Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש להחליף את הראפיד לסופר מיני חדישה עם דגש על האבזור, מעריך שבטרייד אין אוכל לקבל כ-60-65 אלף על הראפיד, השאיפה היא להוסיף כמה שפחות ולקבל כמה שיותר אבזור.

נכון לעכשיו הפיג'ו 208 ACTIVE/PRO שמככבת באתרי ה"יד 01 עם 0 ק"מ" נראית הכי אטרקטיבית, המחיר שלה הוא בתחתית התקציב שלי ועל הנייר נראית כאילו אין לה מתחרות, השאלה היא האם יש עוד מתחרות ראויות?

חשבתי על המזדה 2 אבל לא מצאתי עליה דילים אטרקטיביים - ביצעתי עליה נסיעת מבחן בזמנו (דגם הSPORT) ומאוד אהבתי.

הדרישות מהרכב הם אבזור בטיחות ואבזור בכלל כמה שיותר מתקדם, מערכת מולטימדיה חיישנים מצלמת רוורס וכו' - שיהיה כיף לשהות ברכב.

הרכב ישמש בעיקר את ההורים שלי לנסיעות עירוניות, לכן עדיף למשהו קטן מימדים (שלאמא יהיה קשה לשרוט אותה)

וכמובן משהו עם צריכת דלק סבירה.

הונדה ג'אז לאחר נסיעת מבחן - BIG NO, אופניים חשמליות נותנות יותר פידבק מהדוושת גז שלה.

פורסם

מאזדה 2 דיינמיק ב-93K במוטודיל.

קח בחשבון בעיסקאות 0 ק"מ אין טרייד אין ברוב המקרים או שהמחיר יהיה יקר יותר.

ה-208 אחלה אפשרות, בדוק את המחירים אצל היבואן עכשיו בסוף השנה, באתרי 0 ק"מ היא נמכרת ב85K והיבואן מציע אותה במבצעים בפחות מ-90, לדעתי האקסס עירומה מדי, האקטיב לגמרי ראויה למאכל אדם ובפער של פחות מ-10K אני הייתי קונה מלובינסקי, אולי אפילו תקבל שם טרייד אין במחיר סביר.

פורסם
מאזדה 2 דיינמיק ב-93K במוטודיל.

קח בחשבון בעיסקאות 0 ק"מ אין טרייד אין ברוב המקרים או שהמחיר יהיה יקר יותר.

ה-208 אחלה אפשרות, בדוק את המחירים אצל היבואן עכשיו בסוף השנה, באתרי 0 ק"מ היא נמכרת ב85K והיבואן מציע אותה במבצעים בפחות מ-90, לדעתי האקסס עירומה מדי, האקטיב לגמרי ראויה למאכל אדם ובפער של פחות מ-10K אני הייתי קונה מלובינסקי, אולי אפילו תקבל שם טרייד אין במחיר סביר.

המזדה 2 דיינמיק לעומת הSPORT לוקה בחסר בכמה דברים, והאמת שהם קצת מפריעים לי -

מערכת לאיתור שטחים מתים - חשוב לאמא

הפנסים - משהו שמאוד יחסר לי, משעממים וחסרי עדשות ולדים.

מחסור בחלונות שחורים מאחור - לא קריטי, אבל עדין אין כמו חלונות שחורים מקוריים.

פלאפים להחלפת הילוכים מאחורי ההגה - תוספת שלא ניתן לעשות באפטרמרקט, מיותר לשימושים שלנו אבל עדין אתבאס.

ג'נט 15 במקום 16 - בקטנה, הדיינמיק בטח נוחה יותר.

לוח מכוונים מתקדם עם מד סל"ד אנלוגי במקום דיגיטלי - לא הבנתי למה אנלוגי יותר טוב מדיגיטילי ואיך ההבדל נראה בפועל.

• תוכן חדש...