Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונה כרגע במבצע ב 330₪ ב LastPrice

המכונה תשמש אך ורק לשטיפת קצף פעם בשבועיים +- כלומר לא עבודה קשה במיוחד

אני תוהה האם מכונה של 100 בר יכולה בכלל להוציא קצף טוב?

פורסם

מסכים עם זה שמעליי.

לאבור 90 באר, שומשה אולי 10 פעמים בטווח של שנה וקצת.

נוצר חור באקדח שהוציא אותו משימוש. חדש באיביי עולה 200 שח בארץ רוצים 500

פורסם

עובד איתה כבר כמה שנים,ביגלל שימוש לא נכון הוחלפו פעם אחת בוכנות בעלות של 200 שקלים,אחלה מכונה אם עובדים נכון

זה שטיפה שלי תיראה ממתי הסרטון עד עכשיו המכונה אצלי,הקצף זה מר פינק בדילול 30 מ"ל לליטר,עם האנידיו הסבון פי 3 יותר סמיך בדילול של 60 מ"ל לליטר,בקיצור במחיר כזה למכונה לא הייתי חושב פעמיים

המדובר הוא על מכונה של קרשר בלבד

m7kj.jpg
פורסם

אני רכשתי דרכם ב375.

היתרון של הלאבור על הקרצ'ר זה שלאבור מגיעה עם מנוע מאלומיניום, ולא מפלסטיק. וגם היא יותר חזקה.

עובד איתה פעמיים בשבוע. גם לאוטו וגם לחצר. מרוצה מאוד.

פורסם

היה לי כמעט שנתיים את הקרצר 100 בר.

מבחינת סבון - סביר מינוס.

כל השאר היה בסדר גמור, בטח אם תשמור עליה (תפעיל רק אחרי שהזרמת מים כמה שניות, תכבה לפני שאתה סוגר את הברז וכל זה).

לא היה נזילות ובעיות לחץ, החלפתי נטו כי רציתי לשדרג.

פורסם

עם הקרצ'ר צריך לעבוד נכון כמו שרשמו פה בתגובה מעליי,העניין ב100 בר שאסור לתת למכונה לעבוד יותר מ4-5 דקות רצוף כי זה הדגם הכי חלש שלהם,בסך הכל מכונה מעולה,אין לי ניסיון עם לאבור אבל מהתגובות פה ניראה שהיא גם טובה.

m7kj.jpg
פורסם

יש לי קרצ'ר הפשוטה ביותר, בשימוש לא מועט כלל, מעל 5 שנים. מעולה, עושה עבודה טובה מאוד. לא היה לי מעולם תקלות או בעיות, עובד איתה לפעמים גם חצי שעה ויותר רצוף מחוברת למים וללא שום בעיות.

כרגע הבאתי אותה לאבא שלי ורכשתי לעצמי גרניק של בוש, מרוצה כרגע מאוד, אצלי כחצי שנה ככה שלא יכול להצביע על כלום.

• תוכן חדש...