Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע גליתי כמה קצוות של לכה מתקלפת

מכין שזה ממש בשתי פינות ספציפיות רציתי לדעת אם יש דרך לעצור את ההתפשטות

כי כרגע ממש לא שמים לב לזה....

תוך כדיי שיטוטים לבודק לפני שאני שואל ראיתי שמישהו כתב שהוא עשה ווקס לרכב וזה עצר את זה

מישהו משכיר את ה"פיתרון" הזה

פורסם

ווקס לא יעצור דבר, הפיתרון לזה זה לעשות שלייף ופוליש כדי להחליק למקסימום את הקצוות, באופן כללי כדי לעצור את זה אתה צריך לחדש שיכבת לכה(הייתי פונה לRESTRO FX כדי לשמוע מהם הצעת מחיר לפיתרון הבעיה)

פורסם
ווקס לא יעצור דבר, הפיתרון לזה זה לעשות שלייף ופוליש כדי להחליק למקסימום את הקצוות, באופן כללי כדי לעצור את זה אתה צריך לחדש שיכבת לכה(הייתי פונה לRESTRO FX כדי לשמוע מהם הצעת מחיר לפיתרון הבעיה)

אתה מדבר מנסיון?!

כי ראיתי כאלה שאמרו שזה עצר את ההתפשטות עד לשטיפה בסבון רגיל

כמובן שאני מדבר על ווקס באופן סדיר שישמור על האפקט שלו דא"ג מדובר על רכב בצבע מטאלי

פורסם

מדבר מנסיון חלקי ועוד דברים שראיתי כאן בפורום, כדי לעצור מהלכה להמשיך להתקלף את צריך להחליק את הפינות של הקיימת עד למקום שהיא עדיין מקושרת טוב וגם אחרי שעשית את זה עדיין יש סבירות לא נמוכה שזה ימשיך הלאה, כדי לסגור את הבסטה ושזה לא יחזור הינך צריך להשלים את הלכה החסרה על מנת ליצור משטח שלם יחיד שמקושר הייטב לצבע.

אם השטח קטן תוכל לעשות שלייף מאוד עדין ופוליש במקום ולאחר מכן לרכוש לכה מקארפיקס/טופקולור(תריץ חיפוש בגוגל וזה יעלה את האתרים שלהם) תרכוש מכם לכה ותעשה את הנאמר(כמובן אם אתה לא בן אדם עם ידיים טובות ואין ניסיון עדיף שתיתן לאיש מקצוע לטפל בזה, לכן הפנתי אותך לריסטרו FX)

פורסם
מדבר מנסיון חלקי ועוד דברים שראיתי כאן בפורום, כדי לעצור מהלכה להמשיך להתקלף את צריך להחליק את הפינות של הקיימת עד למקום שהיא עדיין מקושרת טוב וגם אחרי שעשית את זה עדיין יש סבירות לא נמוכה שזה ימשיך הלאה, כדי לסגור את הבסטה ושזה לא יחזור הינך צריך להשלים את הלכה החסרה על מנת ליצור משטח שלם יחיד שמקושר הייטב לצבע.

אם השטח קטן תוכל לעשות שלייף מאוד עדין ופוליש במקום ולאחר מכן לרכוש לכה מקארפיקס/טופקולור(תריץ חיפוש בגוגל וזה יעלה את האתרים שלהם) תרכוש מכם לכה ותעשה את הנאמר(כמובן אם אתה לא בן אדם עם ידיים טובות ואין ניסיון עדיף שתיתן לאיש מקצוע לטפל בזה, לכן הפנתי אותך לריסטרו FX)

מדובר על אזור מאוד קטן ולא בולט ככה שגם אם יהיה פשלה אסטטית אין לו הרבה מה לבלוט בלכה שקופה

המטרה בעיקר היא לעצור את התופעה בזמן

כמה שאלות שלא הבנתי עד הסוף

עם מה עדיף להוריד את קצוות הרופפים יש משהו שצריך לרכוש אות ידני עם ספוג

דבר שני מה זה שליף

דא"ג יש איזשהו סרטון שאתה יכול להמליץ לי עיליו

פורסם (נערך)

תגש לטמבוריה ותבקש מהם נייר מרים(נייר שיוף לשלייף סבון) תבקש את הכי עדין שיש להם(רמת חיתוך 2000+) אצרף סירטון כשיהיה לי מעט זמן לחפש.

שלייף סבון זה שיוף משטח מסוכך עם מים\מי סבון

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
  • תוכן חדש...