Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במדפסת CANON

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כבר כמה ימים שהמדפסת מסרבת להדפיס/לצלם משהו. שומעים שהמנוע עובד, יש צבע, יש דפים, הדרייבר מעודכן... והיא פשוט לא רוצה לקחת את הדפים ולהדפיס.

עריכה:

הכוונה שהמדפסת לא מושכת את הדפים כדי להדפיס. כאילו כל המערכת עובדת על ניוטרל.

איך אפשר לתקן את זה?

עריכה אחרונה על ידי SG159
פורסם

כמו ברכב, מה דגם המדפסת?

האם משאירה סימני גריפה שחורים בראש הדף?

אם יש מגירת נייר "עומדת" האם ניסית לעזור לה לגרוף נייר?

פורסם

יש הרבה אפשרוית בין שני המצבים האלו:

ניקוי גומיות גריפה(עם הזמן צוברות לכלוך), חילוץ עפרון או משהו כזה שנפל לתוך מגירה, חילוץ חתיכת נייר תקועה וכו'.

פורסם

בהנחה שהמדפסת לא באחריות, ואינך מתכוון להשקיע כסף בתיקונה, הנה טריק קטן לפתרון בעייה נפוצה זו.

קח גליון נייר שיוף כלשהו (לא נורא חשוב המספר, אבל עדיף עדין למדי). גזור אותו לגודל דף A4. הנח אותו הראש ערימת הדפים עם הצד המחוספס למעלה. הפעל את המדפסת מספר פעמים בנסיון לגרוף את נייר השיוף, כשאתה באותו זמן לוחץ עליו באצבע ומונע מהמדפסת לקחת אותו.

בסיום הפעולה נקה את גלגלי הגומי ומגש הנייר מאבק ושבבי גומי ונסה.

במדת הצורך, חזור על התהליך שוב.

דוח תוצאות בפורום.

אני משתמש במדפסת לייזר סמסונג שנתנה לי במתנה בגלל הבעייה הזו, ומאז התהליך הנ"ל פועלת באמינות 3 שנים אצלי.

:turn-l:
פורסם

לא יודע אם יותר קל בקנון. במקרה של הסמסונג שלי ראיתי ביוטיוב סרטונים על הפירוק הנדרש, והחלטתי שבהחלט יותר קל לשייף את הקיימת.

פורסם

מניסיון, הפתרונות האלו לא מחזיקים מעמד כשהמדפסת עובדת באופן מאסיבי. אולי לכמה מאות עד אלפי דפים זה מחזיק.

כמו כל גומי, גם הגומיה הזו מתייבשת ונשחקת עם הזמן, רמת האחיזה שלה בנייר יורדת, לא מספיקה כדי לתגבר על התנגדות של פד הפרדה ולמשוך את הדף מהמגירה. לכל מדפסת כזו יש "שגרת טיפולים"- החלפת גומיית גריפה ופד הפרדה כל 50 או 100 אלף דפים.

פורסם

סבבה. בשימוש הביתי שלי זה מחזיק 3 שנים (וגם לא קשה לחזור על הטיפול פעם בשנה).

אני מסכים - לפי תחושת האצבע, הבעייה לא היתה לכלוך על הגומיה (ניקיתי באלכוהול ולא עזר) אלא שינוי בתכונות הגומי בגלל התייבשות/התיישנות, שהפך אותו ל"דביק" פחות. על פי עצה שקיבלתי פה "פיתחתי" את שיטת השיוף המתוחכמת :lol: הגומי, אחרי השיוף מרגיש רך ודביק יותר, למרות שבעצם מוסרת שכבה דקיקה בלבד.

• תוכן חדש...