Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יוון באפריל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רוצה לטוס עם חברים לאחד מאיי יוון באמצע אפריל (ליתר דיוק 10-15 לאפריל),שזה יוצא בערב פסח.

רציתי לקבל עצות מאנשים שהיו שם בתקופה דומה לגבי מזג אוויר ואטרקציות,האם לא קר מידי באפריל ביוון כדי לנפוש כמו שצריך? האם בתקופה הזאת כל האטרקציות וחיי הלילה מתקיימים?

פשוט הייתי פעם אחת בגיל 17 באיי יוון וזה היה ביוני והיה פשוט מושלם,עכשיו אני קצת חושש.

אשמח לעזרתכם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הייתי ברודוס בפסח שעבר, שיצא באמצע מאי, וזה היה בערך השבוע הראשון של עונת התיירות הרשמית. היה קר מדי להיכנס למים, הרבה מקומות ומסעדות היו עדיין סגורים, ספורט ימי-אין, פאבים- ספורים, ואנשים שעומדים ברחוב ומתחננים שתיכנס ותצטרף ל2 וחצי אנשים שבפנים...

היינו לסופ"ש מאוד קצר ומאוד נהנינו ממה שכן היה לעשות, אבל אפריל נשמע לי שומם ונטוש מדי. לדעתי זה לא הזמן המתאים ליוון.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

איי יוון מבוססים על תיירות קיץ, רבים מהעובדים הם סטודנטים שעובדים בהתאם לשנה"ל, ומצד שני המלונות והאתרים לא מתפקדים בלעדיהם.

זה מסביר את מה שמתארת מיקה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

על הפנים. אני אנסה לחזל''ש את החבר'ה.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש לכם המלצה ליעד בטן גב רלוונטי באפריל?

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

• תוכן חדש...