Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@יאני

הכוונה שלי היא - טוב יותר מהמקורי.

הפילטרים המקוריים הם סבבה והכל אבל במחיר שלהם אפשר להשיג טובים יותר.

@ROEi1,

תודה רבה, אשקול על לחזור לעניינים ולרכוש קצת ציוד, עשית לי חשק.

Seat Ibiza FR

פורסם

הבנתי. גם במקרה הזה, אין פילטר טוב יותר לרכב מהמקורי או שווה ערך לו. יש תחליפים הטוענים לשפר תגובת מצערת או הגדלה של סוס וחצי כדוגמת K&N אך מניסיוני אין בכך תועלת רבה. גם לעשות מודיפיקציה לפילטר אוויר פתוח זה משהו שצריך לעשות בהתאמה לספיקת האוויר של המנוע בכל סל" ד ולמנוע מערבולות אוויר לא צפויות עקב ביטול בית המסנן המקורי. אל תתעסק עם זה. לרוב כל הטוענים לשיפור נכשלים על דיינו מול הסט אפ המקורי. וכדי באמת לשפר צריך לשפר מכלול של דברים וזה יקר. מכיוון שפה אתה מדבר על חיסכון אין מה להסתכל על הנושא הזה בכלל.

הזול עולה ביוקר

פורסם

@ROEi1,

תודה רבה, אשקול על לחזור לעניינים ולרכוש קצת ציוד, עשית לי חשק.

תחשוב על זה ככה, כל טיפול שאתה עושה לבד - בכסף שאתה חוסך תקנה כלים :)

תוך 2-3 טיפולים אמור להיות לך כל מה שאתה צריך בשביל טיפולים ביתיים.

פורסם

מחזק את רועי, קפוץ ל-ל.כ ברמלה וקנה את כל הכלים שאתה צריך, במיוחד זוג בוקים לעבודה נוחה ובטוחה.

ממליץ על לקנות הכל בתפזורת, ראצ'ט 3/8 טלסקופי, סט בוקסות 3/8, סט מאריכים 3/8, בוקסה 16 מגנטית לפלאגים, מפתח עכביש לפילטר.

האשכול הזה יעזור לך בטיפול 60K:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?604277

Stay Dirty

פורסם
מחסור בכלים ומקום לעבוד בו,

נראה לי קצת בעיה לעשות את זה עם ג'ק פשוט שמגיע עם הרכב, לא?

יש לי אפשרות להחליף אצל חבר, פעם ב.. היינו עושים טיפולים ביחד, יש לו ציוד מתאים וחנייה פרטית

אך זמנים ישתנו ועכשיו זה בעייתי קצת.

אצל רון יש פילטרים של MANN או של חברות אחרות טובות יותר? לא מעוניין בפילטר המקורי.

אולי עדיף שאקנה עצמאית ואגש אליו עם החלפים?

עם גק פשוט אל תיקח את הסיכון החיים שלך חשובים קצת יותר מהכמה שקלים שתחסוך. או שתקנה כלים יעודיים ובתור התחלה הכוונה לזוג בוקים ששהרכב יהיה עליהם תעשה מה שאתה רוצה שם מתחתיו, או שתשתמש בשירותם של אנשים שמציעים לך את עזרתם פה או שתיצור קשר עם כל מוסך שאתה רוצה שיעשה לך את העבודה ותדון איתו כמה ייקח על החלפת שמן ופילטר ואם תוכל להביא איתך את החלקים. אל תישכח שבטיפול כאשר הרכב באויר ניתן לראות את מצבם של מיכלולים אחרים כגון חלקי מיתלה אז קח זאת לתשומת ליבך וגם אם החלטת שאתה מבצע את הטיפול עצמאית אז תדאג שיהיה איתך מישהו מקצועי שיודע להיסתכל גם על דברים אחרים ובתמונת מצב רחבה לפי מה שהזכרתי. בהצלחה.

פורסם
תגיע לאשדוד, יש לי כלים ויש לי מקום מתחת לבית :) אשמח לעזור.

אני אשדודי :-D

מחזק את רועי, קפוץ ל-ל.כ ברמלה וקנה את כל הכלים שאתה צריך, במיוחד זוג בוקים לעבודה נוחה ובטוחה.

ממליץ על לקנות הכל בתפזורת, ראצ'ט 3/8 טלסקופי, סט בוקסות 3/8, סט מאריכים 3/8, בוקסה 16 מגנטית לפלאגים, מפתח עכביש לפילטר.

האשכול הזה יעזור לך בטיפול 60K:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?604277

יש לי ארגז כלים מלא, הבעיה היא שבעבודה אני עובד על בואינג, והם משתמשים באינצ'ים ולא במילימטרים, אז אני אצטרך לקנות.

Seat Ibiza FR

פורסם (נערך)
אם אתה מפרק מטוסים, רכבים יהיו קטנים עליך. תקנה סט מ"מ ובהצלחה.

אני טכנאי אוויוניקה וחשמל, אך יש גם פירוקים [גנרטורים וכאלה],

לא אמרתי שיהיה בעיה, פשוט קצר בכלים ובמיקום לעבוד ובאיחסון הכלים בעיקר [בוקים וכאלה]..

הייתי עושה הכל בעבר, בשטח של חבר,

אני אקנה, בהחלט הבאתם לי את החשק לחזור לזה.

חנות כלים עם מחירים שפויים באזור באשדוד, יש דבר כזה?

לא רק כלים סטנדרטים, גם בוקים ומפתח לפילטר דלק

עריכה אחרונה על ידי MichaelCohen

Seat Ibiza FR

פורסם

תבוא אליי כבר ותקבל בהשאלה את כל הכלים ואם תרצה, ניסע יחד לקנות אפילו. יש כמה חנויות טובות כמו איצקוביץ׳ ועוד אחת שלא זוכר את שמה. את הג׳ק והבוקים הזמנתי במשלוח מאבי חלקי חילוף. שירות מעולה! הגיע לי עד הבית. שלח לי הודעה בפרטי אם אתה צריך עוד עזרה.

פורסם

אם אתה יכול להגיע לאיזור תל אביב יש לך את טכנו צינור מאוד מאוד זולים ואדיבים. רק תזהר אתה עלול להתמכר.

• תוכן חדש...