Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף חווית שירות חיובית שהיתה לי עם מוסך פיג׳ו במודיעין והיבואן בענין פיג׳ו 207 שברשותי.

רכשתי את הרכב לפני מספר חודשים (אני יד 2). הרכב מודל 2012 ובמצב מצויין. בשטיפה הראשונה הבחנתי בכתם קטן שנדמה היה לי שהינו תחילת התפתחות חלודה. התקשרתי לשירות לובינסקי ששלחו אותי למוסך היבואן במודיעין (מוסך חוצה ישראל) שם אמר לי הבוחן שמדובר בלכלוך שנדבק ולא בחלודה. לאחר התעקשותי החליט מנהל השירות במוסך לצלם ולשלוח ליצרן שנותן אחריות 12 שנה כנגד חלודה. לאחר שבוע התקשרו מהמוסך והודיעו שהיצרן החליט לטפל ולשאת ב 45% המעלות והיבואן נושא ביתרת העלות. ביקשו שאביא את הרכב ולאחר כיומיים קיבלתי את הרכב חזרה לאחר שטיפלו וצבעו דלת אחורית.

רציתי להודות לעדי ממוסך חוצה ישראל במודיעין ולנציגי היבואן. במקום להתנער לקחו אחריות והוציאו לקוח מרוצה.

מירון

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Audi A4 3.0

פורסם

כל הכבוד

תשמור את התמונות היטב בכמה עותקים

אתה תזדקק להם במכירה

מכוני הבדיקות יפרשו את סיבת הצביעה כתאונה, וכל קונה פוטנציאלי ינסה לשחק איתך על זה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוציאו אותך מרוצה רק אחרי שהתעקשת שיטפלו בזה, אישית לא הייתי מציין את זה לשבח. אמנם גם לא כגנאי כי בסוף קיבלת טיפול מלא בבעיה, אבל לא רואה פה יחס מיוחד שצריך לשבח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...