש-י-ט *אהם*...

ביחוד כאשר מחירי ביטוח החובה הם אחידים במדינה שלנו על פי חוק.

מה הקשר???

זה שמחירי ביטוח החובה אחידים זה לא אומר שהצד ג' אחיד וזה מה שמעושה את זה ליקר

אז תחשוב לפני שאתה מגיב

פורסם

וכמה כבר יהיה ההפרש?

ביחוד כאשר ביטוח כל נהג מגיע לסכום שנקבת בו.

אני חשבתי לפני התגובה, והגעתי למסקנה שעד שאני לא רואה את הפוליסה מצולמת/סרוקה זה בולשיט.

פשוט מאוד.

צד ג' נע בין 450 ל700 ש"ח.

ביטוח כל נהג ל50 סמ"ק כזכור לי הוא קרוב ל2000 ש"ח.

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

ולכלי שעולה 4K כמה עולים הביטוחים...

תודה מראש על התשובות-

חן

לכלי שעולה 4K אין מה לחשוב אפילו על ביטוח מקיף...

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

טייג... ברור שאני מתייחס למקיף או לפחות לג' אי אפשר לנסוע (חוקית) בלי לשלוף 1750 שקל מהכיס....(מחיר הראשוני עד כמה שזכור לי לביטוח 50 סמק):roll:

אני מתייחס לשיקול מתי לבטח מקיף או לא ..אבל קודם לגבי צד ג'.....תתייחסו לזה לדעתי כמו לחובה מילא שתהרסו את הקטנוע אבל השרמוטה שנכנסתם במרצדס החדשה שלה לא תרפה ממכם עד יומכם האחרון.

תחשבו על זה ככה...הטווחים הסבירים בין מחירי תוספת ג' נעים סביב 400-600 ש"ח לדעתי, כלומר הפרשים של 100 200 שקל (אלה אם לא עשיתם סקר שוק סביר), אז די לבכות על ההפרשים כי לדעתי הרוב מוציאים פה סכומים כאלה מדי פעם ביציאות סופ"ש .....המסקנה...מוותרים על פעמיים בדיסקוטק ומבטחים צד ג'. :wink:

לגבי מקיף אני חושב שהשקעה של 5000 שקל בשנה (סדר גודל לדגמי ה500) היא תלויה במחיר האופנוע...אם הGS שלך הוא חדש....אז כן תבטח, אם הוא שנתון נמוך ולא שווה מעל 20,000

תמגן כפי שפרטתי קודם (ותוציא מהלקסיקון את המונח "שינה ערבה"):-D

• תוכן חדש...