Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנתק מטריפל סי לאחר שקיבלתי הצעה טובה באקספון ב65 שקלים מחיר קבוע למשך שנה עבור 100 מגה ספק + תשתית

אני המודם שהשכרתי מטריפל סי אני מחזיר להם. אקספון הציעו להשכיר מודם ב10 שקלים לחודש.

אני כבר חושב לקנות ראוטר, חושב שזה משתלם יותר לטווח הרחוק.

עכשיו, מבירור קצר הבנתי שיש תשתיות ADSL ADSL2 VDSL ויש משהו שנקרא VECTORING שיכול לעשות בעיות.. בקיצור איך אני יודע מה אני צריך בדיוק לאינטרנט 100 מגה בשתית בזק?

התקציב הוא עד 300 שקל גג ובכלל מעדיף יד שניה בזול יותר.

פורסם

מה - KASDA תתרחק. גרועים מאוד.

לי יש TP9980 שקניתי בהטבה דרך אקספון.

לא יודע מי היה אשם - אקספון או הראוטר - כנראה אקספון.

אבל האינטרנט היה על הפנים.

פשוט אכזבה.

פורסם

מנסיון של לקוחות שלי ה-DNS של אקספון עובד מתי שבא לו - תזכור שלא לחנם זול מתחיל בז'

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה חופשי לעבוד עם איזה dns שבא לך.

גוגל

8.8.8.8

8.8.4.4

עובדים הכי טוב

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מוכר 9970 TP link ב150 (חצי מחיר) אם אתה מעוניין, לי הוא פשוט לא עובד עם הVOD של יס ואין לי כוח להתעסק עם ההגדרות.

• תוכן חדש...